Motor je 1.8 TFSI
Da li je neko imao iskustva s ovim autom i kakvi su vasi prijedlozi?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ma mene samo zanima koliko je kvarljivo auto i jesu li servisi skupiNed071 wrote:nemoj ni slucajno
trazi mazdu, citroena il se protegni za novu daciju. precijenjeno smece...
(to ti je samo da znas kakvi ce ti odgovori ovdje biti...)
Hvala ti. Samo mi je bitno da se ne zaHebemcondy wrote:S tim autom ima dosta ljudi neko iskustvo ali sa tim motorom cisto sumnjam. On je rijetko vidjen motor kod nas mislim da je motor od 125kw, i po tvornickim specifikacijama je dosta dobar, bolji od osnovnog 2.0 tdi kad su perfomanse u pitanju. Mislim da ga i sad audi ima u ponudi i nesto je jaci oko 135 kw. Ako je ocuvan i servisiran mislim da se neces pokajat jer je taman za a4 neke konkretnije informacije trazi na stranim forumima.
Iako bi ti ja preporucio V6 motore kod audija
Haahahahahahahahahaha, nasmija me druze bas... Al si upravu u potpunosti...Ned071 wrote:nemoj ni slucajno
trazi mazdu, citroena il se protegni za novu daciju. precijenjeno smece...
(to ti je samo da znas kakvi ce ti odgovori ovdje biti...)
Ako si mislio na onog iz brckog, ne budi naivan, za onu cijenu malo je reci da je prevara u pitanju.digitzz wrote:Planiram kupiti Audi A4 2008/2009 sa predjenim kilometrima do 150000 max.
Motor je 1.8 TFSI
Da li je neko imao iskustva s ovim autom i kakvi su vasi prijedlozi?![]()
Imao je i B8. Kod njega je to dobrim dijelom riješeno fl-om iz 2012.godine. Treba reći da su dizelske verzije bile problematičnije po tom pitanju od benzinskih, jer su dizelski motori teži od benzinskih. Teži motor znači teži nos, a teži nos znači veće opterećenje komponenti.condy wrote:Koliko me sjećanje služi, osjetljivi prednji ovjes, su imali prethodni model kao i a6 c6 kod kojeg je to riješeno kod fl modela od polovine 2007 godine ili početka 2008 godine. Poslije toga je riješeno, tako da mislim da b8 kao noviji model nema tih problema koje je imao stariji model. Ne bi trebao...koža jeste osjetljiva na volanu i mjenjaču, i nije čemu, ako je svjetlije boje. Ako je crna ne vidi se. Ostala koža sjedišta tu nema frke...