Australian Open 2015.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- shmizlica
#451 Re: Australian Open 2015.
jbt, 6:0 
- sargon
#452 Re: Australian Open 2015.
E sad Murray bi mogo' skinut sajkacu guslaru 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#453 Re: Australian Open 2015.
Dobro, revansira mu se Novak za proslu godinu.
Isti je rezultat, samo su zamijenili mjesta.
Cini mi se da Murray do sad nije imao nekih vecih oscilacija. Vidim da se danas dosta kukalo poklanja ovaj ovom, pa on opet njemu....
Opet mislim da Novak uzima. Prognoza: 3-1
Isti je rezultat, samo su zamijenili mjesta.
Cini mi se da Murray do sad nije imao nekih vecih oscilacija. Vidim da se danas dosta kukalo poklanja ovaj ovom, pa on opet njemu....
Opet mislim da Novak uzima. Prognoza: 3-1
-
golman
#454 Re: Australian Open 2015.
6:0...mislim hm
sramota
sramota
-
pashasolidni
#455 Re: Australian Open 2015.
...'al nekad mi je stvarno zhao Novaka,vishestruki shampion Melburna,a ova publika samo shto mu ne zvizhdi kad pobijedi...
...down under papanijada
...down under papanijada
-
KENJAC
#456 Re: Australian Open 2015.
Sad mozete pricat sta hocete ! Stan je bio bolji u prva 4 seta ! Djokovic je mogao samo da prebacuje lopticu preko mreze. Vinera ni na vidiku! Serva jadna i zalosna. Onaj pogadjo linije (mislim da je barem 10 poena manje od 2 cm vanjske linije bilo) Dobra stvar je to sto je ovakav Djokovic dobio ovakvog Wawrinku. U jednom trenutku na 2:0 i 40:40 u petom setu sam cak i ja poceo da sumnjam ! Al sve u svemu sta je bitno ? Bitno je to da smo opet u finalu ! Nit ce Djokovic bit vaki a nit je Marej ko Wawrinka.
@Maniace , naravno da mozemo bez uvreda i bez u afektu izgovorenih gluposti ! Za mene je sve to zavrsena epizoda ! Nego , mozemo mi ovdje i o ekonomiji! Kazu da je neki Beogradjanin skonto kako oborit jakog "Svajcarca"
@Maniace , naravno da mozemo bez uvreda i bez u afektu izgovorenih gluposti ! Za mene je sve to zavrsena epizoda ! Nego , mozemo mi ovdje i o ekonomiji! Kazu da je neki Beogradjanin skonto kako oborit jakog "Svajcarca"
- area51
#457 Re: Australian Open 2015.
Potpuno se slažem,možda su u prvom setu bili bara/bara.KENJAC wrote:Sad mozete pricat sta hocete ! Stan je bio bolji u prva 4 seta ! Djokovic je mogao samo da prebacuje lopticu preko mreze. Vinera ni na vidiku! Serva jadna i zalosna. Onaj pogadjo linije (mislim da je barem 10 poena manje od 2 cm vanjske linije bilo) Dobra stvar je to sto je ovakav Djokovic dobio ovakvog Wawrinku. U jednom trenutku na 2:0 i 40:40 u petom setu sam cak i ja poceo da sumnjam ! Al sve u svemu sta je bitno ? Bitno je to da smo opet u finalu ! Nit ce Djokovic bit vaki a nit je Marej ko Wawrinka.
Novače,ili podiži nivo igre ili ko "ćarobnjak" leđa,išijas,propuh...
-
KENJAC
#458 Re: Australian Open 2015.
... sad kad je proslo mozemo pametovat. Prvo , zao mi Wawrinke sto je rodjen u pogresnom trenutku. Ostat ce najbolji teniser koji nikad nije bio medju prva dva ! Drugo , odlika van serijskih igraca je da bobivaju meceve i kad ne igraju dobro. Jel to sto se onaj drugi prepadne ili sta li je ali sam siguran da je Nisikori igrao ovako protiv Stana bilo bi 3 x 6:2 za Stana! Sad postoji barem 8 igraca koji su u stanju dobit prvih par. Ali , samo sporadicno se to desi. Uspjeh Stana iz prosle godine je jos veci kad se zna da je on dobio No1 i No2 i osvojio GS ! Mislim da je to poslo zadnji put za rukom nekom godina osamdesetih ! Nego , pred nama je finale. Moze li se Nole malo popravit i hoce li to bit dovoljno protiv onog (krajnje neukusno obucenog) Skota ? Danas pitaju Adriana Panatu , Italijanskog poznatog tenisera "Sta bi ti mijenjao kod Majija" On kaze "Carape , sortz i majicu " 
-
radostan dan
#459 Re: Australian Open 2015.
