Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
area51 wrote:http://www.sportske.net/vest/tenis/sere ... 10500.html "Morao je da napusti tim i da ode da sanira povredu. Pala sam na njega i povredila mu leđa", kroz smeh je rekla Serena, aludirajući na svoju težinu.
Tačno se ovo dvoje neće smiriti dok neko glavom ne plati...
Nedavno ju je vodio u jedan naš klub u Minhenu gdje se Serena isjekla na razbijene flaše
shake69 wrote:Vala,kad mu je skalp uzeo nesretni Berrer, ne bi bilo sramota ni od smicekcica, iako mi je drago da je Rafa ostao u draw. Ko bi gledao nekog ch igraca u trecem kolu jednog GS!?
ti. prosle godine!
Vidim, gusla se a nigdje instrumenta!? Da ja metnem gusle, ha?
shake69 wrote:Vala,kad mu je skalp uzeo nesretni Berrer, ne bi bilo sramota ni od smicekcica, iako mi je drago da je Rafa ostao u draw. Ko bi gledao nekog ch igraca u trecem kolu jednog GS!?
ti. prosle godine!
Vidim, gusla se a nigdje instrumenta!? Da ja metnem gusle, ha?
to sam sve sabrao...predugo igra...možda set i biće dobro.
šteta što je i berdih u dobroj formi, pa mi to ne ostavlja mnogo prostora za dva seta ili čak senzaciju...jer, zna tomaš da bude kloc samo takav kad mu se namjesti, ali ovih dana to nije slučaj.
radostan dan wrote:to sam sve sabrao...predugo igra...možda set i biće dobro.
šteta što je i berdih u dobroj formi, pa mi to ne ostavlja mnogo prostora za dva seta ili čak senzaciju...jer, zna tomaš da bude kloc samo takav kad mu se namjesti, ali ovih dana to nije slučaj.
Cim on nije zavrsio u 3, znalo se da ce ga iznijeti. Sad nek mu infuziju prikljuce
Benjamin se specijalizirao da u penziju salje velikane. Prvo Agassija a evo i Lleytona. U karijeri do danas samo jednom prosao do treceg kola GS (US Open i spomenuta pobjeda nad Andree, kad je dobacio do 4 kola, zapravo). Vala, dosta je bilo i od australskog pitbula.
radostan dan wrote:to sam sve sabrao...predugo igra...možda set i biće dobro.
Ti zaboravio Ferrera neki dan u finalu.
nisam zaboravio, nego nije ferer klasa od koje kad izgubiš budeš kloc...
igraš li još?
evo vidi ove prijedloge -
Nik Kirjios – Malek Žaziri
Mladi Kirjios je izdržao test psihičke stabilnosti u meču sa Ivom Karlovićem, a sada će i igrati na Margaret Kort Areni, i to u večernjem terminu. To bi trebalo dodatno da motiviše Kirjiosa, koji je i tako kvalitetniji teniser od Žazirija. Tunišaninu je ovo prvi put u karijeri da igra u trećem kolu Gren slem turnira.
Predlog: Ako ne dođe do opuštanja, Kirjios bi trebalo da pobedi. Kec na mladog Australjanca, za hrabrije i u hendikepu.
Tomaš Berdih – Viktor Troicki
Čeh je dobio pet od šest duela sa Troickim, uključujući i poslednji prošle sezone u Pekingu (6:3, 6:4). Međutim, Viktor je u naletu posle osvajanja trofeja u Sidneju i pobeda nad Veselim i Majerom, a uz to nema šta da izgubi u predstojećem meču. Uz to, Berdih je već protiv Melcera bio zreo makar da izgubi set.
Predlog: Plus gemovi.
Saša Ozmo (ozmo_sasa)
Sem Grot – Bernard Tomić
Drugi put u tri dana Grot će igrati australijski derbi, ovoga puta protiv mnogo težeg protivnika. Očekuje se da atmosfera bude vrela i da meč potraje. Sada dolazimo do faze u kojoj nije lako dati pravu prognozu, ali mislim da bi bez problema mogla da prođe igra koja je meni jedna od najomiljenijih – plus prvi set.
Predlog: U prvom setu će biti 10 i više gemova.
Jekatarina Makarova – Karolina Pliškova
Biće ovo duel dve teniserke koje, kada su u elementu, mogu da pobede svaku igračicu na WTA turu. Biće interesantno videti da li Makarova može da ponovi polufinale iz Njujorka, kao i to koliko Pliškova može da bude konstantna na vrhunskom nivou. Očekujem da duel dve približno kvalitetne devojke potraje.
Nisam mislio da je kloc sto je izgubio od Ferrera, nego nacin na koji je izgubio.
Set loptu u drugom setu je s mreze poslao u kukuruze Recimo da je to bila kap koja je prelila casu, jer je imao solidan broj ''bisera'' u tom mecu. Teniser koji kad pukne - gotovo je. Ako to uspije Troickom, nije bez sanse. Naravno, generalno gledano su mu sanse male, ali....
ma previše je mečeva odigrao...i previše stvari treba da se poklopi da bi dobio berdiha.
a sa druge strane, može biti zadovoljan postignutim u zadnjih mjesec i više...znam ga ja...počeće on sa nadom da može nešto da uradi i da će tomašu biti loš dan, nakon seta i po će vidjeti da ne ide, i počeće da vrti u glavi - ma dosta sam i uradio, jebaji ga, i tu će stati.
u tome je razlika između njega i novaka, da ne pominjem druge vrhunske igrače, pošto geografski i po mentalitetu nisu iz te priče.
radostan dan wrote:šejk, nervozaš a nije ni 1/4 finale.....da te nije šta ubolo, kO federera?
Neka bockanja, ali sve ima granice. A priznaj, malo li je tema gdje se toliko gusla kao ovdje? Mislim na onu Tunjinu vickastu opasku: Cim spojis dva Srbina, oni odmah guslaju!"
šta ti je bog te nesmeo, nekad si tražio gusle između redova, sad ih prizireš između dva slova...
ovaj tunjin citat...jel to iz faze kad je bio kontra srba ili iz ove najnovije - kooperativne?
niko nije savršen...oprostićemo mu njegovu ružnu prošlost i takođe crnu sadašnjost.
kako da ti ne bude drag čovjek koji ima sreće kao on, i umije da je iskoristi...između njegovog poziva u dorćolske kafane i novakovog na jahtu, ja bih pravo za - šank sa viktorom...jbg.
radostan dan wrote:niko nije savršen...oprostićemo mu njegovu ružnu prošlost i takođe crnu sadašnjost.
kako da ti ne bude drag čovjek koji ima sreće kao on, i umije da je iskoristi...između njegovog poziva u dorćolske kafane i novakovog na jahtu, ja bih pravo za - šank sa viktorom...jbg.