Kakav crni odmor do maja.Napatih se danas da dodjem do karti za DC da gledam ove nase kako kaze KenjacBlek Stena wrote:Koja je to ekipa hljeba ti, osim sto vas kenjac pomalo lozi?
Umjesto da uzivas u sretnoj okolnosti da RF ima ogromnu sansu da uzme jos jedan slem, ti prozivas ex RG.
Pusti nas, na odmoru smo do maja.
AUSTRALIAN OPEN 2017
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- zarko.filip
#301 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
-
KENJAC
#302 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Ne, ozbiljno pitam, vidjevsi da je Novak vecinu svojih finala ili polufinala igrao bas protiv njih dvojice ?sargon wrote:Valjda se zamijenili sa Đokom na GučiKENJAC wrote:Gdje su to oni bili , te je nastupio taj vakum ?sargon wrote:
Tekst je odlican a posebno ova konstatacija da se Rafa borio i "skidao" Rođu kada je ovaj bio na vrhuncu, dok su Đoka i Andy iskoristili vakum u odsustvu najboljeg dvojica...
-
KENJAC
#303 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Citam igrat ce ON !zarko.filip wrote:Kakav crni odmor do maja.Napatih se danas da dodjem do karti za DC da gledam ove nase kako kaze KenjacBlek Stena wrote:Koja je to ekipa hljeba ti, osim sto vas kenjac pomalo lozi?
Umjesto da uzivas u sretnoj okolnosti da RF ima ogromnu sansu da uzme jos jedan slem, ti prozivas ex RG.
Pusti nas, na odmoru smo do maja.
- sargon
#304 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
KENJAC wrote: Ne, ozbiljno pitam, vidjevsi da je Novak vecinu svojih finala ili polufinala igrao bas protiv njih dvojice ?
Jedino vazno pomena (sto se toga tice) je ona 2011. ali je Rafa to vratio u 3 sljedeca finala... Rođo je već dobrano bio u 3 deceniji života...
-
KENJAC
#305 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Pa eto sam kazes da je Rafa bio tu. Cak je na RG i pobjedjivao. I Federer je bio tu. Igro ( i gubio) i finala i polufinala. Evo ih i danas tu. A ti napisa da je period od pocetka Novakove vladavine u stvari bio vakum u kome se Srbin nasao i ni kriv ni duzan obreo se na prvom mjestu dugih pet , sest godina.sargon wrote:KENJAC wrote: Ne, ozbiljno pitam, vidjevsi da je Novak vecinu svojih finala ili polufinala igrao bas protiv njih dvojice ?
Jedino vazno pomena (sto se toga tice) je ona 2011. ali je Rafa to vratio u 3 sljedeca finala... Rođo je već dobrano bio u 3 deceniji života...
Iz svega ovoga ne mogu a da ne uocim blagu kontradiktornost.
- sargon
#306 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Nema tu nista kontradiktorno... Rijec je o tome da je Rafa izgradio put preko Rođe koji je bio na vrhuncu karijere (na ovome je bio naglasak) dok je Novak (uglavnom) svoje pobjede ostvario kada su Rafi popustila koljena a Rođo počeo da zalazi u godine. E sada je stvar u tome što se Novakov vrhunac forme i karijere nije poklopio sa vrhuncom Rafe i Rođe... Raspravljalo se 100 puta na forumu ciji je prime jaci i ko bi koga u takvim okolnostima pobijedio...KENJAC wrote:Pa eto sam kazes da je Rafa bio tu. Cak je na RG i pobjedjivao. I Federer je bio tu. Igro ( i gubio) i finala i polufinala. Evo ih i danas tu. A ti napisa da je period od pocetka Novakove vladavine u stvari bio vakum u kome se Srbin nasao i ni kriv ni duzan obreo se na prvom mjestu dugih pet , sest godina.sargon wrote:KENJAC wrote: Ne, ozbiljno pitam, vidjevsi da je Novak vecinu svojih finala ili polufinala igrao bas protiv njih dvojice ?
Iz svega ovoga ne mogu a da ne uocim blagu kontradiktornost.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#307 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Dajte KENJCU jedan Penisan, da mu ublazi stomacne tegobe.

- Blek Stena
#308 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Prica se da Federer namjerava da igra tenis i u cetvrtoj deceniji zivota
- commendatore
#309 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
neka mašala imacemo u cemu da uzivamo a i gospodluk da gledamo - da ne moramo slusat kako neki debiloid galami prema publici kako ce da mu puse kurac i predstavlja jadne srbe u najgorem svEtlu....Blek Stena wrote:Prica se da Federer namjerava da igra tenis i u cetvrtoj deceniji zivota
- Blek Stena
#310 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Niste ni do sad morali......al ste gledali i gledacete 
- zarko.filip
#311 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Od Srba i ne vidis foru.Rodja je odavno u cetvrtoj deceniji.commendatore wrote:neka mašala imacemo u cemu da uzivamo a i gospodluk da gledamo - da ne moramo slusat kako neki debiloid galami prema publici kako ce da mu puse kurac i predstavlja jadne srbe u najgorem svEtlu....Blek Stena wrote:Prica se da Federer namjerava da igra tenis i u cetvrtoj deceniji zivota
- commendatore
#312 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
pa je l trenutno gledamo gospodluk il ne gledamo - ha sad ha ubuduce - nes Rudjera cut kako narodu u gledalistu kaze da mu puse kurac....zarko.filip wrote:Od Srba i ne vidis foru.Rodja je odavno u cetvrtoj deceniji.commendatore wrote:neka mašala imacemo u cemu da uzivamo a i gospodluk da gledamo - da ne moramo slusat kako neki debiloid galami prema publici kako ce da mu puse kurac i predstavlja jadne srbe u najgorem svEtlu....Blek Stena wrote:Prica se da Federer namjerava da igra tenis i u cetvrtoj deceniji zivota
pa ja od srba nista ni ne vidim štaš - uopšte prema njima ni ne gledam
-
nema me tamo
#313 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Joj Mirjane...
vodila 3-2 preokrenula Pliskova na 4-3 i ova hladnokrvno zatrazi medicinski time out i to 12 minuta i krenu igrat i evo 9 poena zaredom..
