malo su hapali ...od bmw-a najviše ... al nema veze
u svakom slučaju mislim da je audi pravo opalio tržište i da je u zadnje 2, 3 godine izgradio imidž jakog rivala bendži i mečki
evo par slikica

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Serija 3 Coupenineac wrote:Zadnjica neodoljivo podsjeca na audijev uzor
bome kad si već kod tog ...Svemirski_Jebach wrote:ipak cu radije izabrati Merdzana...mislim sve to audi i bendzo, al mecka je auto.
Upravu si svemirski, ipak je "mecka" samo auto, nebeske stvari su rezervisane za druge proizvodjace (mjesto dogadjanja Hrvatska):Svemirski_Jebach wrote:ipak cu radije izabrati Merdzana...mislim sve to audi i bendzo, al mecka je auto.
Joj jes' nas'o relevantnog pokazatelja poznatog po odvalama na daleko. Ako ti je on uzor, stvarno mi je sorry.nineac wrote:Upravu si svemirski, ipak je "mecka" samo auto,Svemirski_Jebach wrote:ipak cu radije izabrati Merdzana...mislim sve to audi i bendzo, al mecka je auto.
Sto nebi moglo, BMW je o ubacio u seriju 3 E46!cikavelja wrote:Joj jes' nas'o relevantnog pokazatelja poznatog po odvalama na daleko. Ako ti je on uzor, stvarno mi je sorry.nineac wrote:Upravu si svemirski, ipak je "mecka" samo auto,Svemirski_Jebach wrote:ipak cu radije izabrati Merdzana...mislim sve to audi i bendzo, al mecka je auto.![]()
OnT
Haj; sto izgleda kao 3, ali brate onaj tdi na gepeku nemogu oprostiti. I da je 5.0. Nemoze brate po redu i zakonu da bude kupe i tdi.
Jebaji ga ali nemoze.
ins wrote:Kao i svaki drugi Audi - strasno dosadan za voziti, ubija bilo koji osjecaj...
Ko, jel ja?kerot wrote:ti jaranenemaš pojma o autima kad ovako komentarišeše audija.a sigurno nikad nisi ni vozio ni jedan model audia.probaj pa pričaj
Hej, dobro ti je ono za Eskimo S3 zimske gume. Papci misle da su to cjelogodišnje gume. Imaju auto od 80.000 KM sa bezveznim najjeftinijim gumama. Nije auto za svekoga da "meraka" u njemu. Svaka čast na komentaru. PS Auto vala i nije čemu. Čemu uopšte služi i kakva mu je upotrebna vrijednost? Auto treba da bude sa 4 vrata i da je udoban, sa dobrim osjećajem u vožnji, a kako se vrata zatvaraju i "kvalitet" plastike nije uopšte bitno. Koja je to plastika u bilo kojem auti nekvalitetna? Previše raja čitaju gluposti iz auto magazina i ostalih novina.ins wrote:Ko, jel ja?kerot wrote:ti jaranenemaš pojma o autima kad ovako komentarišeše audija.a sigurno nikad nisi ni vozio ni jedan model audia.probaj pa pričaj
Prvo, moja izjava je bila vise-manje provokacija!![]()
Drugo, ako cemo o kompetencijama: vozio. Zapravo, imao. U periodu 2003-2006. A4 1,9 TDI. Kupljen nov, i presao s njim 80000 km. Sto me cini sasvim kompetentnim da kazem slijedece:
Od svih auta iz premium segmenta, dakle BMW 3, Mercedes C plus Alfa 156 i novi Accord, Audi A4 daje daleko najbezveznji osjecaj u voznji, nacinom kojim volan prenosi informacije, nedefinisanim nacinom kako se postavlja u krivinu (jer je sasvim nejasno da li taj auto treba da se nagne kao recimo 156 ili da ostane ravan kao npr BMW 3 sa sport paketom) tako da vozac doslovno do pola krivine nema povratnu informaciju sta ce auto uraditi, vec ga tu vozi po mokrom uveliko vozi ESP. Osim toga, ESP ga ubija pri bilo kakvom pokusaju agresivinije voznje. Recimo, po tom pitanju ga Avensis dere bez obzira sto ovaj uopste nema naglasenu sportsku furku. Naravno, ovo je sasvim nebitno za bosnjacko shvatanje svijeta, gdje je bitno parkirati istog ovog Audija na Eskimo S3 gumama na trotoar ispred omiljenog kafica...
A da je unutrasnjost superiorno kvalitetna, sto jest - jest. Al poenta jeste u tome, da se u premium segmentu gleda sve, a ne samo to kako se vrata zatvaraju...