Pozdrav svim forumasima,
Prvo da kazem nisam siguran da li je uopste neki problem sa autom, cisto da pitam za misljenja. Prilikom prebacivanja brzina cuje se neki tup zvuk, sto je prebacivanje brze i u vecoj brzini zvuk je jaci. Isto tako motor kao da malo vise bruji, auto je Audi A3 2001. god. 98 kw
Audi A3 potencijalni problem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sema911s
#2 Re: Audi A3 potencijalni problem
U tvome slucaju kvar kosta 1300km,., .
Plutajuci,plivajuci, dvo maseni zamajac
Plutajuci,plivajuci, dvo maseni zamajac
- klaki
#3 Re: Audi A3 potencijalni problem
Pa i nije "kvar" to se i vremenom treba potrositi
-
Voltriz
#4 Re: Audi A3 potencijalni problem
Nisam bas siguran da je zamajac, nema nikakvih trzaja pri paljenju, gasenju, kada je u leru ne cuje se nista jedino pri promjeni brzine se cuje neki zvuk. Nedavno je mjenjan zupcasti remen, od tada je cini mi se zvuk jaci.
-
maks_rs
- Grijem se na: Pelet + Inverter
#5 Re: Audi A3 potencijalni problem
Mogu biti nosači motora/mjenjača ili nešto nije dotegnuto kod zamjene zupčastog.
-
dgL_
#6 Re: Audi A3 potencijalni problem
Voltriz wrote:Nisam bas siguran da je zamajac, nema nikakvih trzaja pri paljenju, gasenju, kada je u leru ne cuje se nista jedino pri promjeni brzine se cuje neki zvuk. Nedavno je mjenjan zupcasti remen, od tada je cini mi se zvuk jaci.
kod havera na cetvorci ima isto neki tup zvuk pri promjeni brzine... isto neki zvuk "driftanja" ili nezz ni ja kako bih to objasnio... samo kod njega se cesce cuje prilikom saltanja na manjim brzinama... iz prve u drugu i u trecu je glasnije, navecim brzinama cetvrta, peta jedva da skontas... malo iritira al njemu nesmeta... nije uspio odgonetnut odakle dolazi zvuk... auto radi perfektno...
cetvorka je 1.9 TDI 66 kw 99' GP...