A upravo zbog medicinskom je i izgubila 2 set kad je Pliskova zatrazila pa je 1 - 1 sto se tice tih prljavih stvari.
Upravo prošla dalje ovo je ravno Goranovom osvajanju Wimbledona.
vodila 3-2 preokrenula Pliskova na 4-3 i ova hladnokrvno zatrazi medicinski time out i to 12 minuta i krenu igrat i evo 9 poena zaredom..
A upravo zbog medicinskom je i izgubila 2 set kad je Pliskova zatrazila pa je 1 - 1 sto se tice tih prljavih stvari.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#315 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Ja bih taj medicinski time out zabranio. Buraz ne mozes? Predaj i cao. Nego ko Đokovic cim pocne gubiti odma rame, ledja, list, triceps, kvadriceps, masiraj... Naravno ako ne upali onda sepajuci napustis teren kao satro povrijedjen i vec na narednom turniru za 2 dana igras kao da se nista nije desilo... Ili u obrnutoj varijanti izbacis protivnika iz ritma pa se vratis u mec. Zato fino nema medicinskog time outa, pa ko moze nek igra, ko ne moze nek preda.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#316 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Nesto ne znam je li Dimitrov ikad ovako daleko otisao 
-
nema me tamo
#317 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
F&N wrote:Ja bih taj medicinski time out zabranio. Buraz ne mozes? Predaj i cao. Nego ko Đokovic cim pocne gubiti odma rame, ledja, list, triceps, kvadriceps, masiraj... Naravno ako ne upali onda sepajuci napustis teren kao satro povrijedjen i vec na narednom turniru za 2 dana igras kao da se nista nije desilo... Ili u obrnutoj varijanti izbacis protivnika iz ritma pa se vratis u mec. Zato fino nema medicinskog time outa, pa ko moze nek igra, ko ne moze nek preda.
1 može i sve dok je do te 15 minute nastavljaju kao da se ništa nije desilo, al' to znaš i sam...
Tako da kad je Mirjana u drugom zahuktana bila ova je zajebala s medicinskim i preokrenula set..
I ova u tom odlucujucem zatrazila njen 1 i to je to sve regularno...
A što se tice Novaka i njegovih po 3 kad mu zagusti, e to treba sasjec u korijenu.
- ultima_palabra
#318 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Luda Mirjana skroz...
Bugarin očekivano iskoristio rupu u tom dijelu žrijeba. Sad počinje teži dio za njega. Miloš-Rafa šanse 70-30, mislim da je Miloš-Stan najrealnije finale.
Bugarin očekivano iskoristio rupu u tom dijelu žrijeba. Sad počinje teži dio za njega. Miloš-Rafa šanse 70-30, mislim da je Miloš-Stan najrealnije finale.
- ultima_palabra
#319 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Wimbledon 2014, čini mi se.Tomahawk11 wrote:Nesto ne znam je li Dimitrov ikad ovako daleko otisao
-
nema me tamo
#320 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
I ja mislim polufinale wimbledona jelde?
Dimitrov drama impresivan ne zaboravite da je samo 10tak dana prije u Brizbejnu pobjedio Thiema 2-0, Johnsona i Raonica cak...
Rekao bih da igra tenis zivota trenutno..
I ko god da mu dođe sad može proci i to dosta dobre šanse ima.
Dimitrov drama impresivan ne zaboravite da je samo 10tak dana prije u Brizbejnu pobjedio Thiema 2-0, Johnsona i Raonica cak...
- commendatore
#321 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
dimitrije jos nije izgubio u ovoj godini
drago mi je jer je suhi talenat u njemu bio samo glava blesava....
drago mi je jer je suhi talenat u njemu bio samo glava blesava....
- ultima_palabra
#322 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Nishikorija dobio u finalu.nema me tamo wrote:I ja mislim polufinale wimbledona jelde?
- Leopold_IV
#323 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Bravo Miki, svaka ti čast, ovo je po meni najljepša priča ovogodišnjeg AO....nema me tamo wrote:Joj Mirjane...
- Leopold_IV
#324 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Slažem se 100%...F&N wrote:Ja bih taj medicinski time out zabranio. Buraz ne mozes? Predaj i cao. Nego ko Đokovic cim pocne gubiti odma rame, ledja, list, triceps, kvadriceps, masiraj... Naravno ako ne upali onda sepajuci napustis teren kao satro povrijedjen i vec na narednom turniru za 2 dana igras kao da se nista nije desilo... Ili u obrnutoj varijanti izbacis protivnika iz ritma pa se vratis u mec. Zato fino nema medicinskog time outa, pa ko moze nek igra, ko ne moze nek preda.
lijepo je to konkretno Roddick objasnio 2008 na USO u slučaju Djokovica...
U redu masaža od minut zbog grčeva koji se znaju dogoditi ali nije normalno da zatražiš MTO i onda trčiš ko navijen poslije toga...
-
nema me tamo
#325 Re: AUSTRALIAN OPEN 2017
Nema šta samo 1 im medicinski dat od 15 minuta i to je to poslije toga ako ne mozes vodit kao predaja..
Samo nece se ova pravila mijenjati pitanje je koliko još vremena, isto kao s penalima i tehnologijom...
Samo nece se ova pravila mijenjati pitanje je koliko još vremena, isto kao s penalima i tehnologijom...