AUDIO: Dodik prijeti BN-u
- viva_castro
#1 AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Dodik snimlje kako prijeti direktoru TV BN.
http://www.kurir-info.rs/sokantno-ekskl ... nak-629337
Na ovom linku je audio snimak a ovo je zapis razgovora:
Dodik: Ma jebem ti mater!
Trišić: Pa dobro, takav način komunikacije nema smisla, zaista.
Dodik: Šta nema smisla?! Snim'me, pička ti materina, pa me pusti u Dnevnik. Jebaću ti majku, je l' ti jasno! Do sad' sam te poštovao, mislio sam da treba bit' korektan. Jebaću ti mater, imam dvije godine, jebaću ti majku! Zdravo!
Ako neko ne reaguje na ovo onda smo stvarno k... od države. Lično mi ne smeta da ovaj papak uništava RS, dapače to mi je ok koncept. Ali ako se institucije na državnom nivou sa ovim ne mogu nositi i izboriti onda nas čeka diktatura i u Federaciji.
http://www.kurir-info.rs/sokantno-ekskl ... nak-629337
Na ovom linku je audio snimak a ovo je zapis razgovora:
Dodik: Ma jebem ti mater!
Trišić: Pa dobro, takav način komunikacije nema smisla, zaista.
Dodik: Šta nema smisla?! Snim'me, pička ti materina, pa me pusti u Dnevnik. Jebaću ti majku, je l' ti jasno! Do sad' sam te poštovao, mislio sam da treba bit' korektan. Jebaću ti mater, imam dvije godine, jebaću ti majku! Zdravo!
Ako neko ne reaguje na ovo onda smo stvarno k... od države. Lično mi ne smeta da ovaj papak uništava RS, dapače to mi je ok koncept. Ali ako se institucije na državnom nivou sa ovim ne mogu nositi i izboriti onda nas čeka diktatura i u Federaciji.
- Halcyon
#2 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Primitivno govedo.
- Klavikula
#3 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
to je izmedju ostalog ono sto mu daje na popularnosti, primitivan narod, primitivni politicari.
(ne mislim samo na Srbe, nego generalno narodi koji obitavaju na ovim podrucjima)
(ne mislim samo na Srbe, nego generalno narodi koji obitavaju na ovim podrucjima)
- heckler
#4 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
"imam dvije godine"...

- It_is_a_Leclerc
#5 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Predsjednik je čovjek od riječi.
-
smijesni_ste
#6 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Hoće li mu se sin oglasiti na FB kao Fudolina jučer?
- Chisum
#7 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Lorenco Velicanstveni je opet progovorio!
(ocekujem pohvale, alpauz i rukoljub ulojenog Nemanje... valja izgurati svekolike projekte do kraja)
(ocekujem pohvale, alpauz i rukoljub ulojenog Nemanje... valja izgurati svekolike projekte do kraja)
- vivaldi
#8 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
heckler wrote:"imam dvije godine"...
Niko ovo ne skonta
- Mračajski proto
#9 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
I šta sad? Manite se više njega i gledajte u svoju avliju. Bošnjo jedva čeka da Dodik šta usere, da bi mogao uživati. Vama je borba za bolju BiH i borba protiv Dodika Klix tema, FB statusi i ono pisanje sprejem po snijegu ispred Veterinarskog fakulteta u Sarajevu da je on onaj konj ispred istog.
- JOHNNYJUVE
#10 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
mandatavivaldi wrote:heckler wrote:"imam dvije godine"...
Niko ovo ne skonta
- vivaldi
#11 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
ma da, ali kakve to veze ima sa jebanjem keve?JOHNNYJUVE wrote:mandata
zbog cega je to bitno - nema bas nekog smisla
-
paradox02
#12 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Možda dvije godine dok mu potencija ne ode downhill.vivaldi wrote:ma da, ali kakve to veze ima sa jebanjem keve?JOHNNYJUVE wrote:mandata
- heckler
#13 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Jednostavno znaci da mu je samo to na pameti i nista vise. Prva iz zadnja misao u danu. Vidi definitivni kraj i ocekuje apokalipsu. Sad pedala do poda i 2 godine maksimalne pljacke i "jebanja majki" a onda zavisno od situacije mozda Dedinje ili ako bude manje gusto prcanje iz opozicije..... dok ga opet SDA ne vrati u vlast.vivaldi wrote:ma da, ali kakve to veze ima sa jebanjem keve?JOHNNYJUVE wrote:mandata
- Edin H.
