ili da sene zalijecem ne znam za ovu kilometrazu sumnjiva mi je malo
Audi A6 >>> BMW vs MB
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- DoradO
#1 Audi A6 >>> BMW vs MB
iznenada izletila ponuda da dam golfa (15 hiljada) + 35 za audi a6 http://www.autopijaca.ba/index.php?vozi ... &view=4742 sta mislite isplati li se autic je ko nov kazu samo lafetu neku treba zamijenit a kilometraza je regularna ... 2004 je godina proizvodnje - uvezen iz italije ...eto
Last edited by DoradO on 20/09/2008 19:52, edited 1 time in total.
-
hare_sa
#2 Re: Audi A6 ?
Meni se otvorila prazna stranica, ne vidim koji je audi u pitanju. Jel dizel i benzin masina? Koja oprema? Koja kilometraza? Daj malo vise informacija da pogledam.
-
d2
#3 Re: Audi A6 ?
bjez ba, nisi normalan, golfa + pare za audi, on tebi treba doplatiti...DoradO wrote:iznenada izletila ponuda da dam golfa (15 hiljada) + 35 za audi a6 http://www.autopijaca.ba/index.php?vozi ... &view=4742 sta mislite isplati li se autic je ko nov kazu samo lafetu neku treba zamijenit a kilometraza je regularna ... 2004 je godina proizvodnje - uvezen iz italije ...eto
jel to dvica dizel TAS 92 kad je samo 15.000 ?
- Montana
#4 Re: Audi A6 ?
iz italije?nemoj si ,bolan,u stomak skakat..
- DoradO
#5 Re: Audi A6 ?
@hare ne znam sto ne radi link ... uglavnom 3.0 tdi ... full oprema koza xenon (nisu fabricki) navigacija sa cd om dsg mjenjac sa komandama na volanu itd nisam stigao sve ostalo provjeriti a presao 92000 i u quattro-u mi daju kazu garanciju na km...
@d2 ma g4 odsluzio je svoje momacki, da nisam njega vozao nebi stigao usparati ni za sta vjeruj mi ...vec duze planiram uzeti nesto i izletilo mi ovo jako povoljno ...
@d2 ma g4 odsluzio je svoje momacki, da nisam njega vozao nebi stigao usparati ni za sta vjeruj mi ...vec duze planiram uzeti nesto i izletilo mi ovo jako povoljno ...
- DoradO
#6 Re: Audi A6 ?
ne kontam pa u italiji je kupljen nije pravljen tamo ... il ima neka druga cakaMontana wrote:iz italije?nemoj si ,bolan,u stomak skakat..
- Brunello
#7 Re: Audi A6 ?
dah ba, namiri jos malo parica pa kupi stan pa iznajmljivaj, j..o te auto....si pri cistoj?
- Montana
#8 Re: Audi A6 ?
uvežen iz italije a prije nego je uvežen .....bio je vjerovatno prodavan u italiji samo za export.neznam,možda grješim al dobro bi taj auto pregledo,na tvom mjestu,prije nego kupiš.DoradO wrote:ne kontam pa u italiji je kupljen nije pravljen tamo ... il ima neka druga cakaMontana wrote:iz italije?nemoj si ,bolan,u stomak skakat..
-
d2
#9 Re: Audi A6 ?
sve znam, ja sam godinama vozio G2D i usparao za nesto bolje, jest da nema bolje od G2D al vodi se kao boljeDoradO wrote:@hare ne znam sto ne radi link ... uglavnom 3.0 tdi ... full oprema koza xenon (nisu fabricki) navigacija sa cd om dsg mjenjac sa komandama na volanu itd nisam stigao sve ostalo provjeriti a presao 92000 i u quattro-u mi daju kazu garanciju na km...
- Better Man
#10 Re: Audi A6 ?
