ATLAS TOURS-oprez!!!
-
vrinda
#1 ATLAS TOURS-oprez!!!
Ovim putem samo želim da upozorim sve ljude, koji planiraju odmor preko Atlas toursa u Sharm-el-sheiku, da od toga nema ništa.
Do sada su već 4 grupe otkazane, navodno zbog nedovoljnog interesa, ali na Aerodromu Sarajevo kažu da niko iz Atlasa nikad nije najavio bilo kakav aranžman, charter let za pomenutu destinaciju.
Mi smo nemilosrdno prevareni, ali mislim da je samo dovoljno upozoriti ljude da budu oprezni.
Pored toga me zanima, da li ima još neko ko je prevaren kao i mi?
Do sada su već 4 grupe otkazane, navodno zbog nedovoljnog interesa, ali na Aerodromu Sarajevo kažu da niko iz Atlasa nikad nije najavio bilo kakav aranžman, charter let za pomenutu destinaciju.
Mi smo nemilosrdno prevareni, ali mislim da je samo dovoljno upozoriti ljude da budu oprezni.
Pored toga me zanima, da li ima još neko ko je prevaren kao i mi?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
a šta je s novcima jesu vratili?

-
vrinda
#3 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
7 dana pred put nam je javljeno da je aranžman otkazan zbog nedovoljnog interesa i novac je uredno vraćen.
Djevojci koja se interesovala za taj aranžman od 9.7. su rekli da je sve rasprodano.
Prema pravilima putovanja bili su dužni 15 dana ranije obavijestiti putnike o eventualnom otkazivanju...
Ma mogla bih roman napisati šta smo sve preživjeli s njima, ali nemam živaca.
Djevojci koja se interesovala za taj aranžman od 9.7. su rekli da je sve rasprodano.
Prema pravilima putovanja bili su dužni 15 dana ranije obavijestiti putnike o eventualnom otkazivanju...
Ma mogla bih roman napisati šta smo sve preživjeli s njima, ali nemam živaca.
-
vrinda
#4 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
Samo da dodam, da smo dobili pouzdane informacije da avioprevoznik koji je ranije prevozio za Relax duguje Aerodromu Sarajevo i Relax Toursu neku odštetu i zato ne smije sletjeti u Sa. Navodno je taj prevoznik čak i ime promijenio, ali su ga skontali i samo čekaju da sleti, da naplate dugovanja.
Atlas je imao najpovoljniji aranžman (200 km jeftiniji po osobi + sve besplatno za dijete) i nije mi jasno da baš niko nije bio zainteresovan da ide s njima, kada su u drugim agencijama svi aranžmani rasprodani do kraja ljeta.
Atlas je imao najpovoljniji aranžman (200 km jeftiniji po osobi + sve besplatno za dijete) i nije mi jasno da baš niko nije bio zainteresovan da ide s njima, kada su u drugim agencijama svi aranžmani rasprodani do kraja ljeta.
- alica.k
#5 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
nama su iz atlasa evo prije par dana otkazali krstarenje jer kao nemaju sobe koje smo htjeli. sve fino vratise pare i sve, i jos se izvinjavaju. hajd bar i to od nekog.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#6 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
pa sta je to covjece, nekakav revolving fond?!?!?alica.k wrote:nama su iz atlasa evo prije par dana otkazali krstarenje jer kao nemaju sobe koje smo htjeli. sve fino vratise pare i sve, i jos se izvinjavaju. hajd bar i to od nekog.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
pa ne znam koliko su vam držali novce
možda zarađuju na burzama ili na onom
što ja laički zovem forbes... s valutama kad se trguje
možda zarađuju na burzama ili na onom
- karanana
#8 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
a sta je sa zakazanim terminima koje si morao unaprijed najaviti kod firmi u kojima radis? pa ne moze se naci zamjena za tako kratko vrijeme a ne moze se odmor odgoditi ako si ga vec prijavio u firmi.alica.k wrote:nama su iz atlasa evo prije par dana otkazali krstarenje jer kao nemaju sobe koje smo htjeli. sve fino vratise pare i sve, i jos se izvinjavaju. hajd bar i to od nekog.
atlas laze da nema interesovanja, istina je da avioprevoznik duguje ovdje i bogu i narodu, i aerodromu, i drzavi i svima i zato im drzava ne da da se spuste ovdje.
a sekunda je falila da uzmem preko njih.