ako je neko imao dilemu šta i na koga da igra u kladionici, trebao je pažljivo da čita...
shake69 wrote:Berdych bez izgubljenog seta u semifinal i uz Tsongu jedini teniser koji je pobijedio sve clanove 'velike cetvorke'.Idemo do poljsko-ceskog finala u nedjelju.
- area51
#460 Re: Australian Open 2015.
radostan dan wrote:ako je neko imao dilemu šta i na koga da igra u kladionici, trebao je pažljivo da čita...
shake69 wrote:Berdych bez izgubljenog seta u semifinal i uz Tsongu jedini teniser koji je pobijedio sve clanove 'velike cetvorke'.Idemo do poljsko-ceskog finala u nedjelju.
ne prizivaj ga matere ti
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#461 Re: Australian Open 2015.
Dokazano je da Berdych nema mozga, tako da....
Ispo, yebat ga, finale nedelja 09:30....trebalo bi da se moze pogledati....
Ispo, yebat ga, finale nedelja 09:30....trebalo bi da se moze pogledati....
- shake69
#462 Re: Australian Open 2015.
Gledao samo kraj cetvrtog i peti set. Neshvatljiv pada Stanoja kad se Djovak poceo opasno urusavati zbog odluka linijskih sudaca u prvom gemu. Mislio sam da ce to iskoristiti.Uglavnom, mucna i negledljiva srbijanska defanziva koja ne zasluzuje finale, ali sta da se radi. Vrijeme je da skotski kilt zgazi sajkacu!
-
KENJAC
#463 Re: Australian Open 2015.
Danas rece covjek da ovako ranim ispadanjem Federera Djokovic je siguran na No1 jos deset sedmica ! Dakle sigurno pretice Nadala ! Veliki je to uspjeh ! Nije Nadal bio ko !
- Blek Stena
#464 Re: Australian Open 2015.
ukinut je kilt nakon skotskog referenduma. sad nose bikini?shake69 wrote:Gledao samo kraj cetvrtog i peti set. Neshvatljiv pada Stanoja kad se Djovak poceo opasno urusavati zbog odluka linijskih sudaca u prvom gemu. Mislio sam da ce to iskoristiti.Uglavnom, mucna i negledljiva srbijanska defanziva koja ne zasluzuje finale, ali sta da se radi. Vrijeme je da skotski kilt zgazi sajkacu!
-
radostan dan
#465 Re: Australian Open 2015.
šejk moj dobar drugar...bilo bi monotono bez njega. kao i rodžerovcima bez nas.area51 wrote:radostan dan wrote:ako je neko imao dilemu šta i na koga da igra u kladionici, trebao je pažljivo da čita...
![]()
ne prizivaj ga matere ti
-
radostan dan
#466 Re: Australian Open 2015.
a meč je bio glup, ružan i napet do bola, sa nevjerovatnim oscilacijama...
-
radostan dan
#467 Re: Australian Open 2015.
a finale je možda već odlučeno....al uzdaćemo se u inat.

- Blek Stena
#468 Re: Australian Open 2015.
samo soli.......svi oni imaju zuljeva na izvoz
-
radostan dan
#469 Re: Australian Open 2015.
ti kao da nisi gledao novaka...nema snage, nema kondicije. skraćivao poene. disao na škrge. štedio se kad god je mogao.
marej - sve suprotno...
marej - sve suprotno...
- area51
#470 Re: Australian Open 2015.
Ma Andy je prespreman,Novak...nije to to.radostan dan wrote:ti kao da nisi gledao novaka...nema snage, nema kondicije. skraćivao poene. disao na škrge. štedio se kad god je mogao.
marej - sve suprotno...
