@zelenashicine kucne carolije

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

BajrinNajmladji

#26 Re: @zelenashicine kucne carolije

Post by BajrinNajmladji »

Muški šoveni! :x
:D
zelenashica

#27 Re: @zelenashicine kucne carolije

Post by zelenashica »

kiki-miki wrote:Pošto ne znam gdje bih postavila ovo pitanje,može i ova tema.@Zelena neće zamjeriti ;-)

Kako se čiste čizme od velura,svijetle su boje,a da ne ostanu fleke?
Vjerovala ili ne ne zamjerim :-D naprotiv da probam pomoći...ja sam svoje cipele od velura generalno čistila šmirgl papirom :lol: :lol: :lol: fkt izgledaju kao nove nakom šmirglanja....ali pazi da ne uzmeš prejak papir,ono malo sitniji,fini ;-)
zelenashica

#28 Re: @zelenashicine kucne carolije

Post by zelenashica »

kiki-miki wrote:Probala sam danas s onom malom četkicom.Međutim džaba one fleke stoje.A baš mi žao nove,još me čekale 3 dana da ih kupim :D Doduše fleke su miješavina prljavštine,kole,pive i ko zna još kakvog alkohola :-)
ama kakva četka čmirgl papir i opeti,mora valjati ;-) uzmi onaj koji majstori koriste kad se brusi drvo :D
Maraschino

#29 Re: @zelenashicine kucne carolije

Post by Maraschino »

kiki-miki wrote:Probala sam danas s onom malom četkicom.Međutim džaba one fleke stoje.A baš mi žao nove,još me čekale 3 dana da ih kupim :D Doduše fleke su miješavina prljavštine,kole,pive i ko zna još kakvog alkohola :-)
ako postavis sliku da ih vidjamo...mozda ti pomognemo... :-) :D
Maraschino

#30 Re: @zelenashicine kucne carolije

Post by Maraschino »

kiki-miki wrote:Jedino ako na lice mjesta dođeš i vidiš :D
mislim da vise ne bih znao ni zbog cega sam dosao... :lol: :lol:
kmirsad

#31 Re: @zelenashicine kucne carolije

Post by kmirsad »

Znaš šta...ako fazon sa šmirglom granulacije 80 ne pomogne...predlažem da ih dobro sakriješ ili uništiš... :roll:
Ja sam svoje , recimo, đačke knjižice iz srednje i osnovne škole sakrio kad matere u stanu... čerke su ih ipak pronašle... :twisted: :twisted: :twisted: sreča oteo sam im ih iz ruku na vrijeme... :lol: :lol: :lol:
Maraschino

#32 Re: @zelenashicine kucne carolije

Post by Maraschino »

kiki-miki wrote:
Maraschino wrote:
kiki-miki wrote:Jedino ako na lice mjesta dođeš i vidiš :D
mislim da vise ne bih znao ni zbog cega sam dosao... :lol: :lol:

Pih jesi kukavica :evil:
dok ja ne dodjem da ti neke stvari pojasnim... :-) ti probaj sljedece :

- kupi sprej za velur, obicna gumica ili smirgl papir (200)...naprskaj, pusti da se osusi, ocisti (gumicom, cetkom ili smirglom) i ponavljaj dok ne dobijes zadovoljavajuci rezultat

ako budes zadovoljna doci cu da ih isprobamo... :D
Post Reply