da je malo sporiji ne bi morao farbati ime u photpshopu i sl.
but then again, nema talenta za laganje
zijancer wrote:i zadnje al ne manje važno![]()
ne čeka da se ostali smilujuvec fura naprijed vlastitim snagama
Bio sam u mislima sa vama(ME u Pi)njonjica wrote:Bila sam na druzenju i bilo je sjajno....pirmine, da znas da si nam falio.
zijancer wrote:ma, mislim da je sve ovo samo rekreativno interesuje
![]()
ako joj se loptice ne budu vracale, ubrzo ce izgubiti interesovanje i sprašit odavde
nema potrebe da se naprezes ako je tako komplikovano, gledali samo zeitgeist a mozda i ponesto procitalimuamers wrote:ko vjeruje, ko ne vjeruje...ne bih sad izazivao vjersku netrpeljivost na forumu, i izvinjavamse unaprijed ako me iko pogresno shvati...sta hocu da kazem, cijelo krscanstvo se temelji na astrologiji. Postoji BEZBROJ, ali bukvalno bezbroj dokaza o tome...malo je komplikovano za objasniti i treba vremena, ako bude dovoljno zainteresovanih uzet cu si to vrijeme (najmanje 1,5h) da to sve objasnim. Ako koga zanima bujrum...
jos jednom se izvinjavam svim vjernicima katolicke vjeroispovijesti. Mozda i ja grijesim, pa me prosvijetlite
njonjica wrote:zijancer wrote:ma, mislim da je sve ovo samo rekreativno interesuje
![]()
ako joj se loptice ne budu vracale, ubrzo ce izgubiti interesovanje i sprašit odavde
dupli ovan....
...vec je sprasila![]()
![]()
mozda bi i to mogao...ali vidim isto da si iz filma uzeo sve zdravo za gotovo i nisi istrazivopirmin wrote:Gledao si "Zeitgeist" i sad hoces da nam ga prepricas.muamers wrote:ko vjeruje, ko ne vjeruje...ne bih sad izazivao vjersku netrpeljivost na forumu, i izvinjavamse unaprijed ako me iko pogresno shvati...sta hocu da kazem, cijelo krscanstvo se temelji na astrologiji. Postoji BEZBROJ, ali bukvalno bezbroj dokaza o tome...malo je komplikovano za objasniti i treba vremena, ako bude dovoljno zainteresovanih uzet cu si to vrijeme (najmanje 1,5h) da to sve objasnim. Ako koga zanima bujrum...
jos jednom se izvinjavam svim vjernicima katolicke vjeroispovijesti. Mozda i ja grijesim, pa me prosvijetlite
Pa lakse ti je jednostavno postirati link sa filmom.
Ma meni su dusa ovi sto dobiju dvije-tri knjizice u ruke o ultimativnoj istini, procitaju ih pa onda misle da su pokupili svu pamet svijeta.terra_incognita wrote:haj da ne kontaminiramo temu raznim konspirativnim teorijama, nego da se igramo astroloskih asocijacija
terra_incognita wrote:njonjica wrote:zijancer wrote:ma, mislim da je sve ovo samo rekreativno interesuje
![]()
dupli ovan....
...vec je sprasila![]()
![]()
Ma kakav dupli ovan ,dispo u padu (duplom), ostace ona ovdje duze nego sto je planirala.
ajde_vise wrote:ccc
PS. pad marsa je u raku
neeeeeesandra01 wrote:
"the malefic is anareta, it presages a violent death;"
Kuku meni necu to valjda opalit' od ledinu uskoro![]()
![]()
![]()
terra_incognita wrote:neeeeeesandra01 wrote:
"the malefic is anareta, it presages a violent death;"
Kuku meni necu to valjda opalit' od ledinu uskoro![]()
![]()
![]()
ne ide to tako
svaka kuca ima svoju drugu, sljedujucu
terra_incognita wrote:ajde_vise wrote:ccc
PS. pad marsa je u raku
ali je uvijek druga prvoj anareta, sto dodje na isto
slazem se da je bolje jer biti dupli ovan i nije lako