Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
all night long
battle royale
suicide cirkle
evil dead trap jedan i dva i tri
junk
cure
organ
pulse
dark watter
world apartment horor
versus
pinokio 964 undergraund japanc lud do bola
Film je remek djelo, cak ni ne smeta lagano uvodjenje u uzas koji slijedi.
Rezanje bez testere je najbolji momenat, pogotovo zvuk koji se cuje i izraz lica kod djevojke. :D
Fenomenalan film.
nevjerovatno je kako svi serete o FTV, a sve teme, sve serije i filmovi o kojima pisete i koje vam se svidjaju su upravo na FTV....sto se tice Audition, ovo jeste bila repriza, premijerno je emitovan u sklopu ciklusa SFF, prosle godine....
by the way o:p je u zadnja 4 mjeseca prikazao tako dobre filmove sa SFF-a, zatim neke klasike, iako priznajem u kasnim terminima, da je neko mogao makar malu pohvalu napisat', ili kod nas nije film dobar film ako nije u 20.00...
Veliko slovo, malo slovo, kita...nisam ja ovdje da se, ili Vas, ucim pravopisu, nego zato sto me nervira negativnost prema FTV, koja je toliko ocita, da je stvarno pakosna u kontekstu foruma FILM i TV....
eTO nek' je hayat pustio OZ, nek' je OBN kupio band of Brothers, nek' Pink ima BBC exclusive, nek' je ED na HRT-u i nek' RTRS ima Vjeciti film i portrete reditelja.... I neka ce, akobogda, FTV pustiti Citizen Kane 18.05 u 20.30.....
I KO DA GLEDAM, OPET CE BITI, CRNO BIJELI FILM u 20.30, fekalne li televizije...
komi,
i ja sam izbirljiv, ali gdje?
gdje da pustimo Bunela, gdje da pustimo Kradljivce bicikla, De siku, Pazolinija? Gdje da pustimo sve starije filmove, osim ono nedjeljom u 24.00...
vidi, FTV ipak nije, niti moze biti, htjeli mi to ili ne, televizija samo za elitu, mora biti i Folk show (bogu hvala pa samo petkom), mora biti i karaoke show (boze hvala pa samo jos mjesec dana), mora biti brdo "sranja" (who are we 2 say?).
Bitno je da FTV, bez obzira, jos uvijek nalazi termine i za te, ozbiljnije, a ja bi rekao i edukativnije, sadrzaje. A to sto su oni u kasnijim terminima, jebi ga, tako nam istrazivanja gledanosti nalazu...
Da bog da, da mi zivimo od pretplate, na cije neplacanje ovdje skoro svi pozivaju, ne bi nam marketing i novac od reklama odredjiv'o kad sta ide na FTV...
BTW: od 11 juna svakog petka na subotu, u 00.30 pregled SFF-a od 1994-2004, SFF 10 2 1 (ten to one), dva filma sa proteklih festivala, plus sjecanja hronike itd....strasan ciklus Avaza mi....
i jos: svi filmovi sa proslogodisnjeg regionalnog programa SFF-a ( ukljucujuci Gori Vatra, kajmak i marmelada, Mali svIjet) , za vrijeme trajanja SFF-a ove godine, premijerno u 20.30 na FTV....