Imam problem sa alarmom(SONAR) i bravom pa me interesuje jel neko ima adresu nekog pouzdanog elektricara a da radi i alarme.
Jos kad bi bio posten ehhhhh...
Auto alarmi i centralne brave
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Referent za ONO i DSZ
- iceman ze
imas u Velesicima dobrog elektricara, svaki put mi je posteno popravio auto, i nije mu mrsko uzeti raditi,jednom nisam imao struju u autu nista mi nije radio, i ostavio sam mu auto, kad sam mu dosao, kaze da je crkao glavni osigurac, njega zamjenio, nesto sitno naplatio, a mogao je raci bilo sta, inace vidam kod njega sva skuplja auta, drug mi kaze da je liku radio Jaguara, niko mu nije smio osim njega mu uzeti na poravak.........morao bih potraziti broj telefona......ali svi za njega znaju, imas taksi stand u Velesicima, mogu te oni uputiti..... 
- Better Man
Ne znam zašto želiš u Clia ugraditi alarm, kad ima elektronsku blokadu motora i ne može se pokrenuti izuzev orginalnog ključa. Napravi kopiju orginalnog ključa i probaj upaliti auto, nema šanse da ga uspiješ upaliti.amrica wrote:i ja malo da smetam, izvinjavam se sto upadam u temu, interesuje me ko ugradjuje alarme i koliko je to novaca?