Au pair - program za USA
-
Al-aqsa
#1 Au pair - program za USA
Sta je to AuPair program. Cuo sam da mladi mogu putem tog programa otici u USA. A valjda je to neka Zagrebacka agencija koja ima kancelarije i u BiH. To je kazu nesto vezano za cuvanje djece u USA.
Znate li vi sta o tome?
Znate li vi sta o tome?
-
Vozdra_123
au pair je internacionalni program
ali koliko znam samo zenske to rade
zivis sa familijom, jedes kod njih i jos ti nekih para daju
ostali detalji su po dogovoru, nekad se samo djeca cuvaju, a nekad radis manjih kucnih poslova
http://www.iapa.org/IAPA_new/Docs/index/index.php4
ali koliko znam samo zenske to rade
zivis sa familijom, jedes kod njih i jos ti nekih para daju
ostali detalji su po dogovoru, nekad se samo djeca cuvaju, a nekad radis manjih kucnih poslova
http://www.iapa.org/IAPA_new/Docs/index/index.php4
- cHupjahalic@
Jedna od mojih prijateljica je isla iz Bosne u USA i radila 1 godinu tamo. Cuvala 2 djece kod jedne familije dok su oni bili na poslu, jela sa njima, vikend slobodan (mogla da radi sta je htjela), isplacivali je sedmicno i usput usavrsavala znanje engleskog sa familijom.
Prije polaska u USA potrebno je poznavanje engleskog jezika, zatim morala je imati vozacku, uplatila je isto depozitum (ne znam tacno kolika cifra).
Prije polaska u USA potrebno je poznavanje engleskog jezika, zatim morala je imati vozacku, uplatila je isto depozitum (ne znam tacno kolika cifra).
- flora.sa
nije trgovina bijelim robljem sigurno...
Alma Abdagic (ona sto je vodila kviz sta je-tu je
), je ukljucena u ovaj program...mislim da je PR menadzer...gledala sam je na Centralnom Zatvoru, pricala je o ovom Au Pair programu...sigurno je...ide se na godinu ili dvije godine u Ameriku na cuvanje djece, dobija se sedmicno dzeparac, slusaju se neki seminari i sl...postoji mogucnost i produzenja boravka na dvije godine, ukoliko vam se svidi tamo...
i mogu i muskarci takodje...
bitno je da imas godina, izmedju 18 i 25 (nisam sigurna 100 %)...plus vozacki B kategorije.
a u Graciji, (onaj zenski casopis
)na poslednjoj strani, ima dnevnik jedne od ucesnica Au Pair programa, koja pise o svojim dogodovstinama u Americi...
Alma Abdagic (ona sto je vodila kviz sta je-tu je
i mogu i muskarci takodje...
bitno je da imas godina, izmedju 18 i 25 (nisam sigurna 100 %)...plus vozacki B kategorije.
a u Graciji, (onaj zenski casopis
-
enigma svijeta
Evo ti bitnih info
Za 45 sati čuvanja djece sedmično dobit ćeš:
• 600$ mjesečno
• plaćenu povratnu avio kartu
• svoju sobu i hranu u porodici
• dvije sedmice plaćenog godišnjeg odmora
• zdravstveno osiguranje
• plaćen kurs engleskog jezika na college-u (ili informatike, umjetnosti…)
Ako imaš od 18 do 26 godina, iskustvo u čuvanju djece (IMAS LI?)
vozačku dozvolu i predznanje engleskog – ovo je program za tebe. Dodatna pogodnost je što porodicu, grad i datum biraš sam/a.
Cijena programa je 800€ (NIJE DZABE NI U STARE BABE
), od čega dobivaš povrat od 400$ kad uspješno završiš program. Možemo primiti ograničen broj mladih ljudi na program, zato predlažemo da se prijaviš odmah.
Prijavi se na Au Pair program, otputuj u Ameriku i ostvari svoje snove!
Za 45 sati čuvanja djece sedmično dobit ćeš:
• 600$ mjesečno
• plaćenu povratnu avio kartu
• svoju sobu i hranu u porodici
• dvije sedmice plaćenog godišnjeg odmora
• zdravstveno osiguranje
• plaćen kurs engleskog jezika na college-u (ili informatike, umjetnosti…)
Ako imaš od 18 do 26 godina, iskustvo u čuvanju djece (IMAS LI?)
Cijena programa je 800€ (NIJE DZABE NI U STARE BABE
Prijavi se na Au Pair program, otputuj u Ameriku i ostvari svoje snove!
-
enigma svijeta
Ma volim biti korisna, a ne biti samo na bojnom poljuMeshtar wrote:vidi što je ona samo vrijedna, pa ovakva se žena rijetko sreće![]()
-
enigma svijeta
Evo sad trebam izaci iz kuce, i pomislim da nazovem taxi.. sjetim se jucerasnje price.. lijep dan, pa hajd da pocnem ciklus setnjiMeshtar wrote:Ne gine nam šetnja, već vidimenigma svijeta wrote:Ma volim biti korisna, a ne biti samo na bojnom poljuMeshtar wrote:vidi što je ona samo vrijedna, pa ovakva se žena rijetko sreće![]()
![]()