- alica.k
#9 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
eto mi smo kontali "oni barem nisu nasi, valjda cemu valjaju" al ista stvar ko i sa relaxom sto se desilo i sa fibulom prosle godine. sve je to isto.
izgleda da je najbolje sam sebi aranzman neki pravit.
izgleda da je najbolje sam sebi aranzman neki pravit.
- Skyfox
#10 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
OMG a iducu sedmicu planiram uplatiti preko njih bas za ovo krstarenje???alica.k wrote:nama su iz atlasa evo prije par dana otkazali krstarenje jer kao nemaju sobe koje smo htjeli. sve fino vratise pare i sve, i jos se izvinjavaju. hajd bar i to od nekog.
Sad cu se dobro raspitat kod njih... Sve sami ublehasi oko nas!
- SsTtEeLlAa
#11 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
pa zar te to cudi i zar ti je to novo 'Skyfox wrote:Sve sami ublehasi oko nas!
- Skyfox
#12 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
Vjeruj mi uvijek se zijanim. Neznam kako se neko moze pommirit s tim i da mu to postane normalno...SsTtEeLlAa wrote:pa zar te to cudi i zar ti je to novo 'Skyfox wrote:Sve sami ublehasi oko nas!... mene vise nista ne moze iznenadit
- SsTtEeLlAa
#13 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
Ma nije ni meni normalno, al sta trebam da se nerviram zbog toga ... ne pada mi na pamet, kad znam da ni ja ni ti tu nista promjenit ne mozemo... rade ono sto hoce, i sto je najgore moze im se tako ... na zalost
- Skyfox
#14 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
ali treba se cudit i dizat glas o tome pa makar ovdje na SAX-u i usmenom predajom, napravit im losu reklamu da se sto manje ljudi natakne...SsTtEeLlAa wrote:Ma nije ni meni normalno, al sta trebam da se nerviram zbog toga ... ne pada mi na pamet, kad znam da ni ja ni ti tu nista promjenit ne mozemo... rade ono sto hoce, i sto je najgore moze im se tako ... na zalost
- SsTtEeLlAa
#15 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
losa reklama svakakoSkyfox wrote:ali treba se cudit i dizat glas o tome pa makar ovdje na SAX-u i usmenom predajom, napravit im losu reklamu da se sto manje ljudi natakne...SsTtEeLlAa wrote:Ma nije ni meni normalno, al sta trebam da se nerviram zbog toga ... ne pada mi na pamet, kad znam da ni ja ni ti tu nista promjenit ne mozemo... rade ono sto hoce, i sto je najgore moze im se tako ... na zalost
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#16 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
Skyfox wrote:...ali treba se cudit i dizat glas o tome pa makar ovdje na SAX-u i usmenom predajom, napravit im losu reklamu da se sto manje ljudi natakne...
- alica.k
#17 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
a mozda za vas budu imali sobe. mi smo htjeli specificne, i rekli su da je sve okej, btw JOS POCETKOM JUNA, i sad kazu nema. bice da su oni cekali sad da rezervisu a sad nema ko sto je onda bilo.Skyfox wrote:OMG a iducu sedmicu planiram uplatiti preko njih bas za ovo krstarenje???alica.k wrote:nama su iz atlasa evo prije par dana otkazali krstarenje jer kao nemaju sobe koje smo htjeli. sve fino vratise pare i sve, i jos se izvinjavaju. hajd bar i to od nekog.
Sad cu se dobro raspitat kod njih... Sve sami ublehasi oko nas!
-
vrinda
#18 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
Isto tako svima govore da je hotel Sultan Resort popunjen, a ustvari to govore svima.
Ja stvarno ovo ne razumijem: uložili su novce reklamirali se na TVu i radiju, štampali brošure...a da nisu dogovorili sa aerodromom.
ČEkam još par sedmica pa ću opet nazvati aerodrom, mislim da ni jedan avio neće odletjeti za Sharm el sheikh, a ako to stvarno bude, tužit ću ih za prevaru.
Ja stvarno ovo ne razumijem: uložili su novce reklamirali se na TVu i radiju, štampali brošure...a da nisu dogovorili sa aerodromom.
ČEkam još par sedmica pa ću opet nazvati aerodrom, mislim da ni jedan avio neće odletjeti za Sharm el sheikh, a ako to stvarno bude, tužit ću ih za prevaru.
- metal_rules_cura
#19 Re: ATLAS TOURS-oprez!!!
Boze dragi ko sve u ovoj drzavi uzima bilo kakve poslove u svoje ruke...
Pa to je vise smijesno...
Pa to je vise smijesno...