audio zapis sa zvucne

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
ProS
Posts: 675
Joined: 19/09/2004 23:23

#1 audio zapis sa zvucne

Post by ProS » 17/12/2006 11:45

kako da nariktam da snimam preko zvucne kartice,a ne mikrofona :-) :roll:


User avatar
seljak_cojek
Posts: 1044
Joined: 09/02/2006 15:31
Location: Restoran na kraju vaseljene

#2

Post by seljak_cojek » 17/12/2006 13:13

Premalo podataka, Šta ćeš snimati, nešto što se reprodukuje sa računara ili...
Inače, trebalo bi da možeš. Ja sam nekad davno probao pustiti nešto u winampu i to snimiti u Musicmach Juboxu.

User avatar
RAZIEL
Posts: 131
Joined: 07/11/2005 20:22
Location: SARAJEVO
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

#3

Post by RAZIEL » 17/12/2006 15:32

Pa moras da imas na zvucnoj line in ili aux :shock:

User avatar
ProS
Posts: 675
Joined: 19/09/2004 23:23

#4

Post by ProS » 17/12/2006 18:03

planiro sam isjeci pjesmu s kompa :D

mogo sam snimiti do prije mjesec dana kad sam ubo mikorfon :-)
dakle,more...al ne znam kako da vratim :roll:

User avatar
seljak_cojek
Posts: 1044
Joined: 09/02/2006 15:31
Location: Restoran na kraju vaseljene

#5

Post by seljak_cojek » 17/12/2006 18:19

ProS wrote:planiro sam isjeci pjesmu s kompa :D

mogo sam snimiti do prije mjesec dana kad sam ubo mikorfon :-)
dakle,more...al ne znam kako da vratim :roll:
E sad je k'o malo jasnije.
Probaj naći Volume Control i vidi da ti nije isključen wave.

Post Reply