ATV quad

Podforum za motocikliste...
Rothmans

#26 Re: ATV quad

Post by Rothmans »

Ma nije mu mjesto u gradu sa onim ripnama blatnjavim pa haj. Jos zelene table sto kaze kolega i prst u uho, trajna registracija , a ja budala sto registrujem svake godine duplo manje vozilo i manje kubika.
Ramzess Veliki

#27 Re: ATV quad

Post by Ramzess Veliki »

kojot1 wrote: 10/09/2024 17:13 Ja uopšte ne pljujem motoriste, samo kažem da su mnogo neprijatniji od kvadova.

A i ovo kolega iznad što kaže, kvad kad prođe kroz šumu ne poznaje se da je prošao. Po livadi pogotovo. To da kvad uništava tlo u šumi može da priča samo neko ko nije seo na kvad. A i te priče o plašenju životinja... Kao da u prirodi ne grmi, a i životinje iz vrlo velike daljine čuju kvad i beže pre nego što postane bučan. Čak i da se uplaše, šta sad, uplašim se i ja kad ostala vozila turiraju gradom pa nikoga nije briga :)
Ma ima hajvana i na motorima i na qvadovima, skoro vidim lika ulijece po gradu samo sto se ne prevrne. Kad je neko hajvan bit ce hajvan i na trotinetu.
DaysleepeR

#28 Re: ATV quad

Post by DaysleepeR »

kojot1 wrote: 10/09/2024 17:13 Ja uopšte ne pljujem motoriste, samo kažem da su mnogo neprijatniji od kvadova.

A i ovo kolega iznad što kaže, kvad kad prođe kroz šumu ne poznaje se da je prošao. Po livadi pogotovo. To da kvad uništava tlo u šumi može da priča samo neko ko nije seo na kvad. A i te priče o plašenju životinja... Kao da u prirodi ne grmi, a i životinje iz vrlo velike daljine čuju kvad i beže pre nego što postane bučan. Čak i da se uplaše, šta sad, uplašim se i ja kad ostala vozila turiraju gradom pa nikoga nije briga :)
To što kolega kaže je kolegino gledište.
Mnogo brojnije gledište je da nema papanskijeg prevoznog sredstva.
Ako hoćeš da budeš uber papak na ATV i u šumu.
haujesnou

#29 Re: ATV quad

Post by haujesnou »

papak je papak, u automobilu, motoru, skuteru ili na atv vozilu. do ljudi je, a ne do prevoznih sredstava. Kupio sam cf moto 500 c5, i primjećujem da je za offroad ( vožnja po makadamskim putevima, ne po livadama ili šumskim stazama ), odličan. Suspenzija je tako podešena da sa lakoćom upija sve neravnine i one najoštrije izbočine. Ne dajite djeci da voze!!!. Za izlet do Lukomira, Zelengore, Treskavice, Visočice se ubio. Motor je 500 ccm, 39 KS, a potrošnja na 100 km tek 8 litara ( sa dvoje ljudi u sedlu ). Dosta je manje bučan od starijih vozilica, dok je servisni interval produžen sa 1000 na 2000 km. Trajno se registruje kao traktor i reg košta 230 KM sa svime. Kasnije plaćate samo osiguranje i tehnički pregled.
i da, oprezno, oprezno sa vožnjom, jako je vozljiv ali i lako prevari, zato _ OPREZZZ!!!
DaysleepeR

#30 Re: ATV quad

Post by DaysleepeR »

Samim tim što se registruje kao traktor, ne pripada na Moto podforumu.
Post Reply