emko1234 wrote:Melami wrote:Nazalost nisam bio pametan da otvorim temu ovdje i pokupim detalje, al nisam ni imao para za te novije modele. Uzeo sam a6 sa 2.8 motorm i pogonom na prednje tockove. Zivim u CA, gdje nema kise, i nekih posebnih teskih terena, tako da prema ovim gore postovima i pametnije je sto sam uzeo ovaj sa pogonom na prednje tockove nego sa pogonom na svim tockovima i 2.7T.
Gorivo pije ko i moje drugo nissanovo auto sa 3.5 motorom i vise KS, al tokom voznje s ene osjeti razlika, po meni audi udobniji i ne osjeti se tajz a nijansu slabiji motor.
koje je godiste auto i koliko je presao? jel tiptronic mjenjac il je obicni automatik?
nek je sa srecom

ima 94.000 milja, aut tiptronic. 1999 godiste. Uzeo ga za $2500. koza super, nema ogrebotina na kozi, klima radi, nema udaraca, samo male ogrebotine, tranmission ne proklizuje, grebe i slicno. Uglavnom, imam jos 3 auta, a audi mi je bio uvijek zelja, ovaj a6, istina sa AWD al nema veeze, naletila dobra prilika tako da sam uzeo a prodacu japanca koji je 3 puta skuplji. Vrijeme je bilo da uzmem ovog audija prije nego izumre, jer mi se fkt auto svidja. A sta bi bosanac u USA vozio ako nije audi

S obzirom da ne putujem mnogo, nekih 40km na dan i nije problem potrosnja toliko. iStina trosi samo onaj najskuplji benzin, kosta ko i dizel al hajd. Znaci ovaj motor je dobar??? to volim cuti. Evo sta kazu na edmunds za audija ovog. ''An occasional problem on this vehicle is the failure of the Secondary Air Injection Combination Valves.'' Ovako su mi neki problem isto rekli za ovo drugo auto, da se kvari, i bas mi se to pokvarilo