Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam u Bingu uzeo ovaj i stvarno je odlican, citaj - dugo traje Obicno svi ispare za koji dan ali ovaj mirise vec skoro mjesec. Kostao je izmedju 4 i 5 KM.
ove jelkice su postale tesko smece u poredjenju naspram onih prije dvije godine (wunderbaum)
aeron ne volim smrdi mi koliko su sintetican
[quote="Industrialyzer"]
Koji je taj crveni?
kabal1337 wrote:ove jelkice su postale tesko smece u poredjenju naspram onih prije dvije godine (wunderbaum)
aeron ne volim smrdi mi koliko su sintetican
Industrialyzer wrote:
Koji je taj crveni?
Ma ne znam drug kako se zove da me ubijes, zato sam i slikao. Ugl ako si u Sarajevu, Mercator lozionicka ima ih u raznim bojama. Znam da kostaju 6.5KM i kod mene mirisu vec dva mjeseca. Fantastican miris, bas onako lagan i ne izaziva mucninu.
Od svih isprobanih najcesce koristim areon bubble gum mada nisam sasvim zadovoljan jer po meni nemaju kontinuitet u kvaliteti pa kao da od serije do serije imaju drugaciji intenzitet i vrijeme trajanja mirisa tako da nekada super mirise po 2 mjeseca, a nekada konzerva ne sastavi ni 15 dana..
Ja sam jedno vrijeme kupovao dr marcus i pratio datum proizvodnje. U Bingu je vecina proizvedena prije 7-8 mjeseci i ti su losi, ako naletis na frišak duže traje i bolje miriše. Ne znam šta se sa njim desi, al znao sam kupit i bacim odmah jer se ne osjeti nikako
Ja sam nekoliko puta kupio onu bocicu na kanafi Pinotti narandza, nema ih svudghe, nisu bili losi, a traju onoliko koliko cesti ih okreces naopako, ali ili su popustili sa kvaltetom ili sam ja oguglao pa ovaj sto je sad u autu skoro i ne osjetim.
Throttle wrote:Ja imao ovo,doduse stavio ispod sjedista jer nemam gdje drugo, nikad ga nisam osjetio
Crni isto dobro miriše al mora bit na nekom mjestu blizu nosa
ovaj gore je ondaK najebo--ima da ga prozivam do kraja godine ako ne bude mirisalo