Glupi, neotesani nacionalista.
I da se još jednom zahvalim Bambi, pozdrav drugarice
@Kato, jel legla nova tastatura
Moderator: anex
Pusti ba! Ja pokusao nesto da napisem pa vidim nema svrhe i odustao. Covjek misli da je realizam da pustis da te pljuju i jos da im uz to pljesces dok to rade. Nece taj glasno osuditi recimo one koji su nas zasipali granatama cetiri godine, ali ce samo cekati da vidi hoce li neko od zasipanih da kaze koju tesku rijec protiv zasipaca pa da ih osudi.KatarinaKosaca wrote:Da mi je jos samo saznati znacenje norveske rijeci "torovski patriotizam"Nema gore stvari nego kad glup insan nastoji biti pametan.To je onda crnjak kojeg vidimo u jednom niku.Pozdrav za bambi na kofeinu
Ma vuk dlaku mijenja ALI...de balzac wrote:Jebalo ga njegovo izvinjenje. Najdublje se izvinjava ako je povrijedio nekoga, blablabla pa onda slijedi "ali"... Fuj!
I da se još jednom zahvalim Bambi, pozdrav drugarice![]()
Pa tu smo mi krivi, vidis da sami dozvoljavamo da nas vrijeđaju, svako Srbe stavi na pravo mjesto, samo mi tolerisemo njihove uvrede. dr Mustafa Cerić je u jednom govoru to dobro objasnio.OldMayor wrote: Pa zamislite npr da u jednoj od najgledanijih bh emisija, izadje bosanski voditelj i kaze bubam: U Beogradu je nakon 1999. godine porastao broj zaposlenih zidara i molera. Ko kaze da NATO nije doprinio razvoju Srbije.
NIje.Adriatic wrote:Jel ova imbecilna FTV stvarno nije ukinula emisiju?
Pravo pitanje je otkud takav turbošund uopće na državnoj televiziji?Adriatic wrote:Jel ova imbecilna FTV stvarno nije ukinula emisiju?
plus će je i nakon završetka reprizirati milion putaBanksy wrote:Pravo pitanje je otkud takav turbošund uopće na državnoj televiziji?Adriatic wrote:Jel ova imbecilna FTV stvarno nije ukinula emisiju?
Yebote jedan Andrej Nikolaidis, Aleksandar Hršum, Mirjana Karanović, Dragan Marinković osuđuju Ivanovićevu izjavu samo naše balije na ovom forumu se prave pametni, objašnjavaju da nije bilo silovanja u toj šali, pravdaju kako su neke djevojke dobrovoljno spavale sa plavim šljemovima (jer znaš, 2-3 konobarice kurave = sve djevojke/djevojčice u tom periodu) i onda ide ono standardno, kada ljigavci nemaju šta reći onda ide ona standardna odbrana "jaro ja ne branim četnike, ja sam bio ovdje kada su napadali bla bla bla" da dadnu svojim patetičnim izjavama kredibilitet. Da ste bili ovdje ne bi takvo smeće pisali.iceman2010 wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ot ... -idiotizam
York Light 100`s wrote:Yebote jedan Andrej Nikolaidis, Aleksandar Hršum, Mirjana Karanović, Dragan Marinković osuđuju Ivanovićevu izjavu samo naše balije na ovom forumu se prave pametni, objašnjavaju da nije bilo silovanja u toj šali, pravdaju kako su neke djevojke dobrovoljno spavale sa plavim šljemovima (jer znaš, 2-3 konobarice kurave = sve djevojke/djevojčice u tom periodu) i onda ide ono standardno, kada ljigavci nemaju šta reći onda ide ona standardna odbrana "jaro ja ne branim četnike, ja sam bio ovdje kada su napadali bla bla bla" da dadnu svojim patetičnim izjavama kredibilitet. Da ste bili ovdje ne bi takvo smeće pisali.iceman2010 wrote:http://balkans.aljazeera.net/vijesti/ot ... -idiotizam
Prije ce Bosna u EU nego sto ces ti naci posao u Norveskojuglavnomja wrote:jahiceman2010 wrote:Ma zahebi ti to. Poslije cetiri godine trcanja izmedju granata i snajpera, poslije kupanja uz pomoc loncica, sa jednim kanisterom vode pod svijetlom napravljenog kandilja, poslije srebrenice i 1600 mrtve djece u mom gradu ne zelim da budem "politicki korektan" kada neko iz te zemlje sto nam je sve to uradila vrijedja nase zene, majke, sestre..... Gade mi se i oni koji ne znaju da razlikuju toleranciju, suzivot i sl. od obicnog poniznog sluganjstva, pa svaki put pokusavaju da budu na svoju stetu i na stetu svojih bez trunke objektivnosti. Da je isti npr. opsovao svima nama balijsku m.... ti isti bi njemu nalazili olaksavajuce okolnosti i slicna s..nja. Ti beskicmenjaci su mi gori od ovih prvih. Od ovih prvih nista drugo nisam ni ocekivao.
imam istu istoriju , 4 godine rata u sarajevu i ispravno ime.
ne branim apriori nikoga, samo ne volim glupost i sljepilo izazvano NOVINARSKOM MANIPULACIJOM!!!
vic bi prosao nezapazeno, bio zaboravljen u roku 5 sekundi, kao vecina tih glupavih pokusaja primitivnog humora, da se nije nasao avaz ili patrija, nebitno, da isprica svoju verziju vica, da doda rijeci i ideje koje nisu spomenute. i da izazove masovnu histeriju i ekspanziju mrznje da covjek ostane![]()
uostalom, meni je rat gotov, sad ce za 7 dana 19 godina formalan kraj. a bosna je u gorem stanju nego par godina poslije rata. i bice u jos gorem stanju dok ljudi dozvoljavaju da im mediji ispiraju mozak patriotizmom u kojem je vaznije sta je bilo nekada nego sta ce biti sutra. proslost je vazna, naravno, ali zanemariti sadasnjost i buducnost radi necega sto se desilo i sto se ne moze promijeniti![]()
mozda se neko osjeca sretan i patriotski uzvisen sto je opsovao dijete ili izmislio naprostackije psovkesamo ja ne vidim svrhu toga? unistiti ivanovu emisiju? doci ce novi ivan. ili pokazati (i dokazati) da u bosni zive ljudi sa takvim stavovima, da ne kazem sta gore?
srbija je prvi kandidat za eu, i cg je blizu, za mekedoniju ne znam, ali bosne nema ni na mapi, ima sansi kao zimbabve da udje u eu.
![]()
hebatga, patriotizam i realnost su cesto dva polarno suprotna pojma. onaj pozitivni patriotizam kad volis svoju zemlju, i nemas nista protiv drugih. a heben je onaj drugi, kad se sav patriotizam pretvara u mrznju prema drugim. a kad covjeku izvadis zivac, lako je manipulisati.
Kako me pritisla poreska, počastih se tastaturom kao najvećim luksuzomde balzac wrote:Jebalo ga njegovo izvinjenje. Najdublje se izvinjava ako je povrijedio nekoga, blablabla pa onda slijedi "ali"... Fuj!
I da se još jednom zahvalim Bambi, pozdrav drugarice![]()