#14 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Ne vidim u cemu je problem, pa ovdje na forumu ionako vecina raja podrzava primitivno i nekulturno ophodjenje Backovica, ne vidim razloga zasto i Dodik ne bi mogao dobiti pohvale za svoj postupak. 
- It_is_a_Leclerc
#15 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
PreCednik je fino probao sa onih pola miliona KM što je, za potrebe "rekonstrukcije" pomenutoj televiziji smjestio na račun. No, ta fašistička i smrdljiva bijeljinka televizijica očito ima i druge finansijere, tako da je stvar negdje zapela.
Što se mene tiče (citirao bih preCednika) : "Je** mi se" i za jedne i druge. Najsretniji bih bio da oba aktera dožive bankrot.
Što se mene tiče (citirao bih preCednika) : "Je** mi se" i za jedne i druge. Najsretniji bih bio da oba aktera dožive bankrot.
- Tayyip
#16 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Milorad Dodik je odličan političar sve dok je prvi čovjek genocidnog entiteta.
- vivaldi
#17 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
ma nije ovo bas neko pojasnjenje - krao je od prvog dana pa ne znam sta ce to sad biti nesto drugcije nego prije, cak stavise vrijeme maksimalne pljacke je proslo davno. Hebe majke i vrijedja godinama.heckler wrote:Jednostavno znaci da mu je samo to na pameti i nista vise. Prva iz zadnja misao u danu. Vidi definitivni kraj i ocekuje apokalipsu. Sad pedala do poda i 2 godine maksimalne pljacke i "jebanja majki" a onda zavisno od situacije mozda Dedinje ili ako bude manje gusto prcanje iz opozicije..... dok ga opet SDA ne vrati u vlast.
Kako ce proci na izborima za 2 godine isto niko ne zna - mozda opet pobjedi, a mozda bude relativni pobjednik/gubitnik pa sa sdsom udje u vlast.
elem, boga pitaj sta je mislio
-
lajkujMe
#18 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Iz tog teksta se jasno vidi da Dodik i njegova stranka dozivljava "raspad sistema", elem ih biraci vise ne podrzavaju sto zna iz proslih izbora, a automatski svi podrzavaoci rezima dodikstana mijenjaju stranu i prelaze s gubitnika na pobjednika i dodiku se to ne svidja, a to imam 2 godine je samo potvrda njemu se trenutno raspada sve, od pozicija koja njegova stranka drzi, do lojalista do ekonomske situacije znaci kompletan raspad sistema. I naravno da se upisava u gace trenutno jer ce biti gonjen od pobjednika koje je on ponizavao 
-
StupskaBitanga
#19 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Nije ni BNovo maslo za ramazana
-
dječak sa šibicama
#20 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Ne ne, sad ce ti isti, osudjivati prostacki rijecnik mile ronhilaEdin H. wrote:Ne vidim u cemu je problem, pa ovdje na forumu ionako vecina raja podrzava primitivno i nekulturno ophodjenje Backovica, ne vidim razloga zasto i Dodik ne bi mogao dobiti pohvale za svoj postupak.
-
mali_balon
#21 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Nista me ne cudi, sasvim normala komunikacija nasih politicara, jucer u kantonalnoj skupstini danas ovaj mrmot.
-
polovka
#22 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Hteo sam da zajebem predsjednika
-
udrch
#23 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
kakva je ovo tema o našem preCedniku..molim moderatore da ovo ključaju..
džaba vam novci moji sinovci, mi njega i dalje volimo i podržavamo..
preCednik do kraja PC-a..
- Edin H.
#24 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Zapanjen samdječak sa šibicama wrote:Ne ne, sad ce ti isti, osudjivati prostacki rijecnik mile ronhilaEdin H. wrote:Ne vidim u cemu je problem, pa ovdje na forumu ionako vecina raja podrzava primitivno i nekulturno ophodjenje Backovica, ne vidim razloga zasto i Dodik ne bi mogao dobiti pohvale za svoj postupak.
-
polovka
#25 Re: AUDIO: Dodik prijeti BN-u
Daj ba Salko, nije highlanderudrch wrote:kakva je ovo tema o našem preCedniku..molim moderatore da ovo ključaju..