@holowey
Obilazeci jos neke majstore svi su ustvari isli tom logikom koju ti spominjes...
Nesreca je u tome sto stvarno svaki je dio auta (vrata, karambolke, blatobrani )pogodjen nekim tackicama i ostecenjima sitnim ali ima..tako da ova dva majstora kod kojih sam bio smatraju da se mora farbati sve osim gepeka i krova i haube...sto je tacno...
Bio sam kod spid-a na vojnickom sve izgleda super...vlasnik zna, ima pojma jako, uvjerljiv je ispred objekta su mu samo skuplja auta audi,passati,mercedesi i sl...
Rade fabrickim bojama imaju pojma i o pocincanoj karoseriji dokle se ide, kako se to dalje stiti kojim premazima i mislim da je to dobro sto on radi...
Cijena za to je 1200KM i ceka se 5-7 dana...
Drugi kod koga sam bio je Hare skrene se kod autopijace....
Predlozio isto...da se farba sve sem gepeka krova...itd... i cijena je 1400KM,pitao sam radi se sikkensovim bojama..
sve je na mnogo nizem nivou, komora i slvidio sam dosta necistoce u uslovima u kojim radi..ne znam koliko to steti koliko mi je logicno da komora treba biti sterilna...mada konacan rezultat nemora biti los!
@psiho mislim da to sto govoris bio si sasvim u pravu...1000 je malo za ove zahvate i ako da podrazumjeva najjeftinije materijale...ne bih isao na to...
cuo sam za nekog u kasindolskoj miki ili tako nesto da je covjek radio sa dobrim autima ima pojma i da je kao specijalizovan za flekovanje...moram otici do njega...
Isto tako sam cuo za zulica na breci ne znam kako radi ali da je poskup...
Ima li neko jos neku ideju...