Australian Open 2011

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
M_e_m_o

#251 Re: Australian Open 2011

Post by M_e_m_o »

Šta mislite večeras Kvitova - Penetta idu li preko 21 gema? Do sad su igrali 4 meča, sva 4 su bile glat pobjede (po dvije i jedne i druge).

Kontam uvezati Soderlinga i ove dvije da igram gemove.
cappy_tempo

#252 Re: Australian Open 2011

Post by cappy_tempo »

ima Berdych jos pure jesti,proce to novak.mozda mu ovaj klepi jedan set ali sad da ce ga bas bas namuciti prosto ne vjerujem.pa nije novak nadal pa da ga dvjesto i neki igrac muci i zajebava :mrgreen:
elvis_sa

#253 Re: Australian Open 2011

Post by elvis_sa »

Po meni vece sanse ima Soderling da prodje u poluifinale od Berdycha.Moguce finale Murray vs Djokovic,Federer vs Soderling,A za Nadala nisam siguran da ce dalje od polufinala ili cetvrtine finala s obzirom na pokazanu igru.
ultima_palabra

#254 Re: Australian Open 2011

Post by ultima_palabra »

cappy_tempo wrote:ima Berdych jos pure jesti,proce to novak.mozda mu ovaj klepi jedan set ali sad da ce ga bas bas namuciti prosto ne vjerujem.pa nije novak nadal pa da ga dvjesto i neki igrac muci i zajebava :mrgreen:
Pa Berdych je mlatnuo Novaka u njihovom jedinom GS meču sa glatkih 3:0... naravno Novak je puno bolji na betonu nego na travi, ali biće tu borbe, pogotovo ako bude po danu.
barbar

#255 Re: Australian Open 2011

Post by barbar »

ultima_palabra wrote:
cappy_tempo wrote:ima Berdych jos pure jesti,proce to novak.mozda mu ovaj klepi jedan set ali sad da ce ga bas bas namuciti prosto ne vjerujem.pa nije novak nadal pa da ga dvjesto i neki igrac muci i zajebava :mrgreen:
Pa Berdych je mlatnuo Novaka u njihovom jedinom GS meču sa glatkih 3:0... naravno Novak je puno bolji na betonu nego na travi, ali biće tu borbe, pogotovo ako bude po danu.
Ako bude po danu + sunce= aut za Noleta.Gledao sam ga jutros,već u drugom setu diše na škrge,sreća te je Almagro odigrao kao na rekreaciji
hipisizik

#256 Re: Australian Open 2011

Post by hipisizik »

Redovno vas citam, sviiidja mi se :D

Nego, ima li po vama sanse da Murray konacno uzme jedan GS? Ubih se navijajuci za skota, al nista :D Jbg, kontam Nadal virozan, Federer neubjedljiv- je li konacno vrijeme da K'moon uzme jedan grendslemčić? 8)
radostan dan

#257 Re: Australian Open 2011

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 21/10/2011 20:04, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#258 Re: Australian Open 2011

Post by ultima_palabra »

hipisizik wrote:Redovno vas citam, sviiidja mi se :D

Nego, ima li po vama sanse da Murray konacno uzme jedan GS? Ubih se navijajuci za skota, al nista :D Jbg, kontam Nadal virozan, Federer neubjedljiv- je li konacno vrijeme da K'moon uzme jedan grendslemčić? 8)
Svakako... ima fin žrijeb, ne vidim da ga Melzer ili Soderling mogu ugroziti, a Nadal mora biti 100% da bi ga uzeo. Ali opet to je Murray, može se desiti da zajebe kad se najmanje očekuje :roll:
romanovero

#259 Re: Australian Open 2011

Post by romanovero »

hipisizik wrote:Redovno vas citam, sviiidja mi se :D

mozda ovaj moze ,ja mislim da ce uzet Wimbledon,kad li tad li :)
radostan dan

#260 Re: Australian Open 2011

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 21/10/2011 20:03, edited 1 time in total.
hipisizik

#261 Re: Australian Open 2011

Post by hipisizik »

Nadam se da ce uspjeti ugrabiti ovaj AO. Mislim da bi mu tada bilo puno lakse nositi se i sa pritiskom na Wimledonu i mozda cak da ugrabi i koju godinu domiancije kada Fedexa sustignu godine, a Nadala koljena. Jbg ubi ga taj psiho segment, al zato i navijam za njega(kad se raduje protivnikovoj gresci, psuje i otvara one celjusti prema mami Džudi-neprocjenjivo) :D :lol:
ultima_palabra

#262 Re: Australian Open 2011

Post by ultima_palabra »

radostan dan wrote:
Lud i ponosan wrote:Zaboravio si Vidića, Stankovića, Modrića, Mihajlovića, Mijatovića, Šukera, Savićevića, Stojkovića,.... :D Pa ima tu i rukometa, nesto kosarke,...

