Moderatoru se izvinjavam sto sam otvorio novu temu, jer ne znam ima li otvorena vec ista ovog tipa!!
Znaci interesuje me ima li gdje u Sarajevu neka radionica/radnja koja se bavi auto ozvucenjem, tipa ja platim ruke i materijal oni nabave sve potrebno i ugrade? Da preciziram trebaju mi komplet zvucnici za moje auto, radio player ne trebam on je dobar..
Svaka pomoc je dobrodosla!
Auto muzika?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- amar1994
#2 Re: Auto muzika?
Kod Muhe ili Komelfejkz0r wrote:Moderatoru se izvinjavam sto sam otvorio novu temu, jer ne znam ima li otvorena vec ista ovog tipa!!
Znaci interesuje me ima li gdje u Sarajevu neka radionica/radnja koja se bavi auto ozvucenjem, tipa ja platim ruke i materijal oni nabave sve potrebno i ugrade? Da preciziram trebaju mi komplet zvucnici za moje auto, radio player ne trebam on je dobar..
Svaka pomoc je dobrodosla!
http://www.olx.ba/profil/caraudioba
za komel , kupis sam zvucnike i odnese im , oni imaju neke al ne vjerujem da su na nivou alpine , sony ili pioneer
AKo odes u komel trazi Kenana(ako sam fulio ime , najmladji je i malehan
-
fejkz0r
#3 Re: Auto muzika?
Ovaj caraudioba profil.. kakvi su sa cijenama? Gledam da to sredim da valja.. Necu u komel jer ja ne znam gdje da kupim zvucnike, zato sam naveo za one koji imaju materijal.. Nije mi problem platiti ni materijal, a Boga mi ako urade fino i ruke ce biti uredno placene.amar1994 wrote:Kod Muhe ili Komelfejkz0r wrote:Moderatoru se izvinjavam sto sam otvorio novu temu, jer ne znam ima li otvorena vec ista ovog tipa!!
Svaka pomoc je dobrodosla!![]()
http://www.olx.ba/profil/caraudioba
za komel , kupis sam zvucnike i odnese im , oni imaju neke al ne vjerujem da su na nivou alpine , sony ili pioneerhttp://komel.olx.ba/
AKo odes u komel trazi Kenana(ako sam fulio ime , najmladji je i malehan) ,momak je prva liga
- Rugafet
#4 Re: Auto muzika?
Koji je to strašni auto u pitanju da je problem za njega kupiti zvucnike?
- supercali
#5 Re: Auto muzika?
Ma nije problem kupiti zvucnike nego vjerovatno ne zna koje gdjeRugafet wrote:Koji je to strašni auto u pitanju da je problem za njega kupiti zvucnike?
Jbg isto kad bi mene poslao po malter i te fazone ja bi dosao pred firmu sto to prodaje i stao jer ima milion nekakvih maltera tip 100 tip 200 za kamen za beton za ovo ono
Tako vjerujem i on
-
fejkz0r
#6 Re: Auto muzika?
Audi a3 8l u pitanju sa 3 vrata
- Ned071
#7 Re: Auto muzika?
to sto je s troja vrata ti je jako bitno...
odes kod bilo kojeg boljeg električara i postavice ti zvucnike. ne moras traziti specijaliziranu radnju...
odes kod bilo kojeg boljeg električara i postavice ti zvucnike. ne moras traziti specijaliziranu radnju...
-
fejkz0r
#8 Re: Auto muzika?
Znam sad i ja to postaviti, rastavljao sam svoje neki dan, al gdje da nabavim zvučnike da mi pašu, smoriše me ovi fabrički koji su svoje odsvirali. Bose ili kenwood gdje da nabavim da ne naručujem iz bijela svijeta.. Pik pretražio sve nekakva sranja izbaca.. Ništa da valja.