ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
serpico35

#226 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by serpico35 »

It_is_a_Leclerc wrote:
serpico35 wrote:Katarina , je li tebe vic licno dotakao? Ja mislim da jest cim si se upalila ko kutnjak.
Lsd, nije ni cudno sto ti je to nick. Ti stvarno kao da si na lsd-u.

pa i sad imas cura u bosni od 14 godina koje bi ti dale za dopunu od deset maraka. Sto je to cudno bilo u ratu?
Ti si svjestan da je to pedofilija ?!

Jok , eto ti si.
il dottore

#227 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by il dottore »

serpico35 wrote:Katarina , je li tebe vic licno dotakao? Ja mislim da jest cim si se upalila ko kutnjak.

pa i sad imas cura u bosni od 14 godina koje bi ti dale za dopunu od deset maraka. Sto je to cudno bilo u ratu?
Sta hoces s ovim da kazes
serpico35

#228 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by serpico35 »

il dottore wrote:

Sta je pisac hotiJo reci. Razmisli. Samo obrati paznju na "u Bosni" .
il dottore

#229 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by il dottore »

serpico35 wrote:
il dottore wrote:

Sta je pisac hotiJo reci. Razmisli. Samo obrati paznju na "u Bosni" .
Hajd' mi ti pojasni
York Light 100`s

#230 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by York Light 100`s »

serpico35 wrote: koliko je tebi godina? cola je davno prije rata otisao u bg. kakve se samo gluposti nece pisati po forumu.
A koliko je tebi godina? Bezobrazno pitaš ženske osobe na forumu da li je ih vic o silovanju lično dotakao pa su se upalile? Zato si zaslužio da budeš banovan.
Znači možemo pričati viceve o silovanim djevojkama u Doboju jer je poslije rata nikla hrpa javnih kuća tamo? Isto tako trebamo se zapitati šta je strašno ako čujemo da je curica od 14 godina silovana jer ima cura koje dobrovoljno daju za dopunu?

I da je Čolić doselio u Beograd prije rata, pa šta? Hrpa beograđana je odselila u Sarajevo 20-30 godina prije rata pa početkom 90ih preselili na brda jer nisu smatrali moslemane svojim prijateljima. Jel to Čolić nije mogao odseliti kada je vidjeo šta se tada radi njegovom rodnom gradu i koliko se klima promjenila? Mrsko mu bilo ponovo pakovati kofere ili šta? :roll:

Ali da se vratimo na temu, čitam kako region osuđuje Ivanovićeve viceve o silovanju, ponavljam viceve o silovanju. Poznate ličnosti iz BiH i regiona (bez obzira šta neki mislili o njihovom radu i njima kao TV ličnosti) i što je zanimljivo većina njih je ne-bošnjačka kao Mirjana Karanović, Aleksandar Hršum ili Dragan Marinković, samo jadni Bošnjo na Kliksu poput uglavnomja je jedini skontao fazon pa objašnjava kako nije bilo rječi o silovanju u vicevima i kako su većina od tih djevojaka dobrovoljno, da se stidiš
serpico35

#231 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by serpico35 »

York Light 100`s wrote:
serpico35 wrote: koliko je tebi godina? cola je davno prije rata otisao u bg. kakve se samo gluposti nece pisati po forumu.
A koliko je tebi godina? Bezobrazno pitaš ženske osobe na forumu da li je ih vic o silovanju lično dotakao pa su se upalile? Zato si zaslužio da budeš banovan.
Znači možemo pričati viceve o silovanim djevojkama u Doboju jer je poslije rata nikla hrpa javnih kuća tamo? Isto tako trebamo se zapitati šta je strašno ako čujemo da je curica od 14 godina silovana jer ima cura koje dobrovoljno daju za dopunu?