Dati 50 milja za polovnoan automobil je ludost, jer za te pare možeš kupiti nov automobil, a da ne govorim da za koju hiljadu više možeš uzeti novi Audi 4. Ako dodamo da je taj Audi uvezen iz Italije, ja ga ne bi ni pod razno, pa taman da mi ga poklone. Moj ti je savjet bježi od tog Audia i kupi neku novu limuzinu.
- Bosanac in Lederhosen
#11 Re: Audi A6 ?
Ima se para ima se scim...Hocel iko mog Golfa 3 ?
- Irelevantan
#12 Re: Audi A6 ?
@DORADO
Ma buraz neka je sa srećom sa audijem,
Znaš šta kažu: "no risk no fun",
Samo brate slab mu taj motor nešto malo preko 200 ks,
Ma buraz neka je sa srećom sa audijem,
Znaš šta kažu: "no risk no fun",
Samo brate slab mu taj motor nešto malo preko 200 ks,
- rumenige_brajtner
#13 Re: Audi A6 ?
dobro si mu i rek'oBetter Man wrote:Dati 50 milja za polovnoan automobil je ludost, jer za te pare možeš kupiti nov automobil, a da ne govorim da za koju hiljadu više možeš uzeti novi Audi 4. Ako dodamo da je taj Audi uvezen iz Italije, ja ga ne bi ni pod razno, pa taman da mi ga poklone. Moj ti je savjet bježi od tog Audia i kupi neku novu limuzinu.
- kkbosna_90
#14 Re: Audi A6 ?
bolje jos malo dodaj i uzmi novog passata sa najboljom opremom
-
TheGodfather001
#15 Re: Audi A6 ?
Drug moj,
to auto je zvijer, moj dobar drug ga je uzeo novog, ali to auto nije za Sarajevo niti za BiH, to je negdje za autobahn-a, a i previše je to novca za auto staro 5 godina. Mislim racunaj da je ovo kraj 2008, a auto je 2004. Servisi su preskupi, i nema "avlijanera" da ih rade, jedan sat automehanicara na A6 sa tim motorom je 60 KM, a za jedan sat se oni "potrude" da ti zamijene filter ulja. Ako ga uzmeš neka je sretno, i ti ćeš da budeš prezadovoljan sa tom limuzinom, ali sve što je lijepo kratko traje. Pogledaj ponude ove, meni je taksista jedan rekao da ovaj daleko ima najbolju ponudu za VAG:
http://www.brckogas.net/polovna/nova.php
i za polovna:
http://www.brckogas.net/polovna/rabljena.php
Neka je sretno!
to auto je zvijer, moj dobar drug ga je uzeo novog, ali to auto nije za Sarajevo niti za BiH, to je negdje za autobahn-a, a i previše je to novca za auto staro 5 godina. Mislim racunaj da je ovo kraj 2008, a auto je 2004. Servisi su preskupi, i nema "avlijanera" da ih rade, jedan sat automehanicara na A6 sa tim motorom je 60 KM, a za jedan sat se oni "potrude" da ti zamijene filter ulja. Ako ga uzmeš neka je sretno, i ti ćeš da budeš prezadovoljan sa tom limuzinom, ali sve što je lijepo kratko traje. Pogledaj ponude ove, meni je taksista jedan rekao da ovaj daleko ima najbolju ponudu za VAG:
http://www.brckogas.net/polovna/nova.php
i za polovna:
http://www.brckogas.net/polovna/rabljena.php
Neka je sretno!
- DoradO
#16 Re: Audi A6 ?
ljudi mojji ja ga pazario ... koliko je to pametno sa moje strane ne znam al evo danas dok sam ga vozio prezadovoljan sam vjerujte mi da bi mi nesto bilo da nisam pazario ... a ako sta krene lose nedo Bog pa nece propasti pare mogu ga i ja valjda prodati ... onaj dsg sa rucicama na volanu je cudo, uzivancija prava
znam da mogu uzeti i novo i ovako i onako al kad vam se nesto svidi nema druge ... ako mi bude vadio iz dzepa previse ja cu njega mijenjati al eto jednostavno malo promjene u snazi i neke inovacije... danas svako malo pa stanem dok skontam sta kako radi ... i preci sa manulenog na ovaj mjenjac je strava
jedina mana za sad je 13l ni makac ispod -- u sred one guzve danas ... slikao sam i veceras cu stavit slike ... hvla svima
- Bullet Tooth Tony
#17 Re: Audi A6 ?
