kupio sam nov akumulator,mada mislim da nisam morao,72ah,jer mislim da mi je i prijasnji bio dobar,ali nisam znao sta je u pitanju....dakle preko noci mi auto negdje vozi struju i crpi akumulator......npr sad kad ga napunim moze da drzi jedno 7-8 dana,zavisi i onda sve teze pocinje da pali,dok ne crkne skroz....obisao sam 10 majstora i na kraju zavrsim kod Sencija i nadjemo da je problem u pumpi od centralne,kazu da im je to mana...i naravno ja kupim novu,ali jok,opet isto,on opet ispcrpi struju,mada je ova sad pumpa ispravna jer smo je ispitali.....imam alarm i njega iskopcam,iskopcan je i dan danas....kad majstor uzme da ispituje ima li kakvi divlji potrosaca,nista mu ne pokazuje,sem sata i cd normalno,ali je to minimalno...auto extra puni i 3 puta nosim akumulator na reklamaciju...predamnom ispituju akumulator on extra....jeste malo veci text,ali mi je stvarno problem koji dugo ne mogu da rijesim,mada se i sam u auta razumijem po dosta...jer ipak benzinac sa 72ah bi trebalo da otikda,a on njega pojede za sedmicu na mrtvo ime....eto ako iko ima ikakav prijedlog pametan....placam gajbu i kilu mesa.....
edit: samo jos da dodam da je masa 100% dobra i cak sam sijalicu iz gepeka iscupao...dodje mi sve da pocupam sto zizi u njemu...