mayab wrote:Gledam povremeno, kad "naletim" nedeljom na VOX-u u to doba na njihov auto magazin emisiju, i vrlo su interesantni.
Recept je jednostavan- dvojica jako dobrih i iskusnih majstora koji izvrsno poznaju materiju, a plus je sto rade zajedno te tako razmjenjuju ideje i misli, i tako skupa rjesavaju probleme koje drugi nisu znali ili mogli ili jednostavno nisu imali dosta vremena u opštoj zbrci nekog velikog ovlastenog servisa i slicno!
Dakle fol je u timskom radu, i sto bi rekli Dalmatinci "više vridi čovik i tovar nego sam čovik"

Dobra ti je ova dalmatinska!
Imas na YT gotovo sve dijelove do sad snimljene, dobro ih je vidjeti kad se ima viska vrmena.
U pravu si, timski rad na djelu, samo nebo zna na kakve su oni probleme nailazili u svojoj praksi.
Ipak mislim da je ovdje glavni faktor vrijeme koje im se stavi na raspolaganje da se jednom problemu bas ono
posvete.Zivi stres u ovlastenom servisu gdje danas moras odraditi, lupam 10 auta, se ne moze porediti sa ovim.
Odlicna je stvar i kako oni to objasne da i laik skonta bez puno mozganja uz stalna pitanja ekipe koja snima...
"...a sta je to, a kako ovo, a zasto ono".
Ovo sa GOLF II je relativno manji problem u poredjenju na probleme koje su imali sa drugim autima, Renault npr...pa ja bih tamo davno digao ruke kad vidim sta sve moraju uraditi da bi dosli do nekih dijelova do kojih
se u drugim autima relativno lako dolazi

.Ili epizoda u kojoj su na cesti rastavili motor Mercedesa da bi zamijenili bregastu osovinu

... U praksi cisto sumnjam da bi se odlucili na nesto tako ali eto, za show se sve radi.