Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LikeLike wrote: ↑04/02/2020 11:00
Neko mlijeko za plastike da nije skupo? Koristio sam do prije par dana neko jeftino i nije lose bilo tkd ne bih davao nesto puno para za to.
Neko mlijeko za plastike da nije skupo? Koristio sam do prije par dana neko jeftino i nije lose bilo tkd ne bih davao nesto puno para za to.
Ne znam koje je bilo, znam da sam ga platio oko 12KM. Ne trazim sad nesto prejeftino, ali sam nekidan naletio na neko od 25KM, a to mi je puno. Jesi ti koristio ovo sa linka?
Ne znam koje je bilo, znam da sam ga platio oko 12KM. Ne trazim sad nesto prejeftino, ali sam nekidan naletio na neko od 25KM, a to mi je puno. Jesi ti koristio ovo sa linka?
Nisam koristio, ali je bilo najjeftinije cega sam se sjetio.
Throttle wrote: ↑04/02/2020 14:44
Imas kod lakirera farbu i bezbojni lak za sjaj
Ne znam sta imas stitit felge, jedino da ne vozis kakve rijetke pa ti ih zao, u sta sumnjam
Ma kakvi zao, nisu za izlozbe ne trazim zastitu vec sjaj
Nervira me to sto su ljetos farbane doduse u kucnim uslovima, al po psu sve, i samo jedna drzi dobar sjaj, ostale kao da su par godina stare.
Pa reko imal sta da se to malo ispolira, namaze cime, uglanca
Throttle wrote: ↑04/02/2020 15:00
Jesil ih to namačko sprejevima pa nisu dobro ispale
Jesi nanio bezbojni preko farbe
Ma sprejom bolje ne moze, nisu oni happy color nego dupli color, prajmer, sprickit, boja, bezbojni, u 3 ruke sve preko 100 KM materijala sam platio, al kucna radionica
Throttle wrote: ↑04/02/2020 15:00
Jesil ih to namačko sprejevima pa nisu dobro ispale
Jesi nanio bezbojni preko farbe
Ma sprejom bolje ne moze, nisu oni happy color nego dupli color, prajmer, sprickit, boja, bezbojni, u 3 ruke sve preko 100 KM materijala sam platio, al kucna radionica
Ispali su oni ekstra samo eto malo mi sjaja fali
Za stoju ti je mogao lakirer puhnut u neku boju ako bi ti skinuo staru farbu