Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo su strašna auta koliko sam ja upoznat, prije 3-4 godine sam ga i gledao, na kraju odustao, negdje sam pročitao informacije da slabo podnose plin, kao i većina kosookih.
Pretpostavljam da ovaj 'śestak ocam' nema problema s plinom?
Džaba, nije on za mene, uvala je ovo veća od Elantre ako šta ode. A otiće. O karoserijskim dijelovima da i ne govorim.
Gledao sam ja i Accorda CB7 i onog poslije, strašna auta, takoreći klasici (pogotovu CB7) ali nisu za svakodnevnog drndanja i za bjesomučnu eksploataciju.
Ovo su strašna auta koliko sam ja upoznat, prije 3-4 godine sam ga i gledao, na kraju odustao, negdje sam pročitao informacije da slabo podnose plin, kao i većina kosookih.
Pretpostavljam da ovaj 'śestak ocam' nema problema s plinom?
Džaba, nije on za mene, uvala je ovo veća od Elantre ako šta ode. A otiće. O karoserijskim dijelovima da i ne govorim.
Gledao sam ja i Accorda CB7 i onog poslije, strašna auta, takoreći klasici (pogotovu CB7) ali nisu za svakodnevnog drndanja i za bjesomučnu eksploataciju.
ma znas ti sta valja ali isto znas kakva smo rupa i osudjeni smo na golfove i slicna auta
mozes trojku nac 1.6B BK,stavis mazalice ventila i vozas bez brige,ima ih dosta po otpadima,samo je bitno da zdravu nadjes,a za tvoj budzet moze sigurno
Last edited by amar1994 on 28/09/2019 22:20, edited 1 time in total.
A sta je sa Alfom 147 iz zadnjih godina proizvodnje? 2008 i mladje. Ako preporucujete Bravo, onda bi mogla i ona doci u obzir. Jeftine, motori provjereni, bez korozije. Samo ne znam da li im je musicava elektronika.
147 novijeg godišta 2008+ ima isključivo 1.6 sa 105 KS.
JTS se nikad nije isao u 147. Selespeed bih izbjegavao
Ja bih Isao na Bravo. Noviji auto, savremeniji, nova platforma, sigurniji.
[/quote]
Fer ponuda, samo ja auto bez klime ne bih da mi ga daješ za dž.[/quote]
Sve zavisi, ako čovjek u svakodnevnoj upotrebi, nema više od 10-15 min u komadu provedene u autu, dovoljno je za tu priču.
Bem li ga, tamo '80-ih, nije bilo klima, pa se vozilo i na more i u Njemačku ako treba.
Drugi je par rukava, što su klime na autima od 10+ godina, uglavnom devastirane i traže ulaganje od najmanje 200 eura, za vracanje u funkcionalno stanje.
Meni vopra žao kada čujem negativne komentare za Focusa, pogotovu za koroziju, čisto iz razloga što mi je onaj model iz sredine 2000 (valjda mk2) baš privlačan što vanjštinom, što enterijerom.