Eh, ovako
Imam auto navigaciju Garmin nuvo 50 sa kartama zapadne evrope, posto sad trebam u BiH zanima me ako neko ima podjeliti kakav torent za adriarute, na pp naravno, da ne krsimo pravila foruma
s' moje sokoćalo
Auto Navigacija
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
duracell
#2 Re: Auto Navigacija
Da li se na radiu Composition Media kod golfa VII moze koristiti navigacija ?
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#3 Re: Auto Navigacija
Ako je orginalna i kupljena u radnji,zar ne bi trebalo da to mozes uraditi preko njihove stranice.insomnia78 wrote:Eh, ovako
Imam auto navigaciju Garmin nuvo 50 sa kartama zapadne evrope, posto sad trebam u BiH zanima me ako neko ima podjeliti kakav torent za adriarute, na pp naravno, da ne krsimo pravila foruma
s' moje sokoćalo
- sema911s
#4 Re: Auto Navigacija
moze preko stranice al kosta par euro,., to ti je bolje nego torenttmali_milojica wrote:Ako je orginalna i kupljena u radnji,zar ne bi trebalo da to mozes uraditi preko njihove stranice.insomnia78 wrote:Eh, ovako
s' moje sokoćalo
-
duracell
#5 Re: Auto Navigacija
duracell wrote:Da li se na radiu Composition Media kod golfa VII moze koristiti navigacija ?
Nije valjda da niko ne zna
-
swatch
#6 Re: Auto Navigacija
duracell wrote:duracell wrote:Da li se na radiu Composition Media kod golfa VII moze koristiti navigacija ?
Nije valjda da niko ne zna