"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#11651 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mali_milojica »

quarterback wrote:stvarno si epski seljak
Nije,samo se ceslja tako :lol:
I kaze kupi i vozi Mercedes :pisnuo:
mirzet87sa

#11652 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mirzet87sa »

pa to je to, sta god da napisem a da tebi ne odgovara ti ces dobiti napad.. pa bezveze da ne pravis mami frku po kuci ono sam sto kazes.. a gledaj potrcka, jedva doceko da upadne u guzove :D
johntra

#11653 Re: "Majstori" parkiranja

Post by johntra »

Standardno klitovaci, zapocne 1 argument vidi da ga pushi pa hajde de, okrenut cu na hiljaditu stvar.. Ljepsa instrument tabla u ferariju! :lol: Danas kad dodjes kuci, eventualno veceras, 10ku u ruku i trzni ga koji put na italiu napravi zenu ljubomornom,, he sunce ti hebem ono naslo pricati o voznim sposobnostima auta od 300+ hiljada km, fol ih vozo.. zna on :lol
Provjeri cijene SLS-a u SAD ili negdje drugo, pa ćeš vidjeti o čemu pričam...uporedi ih onda sa cijenama polovne Italie...
što se tiče drugog dijela odgovora, SLS je samo karanana za paljenje guma i ništa više...ili hoćeš da izvlačimo testove i videa u kojima je uber Mečka ponižena do bola od Italie?
vozio sam ja i neke auta od 300 plus hiljada, ne brini ti za mene...tebi je i dalje san C klasa sa burekom na haubi... :thumbup:
direstraits0078

#11654 Re: "Majstori" parkiranja

Post by direstraits0078 »

johntra wrote:
Standardno klitovaci, zapocne 1 argument vidi da ga pushi pa hajde de, okrenut cu na hiljaditu stvar.. Ljepsa instrument tabla u ferariju! :lol: Danas kad dodjes kuci, eventualno veceras, 10ku u ruku i trzni ga koji put na italiu napravi zenu ljubomornom,, he sunce ti hebem ono naslo pricati o voznim sposobnostima auta od 300+ hiljada km, fol ih vozo.. zna on :lol
Provjeri cijene SLS-a u SAD ili negdje drugo, pa ćeš vidjeti o čemu pričam...uporedi ih onda sa cijenama polovne Italie...
što se tiče drugog dijela odgovora, SLS je samo karanana za paljenje guma i ništa više...ili hoćeš da izvlačimo testove i videa u kojima je uber Mečka ponižena do bola od Italie?
vozio sam ja i neke auta od 300 plus hiljada, ne brini ti za mene...tebi je i dalje san C klasa sa burekom na haubi... :thumbup:

Objasnio si ga u ovoj recenici. :lol:
drunken tiger

#11655 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drunken tiger »

Fukare s autima od 80-150 hiljada KM. Imaju za auto a nemaju marke za parking. Fukare u duši, mamlazi u glavu...Svako ovo auto koje je nepropisno parkirano treba tenkom pregaziti. Nakon tri pregažena neće ni jednog biti nigdje osim na parkingu. ;)
neki

#11656 Re: "Majstori" parkiranja

Post by neki »

Skoro svaki put na benzinskoj mi se desi da vidim nekog s autom od 50 000+ kako sipa za cenera...malo obratite paznju na semaforu, auta tipa Porche Chayenne s makbel gumama....Glupi cobanski mentalitet ljudi s ovog podrucja, koji se gaji jos od malih nogu, jos od srednje skole kad debili s najnovijim iphone-om moljakaju po skoli da im se posalje marka kredita...
iTo

#11657 Re: "Majstori" parkiranja

Post by iTo »

kod nas je ba sramota parking platit... hoce ti raja pomislit da si levat cuj parking placat, cuj cekas na red ,cuj ne ganjat stele svuda
kakav levat ocam....
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#11658 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mali_milojica »

direstraits0078 wrote:
johntra wrote:

Objasnio si ga u ovoj recenici. :lol:
I da napokon pocne da guzi :pisnuo:
GAU8

#11659 Re: "Majstori" parkiranja

Post by GAU8 »

Dobro vas je više....
dajte slike

Evo ga majstor - em blokirao trotoar, em blokirao ovu stazu (izgleda da možda ima mjesta, ali nema osim da se lomi živa ograda)
Image
GAU8

#11660 Re: "Majstori" parkiranja

Post by GAU8 »

GAU8 wrote:Dobro vas je više....
dajte slike

Evo ga majstor - em blokirao trotoar, em blokirao ovu stazu (izgleda da možda ima mjesta, ali nema osim da se lomi živa ograda)
Ako se prepozna, nek zna da sam mu se dobro sjetio familije
Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11661 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Truba »

u kružnom fino laganini parkira i čeka
:D
Raigor Stonehoof

#11662 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Raigor Stonehoof »

iTo wrote:kod nas je ba sramota parking platit... hoce ti raja pomislit da si levat cuj parking placat, cuj cekas na red ,cuj ne ganjat stele svuda
kakav levat ocam....
kad vidim cigane sa pasatima, terencima, mercedesima kako cigance oko bbi, parkiraju na pjesacko ostrvo ili tamo gdje je dostava, a ja sa svojim autom od 3 milje km mogu priustit da redovno placam parking :roll:
iTo

