-molim iskustva ako neko ima od forumaša.
Od potrošnje do održavanja, kvarova, svega i svačega...
Iskustva i savjeti... cijene popravke, servisa...
prednosti i mane...
hvala dobrim ljudima ...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Po dimenzijama i prednjim sjedištima, donekle. Zadnja klupa je prava klupa, malo je automobila tih dimenzija sa lošijim zadnjim sjedištima. Ako ga svrstavamo u limuzine ....condy wrote:Taj motor 1.9 tdi je kod audija a6 puno pouzdaniji od motora 2.5 tdi. Troskovi odrzavanja zavise od stanja vozila odnosno ocuvanosti. Mali servis do 150 km veliki do 550 km. Trebas to auto dobro provjerit jer neke druge stvari mogu biti poskupe za zamjenu. Dobar izbor, a6 je prava limuzina.

Uopšte mi nije bitna zadnja klupa... većinom sam "sam" u autu i dnevno prelazim oko 90 kilometara... i ovaj automobil kupujem od "prve ruke".. Redovno je servisiran sve ove godine u servisu i veliki servis odrađen prije 2000 KM..... prva ruka i veliki servis + dobra cijena... to me najviše privuklo..Me_again wrote:Po dimenzijama i prednjim sjedištima, donekle. Zadnja klupa je prava klupa, malo je automobila tih dimenzija sa lošijim zadnjim sjedištima. Ako ga svrstavamo u limuzine ....condy wrote:Taj motor 1.9 tdi je kod audija a6 puno pouzdaniji od motora 2.5 tdi. Troskovi odrzavanja zavise od stanja vozila odnosno ocuvanosti. Mali servis do 150 km veliki do 550 km. Trebas to auto dobro provjerit jer neke druge stvari mogu biti poskupe za zamjenu. Dobar izbor, a6 je prava limuzina.
Kupi SMART-a ondaKID wrote:Uopšte mi nije bitna zadnja klupa... većinom sam "sam" u autu i dnevno prelazim oko 90 kilometara... i ovaj automobil kupujem od "prve ruke".. Redovno je servisiran sve ove godine u servisu i veliki servis odrađen prije 2000 KM..... prva ruka i veliki servis + dobra cijena... to me najviše privuklo..Me_again wrote:Po dimenzijama i prednjim sjedištima, donekle. Zadnja klupa je prava klupa, malo je automobila tih dimenzija sa lošijim zadnjim sjedištima. Ako ga svrstavamo u limuzine ....condy wrote:Taj motor 1.9 tdi je kod audija a6 puno pouzdaniji od motora 2.5 tdi. Troskovi odrzavanja zavise od stanja vozila odnosno ocuvanosti. Mali servis do 150 km veliki do 550 km. Trebas to auto dobro provjerit jer neke druge stvari mogu biti poskupe za zamjenu. Dobar izbor, a6 je prava limuzina.
Hvala za odgovor za veliki i mali servis...
Brate ne znam zašto bacaš bezveze komentare ako nisi imao ovo vozilo i nemaš nikakav dobar savjet i komentar....KID wrote:Kupi SMART-a ondaPo dimenzijama i prednjim sjedištima, donekle. Zadnja klupa je prava klupa, malo je automobila tih dimenzija sa lošijim zadnjim sjedištima. Ako ga svrstavamo u limuzine ....[/quote wrote:
Uopšte mi nije bitna zadnja klupa... većinom sam "sam" u autu i dnevno prelazim oko 90 kilometara... i ovaj automobil kupujem od "prve ruke".. Redovno je servisiran sve ove godine u servisu i veliki servis odrađen prije 2000 KM..... prva ruka i veliki servis + dobra cijena... to me najviše privuklo..
Hvala za odgovor za veliki i mali servis...