_BataZiv_0809 wrote:LSD wrote:
znam i to, što je sasvim normalno....niti su naše žene bile neke svatice, niti su oni (UN plavi šlljemovi baš svi odreda bili ljudska šljam)...nema potreba za generalizacijom na tom nivou
ali nema potrebe ni praviti se lud

cuj ga nije pomenuo silovanje

...eki to
pa trebao je još i to pomenuti i da ostane možda bez posla, da bi ti skontao šta je levat želio reci sa onom svojom seljackom doskočicom
podjecaš me na neke likove, koji su nemaštovito pokušavali relazivizirati četničke pjesme Ere Ojdanića (kad je to bilo aktuelno)

kao nije on loš covjek, zna pjevati, natjeralo ga u ratu itd
mislim, to je ljigava rabota buraz

...do jaja ljigava
Vi ste svi odmah poletili zakljuciti da je silovanje
A niste ni sekunde pomislili da je covjek mozda mislio na to koliko su UNPROFOR-ci bili pozeljna roba tad. Jbt smrt rat je, gine se, a veza sa njima ti znaci skoro siguran bijeg iz pakla. Plus svi mladi, zdravi, vojnici, plus bilo je i ugljesa
Cak su se i nadrealisti sprdali na taj racun.
Dakle to implicira da ste donijeli zakljucak koji vama vise pase.
Ja spomenuo slucaj svoje rodice i meni je logicno da na to prvo pomislim. Pa mislim imam zeta koji je bio plavi sljem
I jos jednom: Ivan Ivanovic je kvazivoditelj u pokusaju kojem je najmanje mjesto na televiziji, ali ova hajka je nidje veze. Isto kad se trazila zabrana Andjelininog filma.
pa i mislio je na silovanja, valjda je to ocito svakome ko ima IQ barem 60....eh sad - ako tvoje kongitivne sposobnosti ne dozvoljvaju da to skontaš i logički povežeš, onda je do tebe jbg
i da, bilo je silovanja žena od strane UN-a

to je cinjenica...o tome su cak i strani novinari izvještavali...konkretno bošnjakinja u Vogošći Kod Sonje ....cak je i glavnokomadujuci general McKenzie silovao neke nesretnice ...pa preživjele su svjedocile o tom gadu

ja ne znam gdje ti živiš, dede mi
o tome se znalo i pisalo još u ratu
ratni nadrealisti i njihove neslane šale

pa isti qrac kao i ovaj debil Ivanović, nema tu razlike....ali to nije teme ove emisije.
hehehe kako vješto razvodnjavaju temu sa lijevim pojavama i bacaju fokus na nadrealiste...pa hajmo otvoriti temu o njima....samo da se što manje piše o smradu ciji je naslove ove teme

sjoooo demagogije