Auto brava - popravak
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#26 Re: Auto brava - popravak
skupo je to njemu ....
-
dgL_
#27 Re: Auto brava - popravak
covjece, nista pitat ne mozes ako se ne razumijes u nesto da ti neko objasni, a da ne pocnete da kenjategoran16v wrote:Nista onda, pravac ovlasteni servis, narucis novu bravu i eto gospodskog rjesenja.
Da nisi rekao da te ne interesuje pijacarsko rjesenje ja bih ti predlozio da na otpadu nadjes drugu bravu ili samo ulozak/cilindar, odneses u bilo koji bolji servis za kljucecv da ti ga prilagode kljucu, montiras i sve rjeseno, ali ovako zaboravi!
-
mahalas505
#28 Re: Auto brava - popravak
Sto ne mogu bezobraznih ljudi...dgL_ wrote:covjece, nista pitat ne mozes ako se ne razumijes u nesto da ti neko objasni, a da ne pocnete da kenjategoran16v wrote:Nista onda, pravac ovlasteni servis, narucis novu bravu i eto gospodskog rjesenja.
Da nisi rekao da te ne interesuje pijacarsko rjesenje ja bih ti predlozio da na otpadu nadjes drugu bravu ili samo ulozak/cilindar, odneses u bilo koji bolji servis za kljucecv da ti ga prilagode kljucu, montiras i sve rjeseno, ali ovako zaboravi!
-
goran16v
#29 Re: Auto brava - popravak
Sto si trazio, to si dobio, niko te nije tjerao da neciji prijedlog, bez obzira bilo dobar ili los, kvalifikujes kao pijacarsko rjesenje itddgL_ wrote:covjece, nista pitat ne mozes ako se ne razumijes u nesto da ti neko objasni, a da ne pocnete da kenjategoran16v wrote:Nista onda, pravac ovlasteni servis, narucis novu bravu i eto gospodskog rjesenja.
-
dgL_
#30 Re: Auto brava - popravak
goran16v wrote:Sto si trazio, to si dobio, niko te nije tjerao da neciji prijedlog, bez obzira bilo dobar ili los, kvalifikujes kao pijacarsko rjesenje itddgL_ wrote:covjece, nista pitat ne mozes ako se ne razumijes u nesto da ti neko objasni, a da ne pocnete da kenjategoran16v wrote:Nista onda, pravac ovlasteni servis, narucis novu bravu i eto gospodskog rjesenja.
takvo je i takvo ce ostat eto
Hvala svima koji su pokusali pomoc jos jednom... nisam pitao kako da zamjenim brave nego sam pitao da preporucite nekoga ko zna servisirati...
-
dgL_
#31 Re: Auto brava - popravak
mahalas505 wrote:Sto ne mogu bezobraznih ljudi...dgL_ wrote:covjece, nista pitat ne mozes ako se ne razumijes u nesto da ti neko objasni, a da ne pocnete da kenjategoran16v wrote:Nista onda, pravac ovlasteni servis, narucis novu bravu i eto gospodskog rjesenja.
Sta da ti radimo ? Ako ne mozes samo ne pisi vise na ovoj temi i rijesio si se bezobraznih ljudi, ne moras biti ne inteligentan i radit suprotno od tog.. samo mudro suti, kao sto cu i ja poslije ovog svog posta
-
goran16v
#32 Re: Auto brava - popravak
Tek ce sad da ti preporuce... 
- supercali
#33 Re: Auto brava - popravak
mogu ti ja srediti motura bravu al moras kupiti i blindo vrata
zamisli blindirana mazda
zamisli blindirana mazda
- Bakir1
#34 Re: Auto brava - popravak
Bitango sad vidim kako ti je....
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#35 Re: Auto brava - popravak
odakle me to gledasBakir1 wrote:Bitango sad vidim kako ti je....
- Bakir1
#36 Re: Auto brava - popravak
Bagzijevo lijevo uho

- Danguba
#37 Re: Auto brava - popravak
cuj popravljati bravu...
a u istoj sto i jedan djavo i dovoljno je samo da je jedan polomljen i sta onda?
i polovna sa otpada je bolja nego otvarati i nesto pokusavati...
mislim ipak da je NOVA najbolje rjesenje
-
dgL_
#38 Re: Auto brava - popravak
i bice tako, konacna odlukaDanguba wrote:cuj popravljati bravu...a u istoj sto i jedan djavo i dovoljno je samo da je jedan polomljen i sta onda?
![]()
Hvala
- Danguba
#39 Re: Auto brava - popravak
drago mi jedgL_ wrote:i bice tako, konacna odlukaDanguba wrote:cuj popravljati bravu...a u istoj sto i jedan djavo i dovoljno je samo da je jedan polomljen i sta onda?
![]()
Hvala
moram ti reci, ja imam problem sa dvije brave centralno otkljucavanje i prosle sedmice mi rekose da su otisle brave ili da sacekam toplije vrijeme jer hladnoca zna biti problem.
240 + 40 ruke po bravi...i sta cu, moliti nekoga da rastavlja, lijepi, lemi...i opet problem nakon kratkog vremena.
ovako kada skupim te pare
-
530i
#40 Re: Auto brava - popravak
Uz krišku hljeba i malo soli dnevno brzo se uštede pare... 
- sparky
#41 Re: Auto brava - popravak
ne kontam sto ljudi misle da je to neka nemoguca misija, unaprijed osudjena na propast. ulozak brave, sa zamjenom je kostao 10KM. vrijeme potrebno za zamjenu cca 12 minuta uz upotrebu zeger klijesta i ravnog sarafcigera. 
- Danguba
#42 Re: Auto brava - popravak
imas od mene duple pare i to halalom. 
- sparky
#43 Re: Auto brava - popravak
Ja sam platio da mi se to zamijeni. Ne znam kako si shvatio da to ja radim.Danguba wrote:imas od mene duple pare i to halalom.