Audi S6
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
beCA_
#1 Audi S6
Danas sam u gradu vidjeo bijeli Audi S6... Strasno izgleda, tablice su mu dubai ili tako nesto. Ugl mnogo je dobar, pa eto ako ga ko uhvati neka stavi slike ;D
- VR6
#2 Re: Audi S6
Ja sam vidio danas Audi Q5, isto bijeli, i X6 bijeli i Subaru Tribecu - redizajn... 
- dottore
#3 Re: Audi S6
vidio ga prije 5 minuta....beCA_ wrote:Danas sam u gradu vidjeo bijeli Audi S6... Strasno izgleda, tablice su mu dubai ili tako nesto. Ugl mnogo je dobar, pa eto ako ga ko uhvati neka stavi slike ;D
al me razocarao nista se ne cuje, radi ko 2.5 dizel, nekakav ga jad vozi ne smije da stisne
-
Wolfheart
#4 Re: Audi S6
jaooo dobro da to nisam vidio.
to je grehota sto neki ljudi kupe auto i voze ga ko clia 1.2 moj kolega, stariji jedan lik iz finske, kupio Lexus kupe 350..V6 motor, 250 konja...vozi ga tako da se auto ugusi. strasno.
to je grehota sto neki ljudi kupe auto i voze ga ko clia 1.2 moj kolega, stariji jedan lik iz finske, kupio Lexus kupe 350..V6 motor, 250 konja...vozi ga tako da se auto ugusi. strasno.
- Chemist
#5 Re: Audi S6
Vidio sam ga i ja, kao i onaj Q5 na Skenderiji na semaforu, ali i Lexus LS460h
auto za 10...
- DoradO
#6 Re: Audi S6
ja na semaforu vidio golf od I do IV generacije svi jedan iza drugog fino poredjani

-
chaos158
#7 Re: Audi S6
Wow! Pa zar S6!? Ouuu, sad si glavni u raji jer si ga vidjeo... sad će pičići tražiti tvoj autogram - jer si ga vidjeo. Woooow! Uuu, to je tako uber-cool!
Čuj molim lijepo, vidjeo S6 i boom, otvara topic na forumu... ccc, nemaš pametnijeg posla nego zagledat' tuđa auta po gradu i graditi toteme za njih. Jao, jao...
Čuj molim lijepo, vidjeo S6 i boom, otvara topic na forumu... ccc, nemaš pametnijeg posla nego zagledat' tuđa auta po gradu i graditi toteme za njih. Jao, jao...
- VR6
#8 Re: Audi S6
Pravi odgovor, ne znam kako je zalutao u ovaj dio podforuma, no nije jedini takavJaguarXKR wrote:nisi ti od onih sto vole auta
-
beCA_
#9 Re: Audi S6
Jest sada sam glavni u raji.. Eto, vidim da si jako super decko, ja nemam nikakva pametna posla pa moram smekat auta po gradu. Nismo svi kao ti... jbg idol si mi... Nista od ovih picica jebo njih, das mi ti autogram ?chaos158 wrote:Wow! Pa zar S6!? Ouuu, sad si glavni u raji jer si ga vidjeo... sad će pičići tražiti tvoj autogram - jer si ga vidjeo. Woooow! Uuu, to je tako uber-cool!
- Bullet Tooth Tony
#11 Re: Audi S6
ja bih lock 
- dottore
#12 Re: Audi S6
a ti to svaki dan vidis jedno 100 S6 po gradu....chaos158 wrote:Wow! Pa zar S6!? Ouuu, sad si glavni u raji jer si ga vidjeo... sad će pičići tražiti tvoj autogram - jer si ga vidjeo. Woooow! Uuu, to je tako uber-cool!
a mozda je ti vozis?
vidim ja neko ne simije da stisne
- minimal
#13 Re: Audi S6
pozdrav,
ne znam da li sam na pravoj temi ali razmisljam o kupovini renault megane 2 pa mi je potrebno misljenje od eventualnih vlasnika, poznavalaca ili cisto ko se razumije.
Megane mi je top, dizajn i sve ali veliki broj njih je na prodaju po prilicno "razumnim" cijenama sto mi ipak malo sumnjivo.
Hvala! 
ne znam da li sam na pravoj temi ali razmisljam o kupovini renault megane 2 pa mi je potrebno misljenje od eventualnih vlasnika, poznavalaca ili cisto ko se razumije.
Megane mi je top, dizajn i sve ali veliki broj njih je na prodaju po prilicno "razumnim" cijenama sto mi ipak malo sumnjivo.
-
Odisej002
#14 Re: Audi S6
Kad je tek izasao vozio sam se u ovakvom autu,motor je bio 1.5 dci,ugladjenog rada,tih dosta(novo auto )...Imao je par caka koje su mi se svidjele koje nisu popularne bile,komande na volanu,paljenje na dugme...Po meni je auto malo tvrđe,ne bih nikom preporucio voznju na dalje relacijeminimal wrote:pozdrav,
Megane mi je top, dizajn i sve ali veliki broj njih je na prodaju po prilicno "razumnim" cijenama sto mi ipak malo sumnjivo.Hvala!
- VR6
#15 Re: Audi S6
Megane 2 je tvrdji u odnosu na druge francuze - posebno starije, ali nije neudoban - redizajnirani model je nesto udobniji. Uz to auto super lezi, ako nadjes dobrog, nebi te trebao zezati. Samo nemoj ici na najeftinijeg, taj je mozda u banani. Jaran je uzeo Megane 2 polovan sa 120k km prije nekih godinu dana i za sada nije imao problema sa njim, ide fino...