Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Velkoski wrote:lik koji redovno prosipa 40-0, kojem se desi da gubi glat po 6-0 je precijenjen, makar po mom mišljenju
a Chung je doktor
od ovih mladih jedino još poštujem Rubleva
Oborio me Beneto za 874, a prije toga me oborila Davis protiv Halep u maratonskom meču za 100 i tu sam dobio sijede na glavi jer bi se gradio kad je poveo 1-0..
Da dva bogalja gdje Beneto bez problema dobio prvi set pa onda još lakse fognini naredna dva pa 4 bez nekih problema Beneto i onda 5 ne znaju ni sami kako odigraše najgore kad te 1 ono poen dijeli da padnes na kladari odlucujuci gdje se dobacuju 30 puta i citavu mu dušu uzme..
Da stvar bude gora htio Chunga odigrat 2, 40 umjesto benetoa 2, 90 i eto ti
Djovak pokazuje da uz Rogera i Rafu moze prespavati sest mjeseci na Sv.Stefanu i malo trenirati i vratiti se bez problema da igra zavrsnice svih turnira. Ramos nije mogao nista a sve sam sumnjicaviji je li taj lakat odista toliko problematican.
Sad je na redu Chung koji je odigrao strasan mec protiv Zvereva i to ce biti ozbiljniji test za Srbijanca.
Berdo se uozbiljio a ne znam ko je mogao se kladiti da ce dobiti Delpa 3:0. Vrlo visok nivo igre vjerovatno dovoljan za cetvrtfinale.
Kakav lakat, suplja marketinska. Iš'o ćojek sredjivati glavu, to je mnogo ozbiljnije od lakta. Valjalo zenu smiriti, glavu, izgkeda da je vrijedilo ovoliko odsustvovati.
Velkoski wrote:lik koji redovno prosipa 40-0, kojem se desi da gubi glat po 6-0 je precijenjen, makar po mom mišljenju
a Chung je doktor
od ovih mladih jedino još poštujem Rubleva
Oborio me Beneto za 874, a prije toga me oborila Davis protiv Halep u maratonskom meču za 100 i tu sam dobio sijede na glavi jer bi se gradio kad je poveo 1-0..
koja borba.. haman je mrtvih bilo.. onoj otpo prst, ovu ušćaklo bedro, al nije bilo predaje
uvijek bio da covjek kaze da on nema kapaciteta da bude recimo Federer sto su najavljvali onda ok samo ima i eto dobijemo danas što dobijemo..
Mada ima vremena 26 mu je tek
nema me tamo wrote:uvijek bio da covjek kaze da on nema kapaciteta da bude recimo Federer sto su najavljvali onda ok samo ima i eto dobijemo danas što dobijemo..
Mada ima vremena 26 mu je tek
Može on ovo još uvijek da dobije, ali za neke veće domete, dabogda.
Nadzorna ploča, i izgubio. Jel domet ili nije, domet je uzeti GS, proći Federera, Noleta, Nadala kada treba.