Mada,možda dođe do vaskrsnuća u finalu u suprotnom...mrka kapa
-
KENJAC
#471 Re: Australian Open 2015.
Ukratko , mislim da je normalno ocekivat da sutra preda mec. Sa ovakom igrom moze se nosit sa levatima tipa Raonic , Wawrinka... Marej je ipak nesto vise. Koliko got da Novak radi nece moci jos za dugo da se primakne Skotu. Prije svega , Skot je u momentima kad se lomi partija mnogo vise prisutan sa glavom! Djokovicu , prije svega fali borbenosti. Njegova mana je sto kad ode "ispod" gem ili ne daj Boze set on odma pada! Nema snage da se vrati u mec! Mislim da svako iole ozbiljan ko prati tenis mora priznat da je trenutni polozaj Djokovica uslovljen apsolutnim nedostatkom konkurencije. U koliko u narednih par godina ne napravi sta znacajno otat ce jos samo jedan nedokazani talenat! Mozemo dakle da zakljucimo poglavlje AO 2015 cestitajuci jos jednom Andy-ju na zasluzenoj tituli a mi da se usresredimo na Zagreb Open i na skupljanje dragocjenih poena !area51 wrote:Ma Andy je prespreman,Novak...nije to to.radostan dan wrote:ti kao da nisi gledao novaka...nema snage, nema kondicije. skraćivao poene. disao na škrge. štedio se kad god je mogao.
marej - sve suprotno...
Mada,možda dođe do vaskrsnuća u finalu u suprotnom...mrka kapa
- BHF_Manijak
#472 Re: Australian Open 2015.
Sto Kenjac okrece pilu naopako!
Da se kaldimo da Novak uzima 3:1? Murray je vjecno nakav bezbojan, kad treba - zajebe.
A je li Novakov blagi pad ide od rodjenja djece, pa ga kao boli vise qrac za tenisom ili je nesto drugo porijedi?
A za Svicarca cu ti vratit. Mada Frank moze trenutno malo pasti, ali dinar ce uvijek valuta ispod biti!

Da se kaldimo da Novak uzima 3:1? Murray je vjecno nakav bezbojan, kad treba - zajebe.
A je li Novakov blagi pad ide od rodjenja djece, pa ga kao boli vise qrac za tenisom ili je nesto drugo porijedi?
A za Svicarca cu ti vratit. Mada Frank moze trenutno malo pasti, ali dinar ce uvijek valuta ispod biti!
- zarko.filip
#473 Re: Australian Open 2015.
Ni Poljaka ni Ceha u finalu.Ali ipak ima jedan Slaven a kako si rekao da smo Slaveni moras odrzati rec i navijati za jedinog preostalog Slavena.shake69 wrote:Berdych bez izgubljenog seta u semifinal i uz Tsongu jedini teniser koji je pobijedio sve clanove 'velike cetvorke'.Idemo do poljsko-ceskog finala u nedjelju. Ipak smo Slaveni!
- zarko.filip
#474 Re: Australian Open 2015.
I prodju tri dana i covek zaboravi da je Slaven i odluci da navija za Skota.shake69 wrote:Gledao samo kraj cetvrtog i peti set. Neshvatljiv pada Stanoja kad se Djovak poceo opasno urusavati zbog odluka linijskih sudaca u prvom gemu. Mislio sam da ce to iskoristiti.Uglavnom, mucna i negledljiva srbijanska defanziva koja ne zasluzuje finale, ali sta da se radi. Vrijeme je da skotski kilt zgazi sajkacu!
- zarko.filip
#475 Re: Australian Open 2015.
A ti nemoj ni pod razno da ides u kladionicu.Leopold_IV wrote:Koliko ja znam Delpo ima "protected rating" tako da nema zime za nastup na AO i čak mislim da ce biti i nosilac.KENJAC wrote:O postavljacu teme ! A sto nema naseg Viktora medju opcijama ? Nego , nisam nigdje procitao potvrdu da je Del Po dobio pozivnicu zvanicno ! Zna li mi ko sta rec glede drvosjece velikoga srca ?
U Sydneyu igra kao WC zbog toga što ga je kasno prijavio jer nije znao kako će zglob reagovati.
Idemo Fedrinka
Idemo Damire
Idemo dr. Ivo
Idemo Griša