Ateista ili vjernik?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

madmax

Post by madmax »

Sta vam je svima.
Tito ovo, Tito ono. Izgleda da koristite ovu temu samo da biste napali ili ocrnili covjeka. Bio je dobar covjek i sta sad? Njegovo vrijeme je bilo i proslo i sto je za nas najvaznije nece se vise ponoviti. Bio je i rahmetli Alija dobar covjek al i njegovo vrijeme je proslo. Ostali su samo lopovi, kriminalci, ratni profiteri i raspamecena fukara.
Neka nam je Bog na pomoci!!!
margareta

Post by margareta »

madmax wrote:Sta vam je svima.
Tito ovo, Tito ono. Izgleda da koristite ovu temu samo da biste napali ili ocrnili covjeka. Bio je dobar covjek i sta sad? Njegovo vrijeme je bilo i proslo i sto je za nas najvaznije nece se vise ponoviti. Bio je i rahmetli Alija dobar covjek al i njegovo vrijeme je proslo. Ostali su samo lopovi, kriminalci, ratni profiteri i raspamecena fukara.
Neka nam je Bog na pomoci!!!
Sreca moja da sam rodjena u ovoj vuko***ini a da ipak nisam i neeeeeeeeeeeecu biti booooosnjo !
Fukara RADO al boooooosnjo niposto ! :x Pisem ovo jer u 'zacelju' diskusija vidim kako lijepo pise original 'nike' bosnjo. Tek da se zna ako se neko upita jesmo li SVI boooosnje ja PRVA nisam..... 8)
Prenj

Post by Prenj »

BosnjakAga wrote:Evo me u Birou i cudim se kolko komunista ima po bosnji, al ajd vecina srba i hrvata ovdje na foruma za njih navijaju necu zamjerit.

Drugo Sandzak je za tebe i Srbe druga drzava, do 1878 Berlinskog Kongresa je bio Bosnje al ajd to je druga tema sad :D
BosnjakAga,

idi pod hitno u najblizu osnovnu skolu i trazi da te upisu na vanrednu nastavu maternjeg jezika. Ili probaj pisati na njemackom, engleskom, lakse ce nam biti.
U svakom slucaju, mi te nista ne razumijemo.
Takodje, izostavi ovo Bosnjak iz nicka. Tako potpisan i sa ovakvim nepismenim i nelogicnim tekstovima zbilja vrijedjas ljude.
zili

Post by zili »

uh, ja mislila da je anketa, pa da glasam za "samo četvrtkom" :D
Post Reply