Hajd 'vako sad na stranu, i tema na kojoj se nalazimo, i to što sam ja ateista a ti vjernik, i sve dosad što se pisalo i piše, da te pitam, ko insan insana, iz najbolje moguće namjere, svega mi bez trunke pakosti, zlobe, bilo čega negativnog:Smrcak15 wrote:ko je ruzio da ga bijemo odmahNastasia wrote:![]()
Bjež' došla sam s namjerom da popušim ban na sedmicu-dvije, kol'ko se iznervirah, ako se nagovorim šta mislim, sjeme će mi zatrjet.![]()
udahni duboko, ispusi se vidjet ces lakse ce ti biti
Je l' ti ikad, al' ikad, sjedneš onako sam sa sobom, i upitaš se: jebo mater, šta sa mnom nije uredu?
Jer meni stvarno nije jasno.
Znači ja sam došla na forum pola-pola, ni tamo ni vamo.
Ako je ijedna osoba me ovdje potakla, dala mi onaj zadnji poguraj u ateizam, to si ti.
Jesi ti svjestan kakve nebuloze pišeš, kako povezuješ stvari koje veze sa vezom nemaju, kako ne poznaješ osnovnu terminologiju, jesi ti svjestan da ti sam sebe demantuješ, apsolutno niko ne treba da učestvuje sa tobom u diskusiji, ti si sebi i advokat i tužitelj i porota i sudij, jesi ti svjestan da osim što ateistima izgledaš smiješno, vjernici se stide kad ti ostaviš upis, znači par forumaša, vjernika, mi je uživo reklo da ih je sramota što su vjernici zbog primjera poput tebe.
Nije mi jasno stvarno.
Ne mogu da te skontam nikako, fenomen sam po sebi.
Haj, nemoj mi ništa odgovorit, nego eto nako, u sebi procesuiraj.
I ostaj mi zdravo.