Audio kazete - prodaja
Moderator: _BataZiv_0809
-
Friedrich
#1 Audio kazete - prodaja
Postoji li prodavnica u SA ili TZ polovnih audio kazeta klasične muzike i starijeg rock and roll-a?Adresa? 
- erik2
#2 Re: Audio kazete - prodaja
Osim buvljaka ništa, imam ja dosta toga ako hoćeš javi se na p.p.Friedrich wrote:Postoji li prodavnica u SA ili TZ polovnih audio kazeta klasične muzike i starijeg rock and roll-a?Adresa?
-
Friedrich
#3 Re: Audio kazete - prodaja
Koje kazete imaš?I koliko ih cijeniš?Zanima me klasična muzika i rani rok 50-ih 60-ih.erik2 wrote:Osim buvljaka ništa, imam ja dosta toga ako hoćeš javi se na p.p.Friedrich wrote:Postoji li prodavnica u SA ili TZ polovnih audio kazeta klasične muzike i starijeg rock and roll-a?Adresa?
- erik2
#4 Re: Audio kazete - prodaja
Klasične nemam a ni rocka iz 50 -tih, ostalo je uglavnom snimljena muzika na kvalitetnim kasetama, imam 3, 4 kutije i cijena bi bila zaista simbolična, čisto da se riješim toga imam i odličan technics -ov deck.Friedrich wrote:Koje kazete imaš?I koliko ih cijeniš?Zanima me klasična muzika i rani rok 50-ih 60-ih.erik2 wrote:Osim buvljaka ništa, imam ja dosta toga ako hoćeš javi se na p.p.Friedrich wrote:Postoji li prodavnica u SA ili TZ polovnih audio kazeta klasične muzike i starijeg rock and roll-a?Adresa?
-
frngla
#5 Re: Audio kazete - prodaja
Kazeta nemam, a određene kasete imam 
-
Friedrich
#6 Re: Audio kazete - prodaja
frngla wrote:Kazeta nemam, a određene kasete imam
-
frngla
#7 Re: Audio kazete - prodaja
ništa što ti tražiš, većinom kraj osamdesetih/devedesete punk/pop/rock...
-
Friedrich
#8 Re: Audio kazete - prodaja
frngla wrote:ništa što ti tražiš, većinom kraj osamdesetih/devedesete punk/pop/rock...
-
Friedrich
#9 Re: Audio kazete - prodaja
Gdje se u Sarajevu nalaze buvljaci sa tim i polovnim pločama,kao i literaturom?U Tuzli znam za dva,a ovde u Doboju za jedan.erik2 wrote:Osim buvljaka ništa, imam ja dosta toga ako hoćeš javi se na p.p.Friedrich wrote:Postoji li prodavnica u SA ili TZ polovnih audio kazeta klasične muzike i starijeg rock and roll-a?Adresa?
-
shambho
#10 Re: Audio kazete - prodaja
Na Socijalnom, buvljak odmah kod Merkatora, kod jednog cike ima i polovnih ploca od 3 do 5 KM, ima i rocka 50tih i klasicne i skoro svega.. I ima i prejeftinih knjiga..za dviej tri marke sto je u radnji 15.. Na istom tom buvljaku ima i ciko s kasetama..Gdje se u Sarajevu nalaze buvljaci sa tim i polovnim pločama,kao i literaturom?U Tuzli znam za dva,a ovde u Doboju za jedan.
A gdje u Tuzli ima buvljak, ima li ploca?
-
frngla
#11 Re: Audio kazete - prodaja
da li na buvljaku kod tog cike ima rap-a na pločama iz osamdesetih?
-
shambho
#12 Re: Audio kazete - prodaja
E nema rapa nikako i ja to isto trazim.. A bas onako detaljno pregledam.. Naleti mozda jedna ploca slucajno zalutala i to neki singl lijevi.. I on sam mi rece da nema.
-
Friedrich
#13 Re: Audio kazete - prodaja
shambho wrote:Na Socijalnom, buvljak odmah kod Merkatora, kod jednog cike ima i polovnih ploca od 3 do 5 KM, ima i rocka 50tih i klasicne i skoro svega.. I ima i prejeftinih knjiga..za dviej tri marke sto je u radnji 15.. Na istom tom buvljaku ima i ciko s kasetama..Gdje se u Sarajevu nalaze buvljaci sa tim i polovnim pločama,kao i literaturom?U Tuzli znam za dva,a ovde u Doboju za jedan.
A gdje u Tuzli ima buvljak, ima li ploca?
hametova i mala pijaca,tu ja nabavljam literaturu.da li ima ploča,nezz provjerit ću sledeći put,jer me do jučer kaz(s)ete i ploče nisu interesovale.