#11663 Re: "Majstori" parkiranja

Post by iTo »

Raigor Stonehoof wrote:
iTo wrote:kod nas je ba sramota parking platit... hoce ti raja pomislit da si levat cuj parking placat, cuj cekas na red ,cuj ne ganjat stele svuda
kakav levat ocam....
kad vidim cigane sa pasatima, terencima, mercedesima kako cigance oko bbi, parkiraju na pjesacko ostrvo ili tamo gdje je dostava, a ja sa svojim autom od 3 milje km mogu priustit da redovno placam parking :roll:
na onom "ostrvu" kod izlaza u Mis Irbinu uvijek ali uvijek parkirano vozilo od preko 50 hiljada maraka

a sta ce jadna fukara sve dala za auto pa sad nema ni za kafe a ne parkinga....

kako smo mi jadan i napacen narod to je show...
pink floydd

#11664 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pink floydd »

i Aladin posto pakaš

Image
Logovan

#11665 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

:lol: :lol:
fidoremilienko

#11666 Re: "Majstori" parkiranja

Post by fidoremilienko »

pink floydd wrote:i Aladin posto pakaš

Image
Ovo da mraz ne uhvati ploče :lol:
Laplace

#11667 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Laplace »

quarterback wrote:mirzete, pitah te nekad pa ne dobih odgovor, a mozda i krijes, za koji taksi vozis i koje je auto ?
A, zato on vozi "40-55 na ograničenju 60". Taksista. Sad mi je sve jasno.
O'zone
Globalni moderator

#11668 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Image
U međuvremenu.... (Pleme nam primitivno)...

i onda kao izbušeno toliko i toliko guma itd itd... ova auta treba konfiskovati ili lupati na licu mjesta... osoba čiji je auto je došla.... kroz zube samo promrmljala izvini i sjela u svoje auto i odjurila... Ponudili smo čovjeku da ga prevezemo... on je rekao gordo ne treba... jer šta ću ja sutra.....
Od prijatelja sa FB-a A kasnije i kometar

Image

Pa da imate u vidu svi koji vozite da kad stanete na trotoar...
O'zone
Globalni moderator

#11669 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Svašta je moguće i trudim se da ne budem iznenađen ali me neki fakati sjebu i iz kog je pravca stigao

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11670 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Truba »

http://www.avaz.ba/clanak/174137/saraje ... ov-autobus

otkočila mu se ručna... prije će biti da je nije ni potegao :D
štedi se
azdralovic

#11671 Re: "Majstori" parkiranja

Post by azdralovic »

Black swan wrote:http://www.avaz.ba/clanak/174137/saraje ... ov-autobus

otkočila mu se ručna... prije će biti da je nije ni potegao :D
štedi se
jel mi se cini ili je ono "potegla" :-D
topcam
Vozim: uzbrdo

#11672 Re: "Majstori" parkiranja

Post by topcam »

O'zone wrote:Svašta je moguće i trudim se da ne budem iznenađen ali me neki fakati sjebu i iz kog je pravca stigao

Image
E evo je svaku mjeru preslo, vidis ti, gdje su oni u nebesa digli znak, ko da je za letace, a ne za pjesake, svasta.. :mrgreen: :lol:
SHTEVELEC

#11673 Re: "Majstori" parkiranja

Post by SHTEVELEC »

Danas prolazim pored crkve kod ekonomije i (naravno) s desne strane parkirani panamera, e klasa, nekakav pasat... Obidjem krug kod poste, vracam se istim putem, prolazim opet kad svima na autu kazna, taman kada sam dos'o pise zadnjeg, panameru... Doslo mi da izadjem i cestitam im - znam da je tim idiotima smijesno dat' 20 ili 40km za tu kaznu, al' drago mi je da ih je kaznio a ne okren'o glavu pros'o
mayab

#11674 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mayab »

O'zone wrote:Svašta je moguće i trudim se da ne budem iznenađen ali me neki fakati sjebu i iz kog je pravca stigao

Image
Prosao sam danas tu u momentu kad ga je lik gurao(ženska starija osoba sjedila na suvozacevom sjedalu), izgleda da se desilo da i Golf crkne ili tako šta :lol:
muha_sa

#11675 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

mayab wrote:

Image
Prosao sam danas tu u momentu kad ga je lik gurao(ženska starija osoba sjedila na suvozacevom sjedalu), izgleda da se desilo da i Golf crkne ili tako šta :lol:
nestalo mu goriva :lol:
Locked