I da je Čolić doselio u Beograd prije rata, pa šta? Hrpa beograđana je odselila u Sarajevo 20-30 godina prije rata pa početkom 90ih preselili na brda jer nisu smatrali moslemane svojim prijateljima. Jel to Čolić nije mogao odseliti kada je vidjeo šta se tada radi njegovom rodnom gradu i koliko se klima promjenila? Mrsko mu bilo ponovo pakovati kofere ili šta? :roll:

Ali da se vratimo na temu, čitam kako region osuđuje Ivanovićeve viceve o silovanju, ponavljam viceve o silovanju. Poznate ličnosti iz BiH i regiona (bez obzira šta neki mislili o njihovom radu i njima kao TV ličnosti) i što je zanimljivo većina njih je ne-bošnjačka kao Mirjana Karanović, Aleksandar Hršum ili Dragan Marinković, samo jadni Bošnjo na Kliksu poput uglavnomja je jedini skontao fazon pa objašnjava kako nije bilo rječi o silovanju u vicevima i kako su većina od tih djevojaka dobrovoljno, da se stidiš

Tebi treba crtati? Sud u Haagu je presudio da nije bilo agresije na BiH od strane Srbije. To sto ti ili ja mislimo drugacije se ne pika.

Gdje je Ivanovic spomenuo silovanje? Plus Bosnjakinje? Cini mi se rekao je Bosanki. A to nisu bosnjakinje ,vec po popisu stanovnistva veoma mali broj djevojaka koje su se izjasnile kao Bosanke. Ali ne vidim da se one nesto zale i bune.
de balzac

#232 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by de balzac »

tri stvari:

1. kako god, kretenčina ivanović je već debelo platio zbog svog smrdljivog jezika. treba imati želudac (a i muda), pa iskulirati sve one "čestitke" na fejsbuku. dovesti sebe u situaciju da mu vlastito dijete spominju u onakvim kontekstima... to može samo idiot.

2. želim pozdraviti drugaricu @Bambi na kofeinu :-D Ljubi te brat! :kiss:

3. @Kato, zbavi novu tastaturu :? ja jedva kontam rečenice, ko španjolski :D svega mi :D
il dottore

#233 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by il dottore »

serpico35 wrote:
York Light 100`s wrote:

Tebi treba crtati? Sud u Haagu je presudio da nije bilo agresije na BiH od strane Srbije. To sto ti ili ja mislimo drugacije se ne pika.

Gdje je Ivanovic spomenuo silovanje? Plus Bosnjakinje? Cini mi se rekao je Bosanki. A to nisu bosnjakinje ,vec po popisu stanovnistva veoma mali broj djevojaka koje su se izjasnile kao Bosanke. Ali ne vidim da se one nesto zale i bune.
To te i pitam
Jebo ti Ivanovic maloljetnu seku ili kcerku, za dopunu
York Light 100`s

#234 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

serpico35 wrote: Tebi treba crtati? Sud u Haagu je presudio da nije bilo agresije na BiH od strane Srbije. To sto ti ili ja mislimo drugacije se ne pika.

Što ti i ja mislimo? Ti misliš potpuno suprotno od mene i to je očigledno na šta tvoji postovi ciljaju i slaba ti je kamuflaža. Silovali bi vi opet da možete
serpico35

#235 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by serpico35 »

York Light 100`s wrote:
serpico35 wrote: Tebi treba crtati? Sud u Haagu je presudio da nije bilo agresije na BiH od strane Srbije. To sto ti ili ja mislimo drugacije se ne pika.

Što ti i ja mislimo? Ti misliš potpuno suprotno od mene i to je očigledno na šta tvoji postovi ciljaju i slaba ti je kamuflaža. Silovali bi vi opet da možete
Ko ne misli kao ja on je anamo onaj.Glupo ti razmisljanje.
Sezam

#236 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by Sezam »

Dok se ovdje uobicajeni salonjerosi satrase da odbrane ovog cetnickog majmuna, na fejsbuku ga satrase :mrgreen:

Mozda jednog dana cetnici ipak shvate da nema vise zajebancije na racun Bosnjaka.
LSD

#237 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by LSD »

:facepalm: :facepalm: ovaj se trudi da ispadne gori smrad i od samog Ivanovića....

postavlja se jedno logicno pitanje: Cime ih je ta voditeljska spodoba zadužila, pa da ga ovako i na ovakav nacin ljude brane po bosanskim forumima :?

