Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nemojte o astrologiji citati u casopisima niti
cekati da vam neko drugi uradi kartu....iskoristite priliku, naucite je
uraditi i protumaciti sami.
Bas tako, sam svoj majstor pa polako!
Za neke stvari gdje je potreban objektivniji pogled to su oni koji se bolje razumiju.
Moj jedini prijedlog bi bio da za pocetak odaberete neki "pricljiviji" dan sa Mj u Ge npr. i da se nekako saceka Me0Ur kad se vec nije pocelo za vrijeme Me u Aq(najjaci Me).
Može li mi neko od astrologa na forumu ponuditi detaljan opis glavnih aspekata ove moje natalne karte? Posebno me zanima područje ljubavi i zdravlja, kao i opis kompletne moje ličnosti na osnovu natalne karte.
Hvala unaprijed.
MorskiVal wrote:
Može li mi neko od astrologa na forumu ponuditi detaljan opis glavnih aspekata ove moje natalne karte? Posebno me zanima područje ljubavi i zdravlja, kao i opis kompletne moje ličnosti na osnovu natalne karte.
Hvala unaprijed.
MorskiVal wrote:
Hvala unaprijed.
Ni manje ni vise
Pa rekoh, nudi mi se prilika, što da ne pokušam. Da, ni manje ni više, što znači da je taman.
Mars krenuo direktno, ali stacionarnost prosle sedmice je bila jako napeta (bar meni).
Koje olaksanje......jos da Venera izadje iz aspekta sa SA i PL, pa da povedemo pjesmu....
terra_incognita wrote:Mars krenuo direktno, ali stacionarnost prosle sedmice je bila jako napeta (bar meni).
Koje olaksanje......jos da Venera izadje iz aspekta sa SA i PL, pa da povedemo pjesmu....
A i Mo0Pl je bio nezgodan.
Sljedeci ce biti jos nezgodniji-sve kardinalno.
Pozzdrav svima,
Imam jedno pitanje na koje ja sebi nikako ne mogu dati odgovor.Naime jasno mi je da se sve krece,e sad kako ja da znam npr.kad vrh jedne kuce tranzitira odredjenu tacku horoskopa?
Ne želim da me ljudi posmatraju kroz horoskopski znak i donose zaključke o meni,tako isto i ja ne želim niti me interesuje ko je kakav znak i kakva će to biti relacija,prijateljstvo ili nešto deseto.
terra_incognita wrote:Ne znam je li se dobro razumijemo ali ASC se krece 1 stepen za 4 minute a od njega se racunaju rasponi ostalih kuca.
Ako je to -to sto pitas.
ko vjeruje, ko ne vjeruje...ne bih sad izazivao vjersku netrpeljivost na forumu, i izvinjavamse unaprijed ako me iko pogresno shvati...sta hocu da kazem, cijelo krscanstvo se temelji na astrologiji. Postoji BEZBROJ, ali bukvalno bezbroj dokaza o tome...malo je komplikovano za objasniti i treba vremena, ako bude dovoljno zainteresovanih uzet cu si to vrijeme (najmanje 1,5h) da to sve objasnim. Ako koga zanima bujrum...
jos jednom se izvinjavam svim vjernicima katolicke vjeroispovijesti. Mozda i ja grijesim, pa me prosvijetlite
muamers wrote:ko vjeruje, ko ne vjeruje...ne bih sad izazivao vjersku netrpeljivost na forumu, i izvinjavamse unaprijed ako me iko pogresno shvati...sta hocu da kazem, cijelo krscanstvo se temelji na astrologiji. Postoji BEZBROJ, ali bukvalno bezbroj dokaza o tome...malo je komplikovano za objasniti i treba vremena, ako bude dovoljno zainteresovanih uzet cu si to vrijeme (najmanje 1,5h) da to sve objasnim. Ako koga zanima bujrum...
jos jednom se izvinjavam svim vjernicima katolicke vjeroispovijesti. Mozda i ja grijesim, pa me prosvijetlite
Gledao si "Zeitgeist" i sad hoces da nam ga prepricas.
Pa lakse ti je jednostavno postirati link sa filmom.