Puno srece sa autom
,slusat ce on tebe nije to francuz
(pazi sad belaja
)
- DoradO
#18 Re: Audi A6 ?
-
TheGodfather001
#19 Re: Audi A6 ?
Neka je hairli,i da ih se promijeni jos mnogooo...Mozda da naredni da bude onaj 4.2 FSI quattro:)) Sretno!!
I postavi neku slikicu i vanjskog izgleda:))
I postavi neku slikicu i vanjskog izgleda:))
- Chemist
#20 Re: Audi A6 ?
Nek je sa srecom...i dobro ga cuvaj i pazi
- ranger
#21 Re: Audi A6 ?
Nek je sa srecom...
225KS uh...

225KS uh...
- strong69
#22 Re: Audi A6 ?
Beg_Babic wrote:slusat ce on tebe nije to francuz![]()
(pazi sad belaja
![]()
![]()
)
Sretno sa Audijem. Znam kad ponese taj osjecaj pa moras nesto kupiti pa makar i naopako...
- chuchumbamayumbe
#23 Re: Audi A6 ?
"Jaranu mog jarana" nedavno klepili sesticu ispred haustora, na alipasinom. Platio je 35 milja.
Sto je najgore, imao garazu (podzemna) ali to vece ga nije uparkirao, nego ga ostavio na trotoaru (ko sto papci vole da ostavljaju) i ujutro, neJma bibija! Niti su ga zvali niti ga je ikada pronasao.
Automobil je uspio vozati 18 dana prije nego sto su mu ga odradili.
A drugom liku (100% provjereno), ukrali A4, i to bas ofirno. Frajer ima garazu (tamo na Otoci), zedere, alarme...Dosao pred garazu i izasao da je otkljuca, ovi usli u auto i odvezli se, hladno.
Tako da, jarane, pripazi se ti malo lopova, svasta su spremni uraditi.
A sva prica na stranu, davati 50k za polovno auto je cista glupost (pogotovu u drzavi za 12km auto puta), ali neka ti je sa srecom!
Sto je najgore, imao garazu (podzemna) ali to vece ga nije uparkirao, nego ga ostavio na trotoaru (ko sto papci vole da ostavljaju) i ujutro, neJma bibija! Niti su ga zvali niti ga je ikada pronasao.
Automobil je uspio vozati 18 dana prije nego sto su mu ga odradili.
A drugom liku (100% provjereno), ukrali A4, i to bas ofirno. Frajer ima garazu (tamo na Otoci), zedere, alarme...Dosao pred garazu i izasao da je otkljuca, ovi usli u auto i odvezli se, hladno.
Tako da, jarane, pripazi se ti malo lopova, svasta su spremni uraditi.
A sva prica na stranu, davati 50k za polovno auto je cista glupost (pogotovu u drzavi za 12km auto puta), ali neka ti je sa srecom!
- Citizen-X
#24 Re: Audi A6 ?
Doro sretno sa Audijem da te dorati posluze pod haubom i zamandali ga kako god znas i umijes prije nego na spavanje odes.
Fino ti webcam s prozora na auto upalis comp pa nek snima cijelu noc.
Malo sege i zajebancije - znam kako je kad se kupuje
Sretan put!
Fino ti webcam s prozora na auto upalis comp pa nek snima cijelu noc.
Malo sege i zajebancije - znam kako je kad se kupuje
Sretan put!
-
LeKo
#25 Re: Audi A6 ?
Nek' je sa srećom, da sluša i da ga se dobro navozaš. Svaki ćeif se plaća pa tako i A6
Pozdrav,
Pozdrav,