Dijelovi za SSang Yong REXTON
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Berina Gibanica
#1 Dijelovi za SSang Yong REXTON
molim da mi se jave osobe koje znaju gdje se mog ukupiti dijelovi za ovo auto ili ako imaju negdje rabljeni....hvala..
-
Berina Gibanica
#2 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................pa pomozite mi....
-
maxim2000
#3 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
Imas zvanicni prodajni salon u Barama, Sarajevo, koliko ja znam oni se jedini bave tim!!!
- citroen
#4 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
ima u vogosci firma koja se bavi prodajom dijelova za Japanska i Koreance.firma
se zove Japan parts a kod kiseljaka ima jedna prodavnica sa servisom za takva vozila,tj na samom ulazu u KiseljAK
-
maxell_sarajevo
#5 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
Jel to otisao dio za cuveni Mercedesov motor? 
-
Berina Gibanica
#6 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
citroen wrote:ima u vogosci firma koja se bavi prodajom dijelova za Japanska i Koreance.firmase zove Japan parts a kod kiseljaka ima jedna prodavnica sa servisom za takva vozila,tj na samom ulazu u KiseljAK
isla sam na web od te firme,ali nemaju za ssang yong....da ne zna jos neki servis???
-
Berina Gibanica
#7 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
maxell_sarajevo wrote:Jel to otisao dio za cuveni Mercedesov motor?
niej motor.....vec vanjski dijelovi....
-
ETO_SAD
#8 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
Znaci malo smo se slupali. Znam par ljudi koji voze ta vozila. U glavnom ih hvale i svi idu na Bare u servis. Kroz ono sto oni pricaju pravo su zadovoljni, navodno mehanicari koji rade u servisu su prije radili u mercedesu. A sto se tice djelova samo ih gore i mozes naci posto su oni ovlasteni distributeri i serviseri. E ostaje ti jedino opcija polovnjaka, ako takav postji. Moze li se znati sta ti je bilo sa autom. 
-
ministar78
#9 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
Jap-cars u Kiseljaku se ne nalazi u Kiseljaku vec u Han ploci, 10 kilometara prije Kiseljaka, odmah kad se spustis niz one serpentine na Kobiljaci 
- Bakir1
#10 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
koji je danas bio uspjesno zakljucan nigdje nikoga recesija kazuministar78 wrote:Jap-cars u Kiseljaku se ne nalazi u Kiseljaku vec u Han ploci, 10 kilometara prije Kiseljaka, odmah kad se spustis niz one serpentine na Kobiljaci
bio je jedan rexton koji se pomicao od punte do pente auto koji je nastradao u pozaru,izgorio je prednji kraj.
ako ti to pomaze zaganjaj te informacije,bio je i u njih u barama
- Gile Šampion
#11 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
Ima ba u Barama kod OMW pumpe prodaja i servis dijelova za ta vozila...ja u firmi imam takvo vozilo i tu ga servisiramo,svaki dan sam tu
Ima 100% ne moze biti da nema
Ima 100% ne moze biti da nema
-
Berina Gibanica
#12 Re: Dijelovi za SSang Yong REXTON
ma udes...jbg..al isad je sve ok...auto je napravljeno i kao novo je...i et da ti kazem kupila ssam dijelove u Barama..narucila...a radio ga ja majstor u kiseljaku.....zadovoljna sam....ETO_SAD wrote:Znaci malo smo se slupali. Znam par ljudi koji voze ta vozila. U glavnom ih hvale i svi idu na Bare u servis. Kroz ono sto oni pricaju pravo su zadovoljni, navodno mehanicari koji rade u servisu su prije radili u mercedesu. A sto se tice djelova samo ih gore i mozes naci posto su oni ovlasteni distributeri i serviseri. E ostaje ti jedino opcija polovnjaka, ako takav postji. Moze li se znati sta ti je bilo sa autom.