gledaj ti šta on piše :shock: ....Ivanović bar izađe glavom i bradom pred kamere, pa izusti gadosti....a ovaj lik se sakrio iza al pacina i mučki podjebava.
Last edited by LSD on 02/12/2014 22:55, edited 3 times in total.
York Light 100`s

#238 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

.
Last edited by York Light 100`s on 02/12/2014 22:35, edited 1 time in total.
York Light 100`s

#239 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

serpico35 wrote:Ko ne misli kao ja on je anamo onaj.Glupo ti razmisljanje.
Jok, onaj ko provocira ženske forumaše da su se upalile jer ih je vic o silovanju lično dotakao, ko izjavljuje da je veoma malan broj Bosanki silovan jer se većina nije izjasnila na popisu kao Bosanka, da Srbija nije vršila agresiju na BiH, da taj pogani vic o dešavanjima iz 90ih ima potencijal jer se većina danas seksa sa 14 za dopunu nije nimalo anamo onaj. To nije glupo nego logično razmišljanje
de balzac

#240 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by de balzac »

Razumijemo mi jarane da ti ovdje iznosiš iskustva iz uže obitelji.
Samo još reci koliko ti participiraš od ove tarife :wink:
York Light 100`s

#241 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

de balzac wrote:

Možda nisu iskustva iz uže obitelji, možda nam pedofilčina iznosi svoja seksualna iskustva :D
homega

#242 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by homega »

Ovu temu treba zatvoriti, njena rasprava dostigla je vrhunac neukusa i pokazala dna morala pojedinih učesnika :(
Neregistrirani

#243 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by Neregistrirani »

York Light 100`s wrote: Možda nisu iskustva iz uže obitelji, možda nam pedofilčina iznosi svoja seksualna iskustva :D
Nazalost, to nam je odavno stvarnost. http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... 65428.html
serpico35

#244 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by serpico35 »

de balzac wrote:

Ja ti nisam familiju spominjao i ne tjeraj me da se ja tvoje sjetim. A sto se moje tvrdnje tice , to svako zna , nista novo nisam rekao.

Lsd , ti uzivaj , jarane i smanji dozu. nije zdravo a i lupas gluposti.
serpico35

#245 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by serpico35 »

Neregistrirani wrote:
York Light 100`s wrote: Možda nisu iskustva iz uže obitelji, možda nam pedofilčina iznosi svoja seksualna iskustva :D
Nazalost, to nam je odavno stvarnost. http://www.nezavisne.com/novosti/drustv ... 65428.html

ma nemoj tako, nece bosanke to. one su cedne i moralne. U kojem svijetu zive pojedinci sa foruma.
York Light 100`s

#246 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

serpico35 wrote:
Neregistrirani wrote:

ma nemoj tako, nece bosanke to. one su cedne i moralne. U kojem svijetu zive pojedinci sa foruma.
Znači masovna silovanja curica u Indiji nisu baš toliko ekstremna koliko se navodi u medijima jer su se par cura iz Indije dobrovoljno slikale gole i imale seks?
Interesantan način razmišljanja
serpico35

#247 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by serpico35 »

tebi treba crtati? ko je spomenuo silovanje? jsi li glup ili se pravis glup.
navedeni

#248 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by navedeni »

Ode tema :skoljka:
York Light 100`s

#249 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

serpico35 wrote:tebi treba crtati? ko je spomenuo silovanje? jsi li glup ili se pravis glup.
http://www.avaz.ba/clanak/149947/sramot ... n-ivanovic
Hajde onda prvo ovima u članku pa onda nama objasni pošto si ti izgleda jedan od rjetkih u BiH i regionu što konta
serpico35

#250 Re: ATV-IVAN IVANOVIC nacionalisticke provokacije

Post by serpico35 »

York Light 100`s wrote:
serpico35 wrote:tebi treba crtati? ko je spomenuo silovanje? jsi li glup ili se pravis glup.
http://www.avaz.ba/clanak/149947/sramot ... n-ivanovic
Hajde onda prvo ovima u članku pa onda nama objasni pošto si ti izgleda jedan od rjetkih u BiH i regionu što konta

samo ti avaz citaj . bit ce sve ok. ja se povlacim a ti nastavi sa svojim zakljuccima.
Post Reply