A slazem se da je problem mentalitet, zbog toga mi se i cini da Nole ne igra nekad koliko moze i koliko bi trebao.
Uhhh, ja sam pogriješio navodeći Divca i Kukoča. Hajmo individualni sportovi?
Rafa i Rodžer se namlatiše i para i titula, i opet grizu kao djeca na male goliće. I pizde kad izgube. I to ne kriju.
Ovi naši pravo na splav.
Mislim da si napola u pravu ;-) Ne mislim da je Nole igrač koji nesportski živi. Ali s druge strane, kao da nije uradio sve što može da se poboljša. Fizička sprema... znam za probleme sa disanjem, nikad on neće biti Nadal ili Ferrer, ali morao je nešto uraditi po tom pitanju... ne možeš gubiti GS turnire zbog pokvarenog stomaka, žuljeva i sličnih stvari :roll: Takođe i drugi segmenti igre, igra na mreži npr. pa jel ikad bio Top5 igrač sa lošijim volejom :oops: Zašto nije igrao više mečeva u parovima da to ispravi?
To su te razlike između odličnih igrača i šampiona...
irvinx1

#263 Re: Australian Open 2011

Post by irvinx1 »

Kako nema individualnih sportova/vrhunskih sportista...Blanka, Kostelici, Milorad Cavic, Jasna Sekaric, ....
radostan dan

#264 Re: Australian Open 2011

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 21/10/2011 20:02, edited 2 times in total.
ultima_palabra

#265 Re: Australian Open 2011

Post by ultima_palabra »

hipisizik wrote:Nadam se da ce uspjeti ugrabiti ovaj AO. Mislim da bi mu tada bilo puno lakse nositi se i sa pritiskom na Wimledonu i mozda cak da ugrabi i koju godinu domiancije kada Fedexa sustignu godine, a Nadala koljena. Jbg ubi ga taj psiho segment, al zato i navijam za njega(kad se raduje protivnikovoj gresci, psuje i otvara one celjusti prema mami Džudi-neprocjenjivo) :D :lol:
Murray će biti zvijer kad ga otčepi, a mora jednom jbg :D Onaj meč sa Wawrinkom na US Openu sve govori o njemu... dobio 1.set, onda Wawrinka počeo rasturati... ali još uvijek imaš 3 seta da nešto promijeniš, taktiku, pristup, sve... Wawrinka poznat kao igrač koji se stegne pod pritiskom.
Umjesto toga on se smrznuo... to nije ništa drugo nego psiha i natovareni pritisak.
radostan dan

#266 Re: Australian Open 2011

Post by radostan dan »

.
Last edited by radostan dan on 21/10/2011 20:00, edited 1 time in total.
romanovero

#267 Re: Australian Open 2011

Post by romanovero »

hipisizik wrote:Nadam se da ce uspjeti ugrabiti ovaj AO. Mislim da bi mu tada bilo puno lakse nositi se i sa pritiskom na Wimledonu i mozda cak da ugrabi i koju godinu domiancije kada Fedexa sustignu godine, a Nadala koljena. Jbg ubi ga taj psiho segment, al zato i navijam za njega(kad se raduje protivnikovoj gresci, psuje i otvara one celjusti prema mami Džudi-neprocjenjivo) :D :lol:
f..king...stupid...shithead... :lol: dobar je
hipisizik

#268 Re: Australian Open 2011

Post by hipisizik »

ultima_palabra wrote:
Murray će biti zvijer kad ga otčepi, a mora jednom jbg :D Onaj meč sa Wawrinkom na US Openu sve govori o njemu... dobio 1.set, onda Wawrinka počeo rasturati... ali još uvijek imaš 3 seta da nešto promijeniš, taktiku, pristup, sve... Wawrinka poznat kao igrač koji se stegne pod pritiskom.
Umjesto toga on se smrznuo... to nije ništa drugo nego psiha i natovareni pritisak.
joj Wawrinka mu je rak rana :-) kad se sjetim onog meca u wimbledonu od 5 setova, skratio mi je godinu dana zivota :D
Kad bi neko imao zivaca da radi s njim, neki smiren lik kao onaj Novakov trener, pa da malo sredi psihu i da popravi onaj jadni forhend. Skoro sve mu je dosta dobro, mozda je cak i jaci od Nadala u nekim fizickim mogucnostima, al forhend mu je karina, jebo li ga Koreca onaj :D
hipisizik

#269 Re: Australian Open 2011

Post by hipisizik »

romanovero wrote:
f..king...stupid...shithead... :lol: dobar je
:lol: :lol: :lol:
btw svi se oni raduju pritivnikovoj gresci, samo on jedini prica naglas :D
Tijana_NS

#270 Re: Australian Open 2011

Post by Tijana_NS »

Dolgopolov se poigrava sa Soderlingom u II setu ...
Tijana_NS

#271 Re: Australian Open 2011

Post by Tijana_NS »

dobi II set ... drago mi je 8)
iako mi je Soderling najbolji frajer trenutno medju top 100 :-)

edit: III set igra gore nego shto bih ja igrala rekreativno ;

Dolgopolov vodi 4:1 ;

Dolgopolov u QF

laku noc 8-)
ultima_palabra

#272 Re: Australian Open 2011

Post by ultima_palabra »

Haha vidi što sam sve pogodio :-) Sinoć gledah prvi set Dolgopolova i Soderlinga, Dolgo nije mogao pogoditi teren, kontam jesam se provalio :oops: I fakat se lik treba ošišati :-D
Mustang1

#273 Re: Australian Open 2011

Post by Mustang1 »

Ajde Llodro Zimonjicu ne stavljajte me na prosjacki stap
ultima_palabra

#274 Re: Australian Open 2011

Post by ultima_palabra »

Federer-Wawrinka je sutra dnevni meč, a Đoković-Berdych noćni... dobra stvar za Wawu i Noleta.
barbar

#275 Re: Australian Open 2011

Post by barbar »

ultima_palabra wrote:Federer-Wawrinka je sutra dnevni meč, a Đoković-Berdych noćni... dobra stvar za Wawu i Noleta.
I pored nikad boljeg Vavrinke opet nešto kontam uzeće ga ovaj na iskustvo.A Novaku se ne zna nikad pa ni sad
Post Reply