[/quote]njonjica wrote:
Jel mogu ja poceti?
Ti si lav.
Plavusa si.
Ali zato nikako ne volis autoritete, sefovi ti idu na zivce?
Ako je ovo meni, pa nemam nista protiv, ja ne zelim njihovo mjesto . . Ali pravda i samo PRAVDA !
[/quote]njonjica wrote:
Jel mogu ja poceti?
Ti si lav.
Plavusa si.
njonjica wrote:Ju je pretpostavljam takodjer u Ar?terra_incognita wrote:I JU je u X 90 SA, dispozitor mu je MA a jos su u konjunkciji, vlad VI
Blizi je MC od Marsa?
Orbis?
terra_incognita wrote:Bikica ili bar sa naglasenom II kucomnjonjica wrote:Neki vrlo strpljivAmazonka27 wrote:jedno je obaveza a drugo merakneka bona tek se smrklo na polju
nego ev rece da mu je dojadilo pa ste ga prizvale ovim postom jopet
![]()
nego hajd recite koji sam ja znak
![]()
![]()
Ovdje nema profesionalaca.tranquil wrote:
Ništa ja ne dokazujem - pitam da li neko od vas profesionalaca (niko mi do sada nije pogodio ni planetu btw) pokaže neku pravilnost u rasporedu znakova, ili bilo kakvu manifestaciju planetarnog uticaja, ali nažalost ništa od toga.
I nemožeš mi zabraniti da pišem ovdje - može samo moderator ukoliko prekršim pravila (i žena eventualno)

Ma ja mislila da si gladan, pa ko malo neurozantranquil wrote:Ima nešto u tim kašikama i kutljačama, i ja često razmišljam o njima u zadnje vrijeme i imam mjerljiv dokaz za tobarby02 wrote:Tranqil, ako ja pocnem da razmislam o tvojim planetama sa mojim MO u Skorpiji. . . nema fule, ali za tebe mi ne trebaju planete, nego kasike. . .
Blizanac/ Strijelac ?Amazonka27 wrote:Nisam bikica...nisam ni strpljiva...ako trebam negdje na put....ne mogu spavat od dragosti...ono kaaaaaaad cemo krenuti....a i obratno...kaaaaaad cemo se vratiti
Ako je ovo meni, pa nemam nista protiv, ja ne zelim njihovo mjesto . . Ali pravda i samo PRAVDA !barby02 wrote:njonjica wrote:
Jel mogu ja poceti?
Ti si lav.
Plavusa si.
Amazonka27 wrote:Strijelac u podznaku vaga
Gotova si bejbe, sada znaju sve o tebiAmazonka27 wrote:Strijelac u podznaku vaga
ako znaju o meni onda znaju i o tebi jer sad mogu lahko skontati s kojim znakom se najbolje slazemtranquil wrote:Gotova si bejbe, sada znaju sve o tebiAmazonka27 wrote:Strijelac u podznaku vaga
Joj nisam siguran, zadnji put kada sam vidio bio je tamo negdje iza Jupiterabarby02 wrote:Vako, tranquil, reci mi gdje ti je Saturn - u kojem znaku i na kom stepenu. . pa cemo polako. .
tranquil wrote:Gotova si bejbe, sada znaju sve o tebiAmazonka27 wrote:Strijelac u podznaku vaga
Ma njonja se zezala zbog coj'ka joj u nje.terra_incognita wrote:Blizanac/ Strijelac ?Amazonka27 wrote:Nisam bikica...nisam ni strpljiva...ako trebam negdje na put....ne mogu spavat od dragosti...ono kaaaaaaad cemo krenuti....a i obratno...kaaaaaad cemo se vratiti
Ja sam se za ovo strpljenje nadovezala na njonjicu, ne poznajem te, valjda se nismo sretali po forumu.
Ali bih voljela onoj Mimi napraviti kartu, samo da vidim kada ce jedan njen komentar biti prosto-prosirena recenica i vezana za temu.
Teško, ja nemam "SRETAN ROĐENDAN" temu na BC poput tebe (odakle su mogli vidjeti ovaj podatak)Amazonka27 wrote:ako znaju o meni onda znaju i o tebi jer sad mogu lahko skontati s kojim znakom se najbolje slazemtranquil wrote:Gotova si bejbe, sada znaju sve o tebiAmazonka27 wrote:Strijelac u podznaku vaga
daj markutranquil wrote:Joj nisam siguran, zadnji put kada sam vidio bio je tamo negdje iza Jupiterabarby02 wrote:Vako, tranquil, reci mi gdje ti je Saturn - u kojem znaku i na kom stepenu. . pa cemo polako. .
Okasnih.Amazonka27 wrote:Strijelac u podznaku vaga
tranquil wrote:Joj nisam siguran, zadnji put kada sam vidio bio je tamo negdje iza Jupiterabarby02 wrote:Vako, tranquil, reci mi gdje ti je Saturn - u kojem znaku i na kom stepenu. . pa cemo polako. .
terra_incognita wrote:Vaga i harmonija pretezu
cim njega trpi![]()
sala naravno
ne sumnjam da je jako lijepa, ne znam nikoga ko ima podznak Vagu a da nije skoro pa savrsen
mada to nestrpljenje kad se idi i vraca moze biti i kod blizanaca
Imas smijalice na obrazima?Amazonka27 wrote:terra_incognita wrote:Vaga i harmonija pretezu
cim njega trpi![]()
sala naravno
ne sumnjam da je jako lijepa, ne znam nikoga ko ima podznak Vagu a da nije skoro pa savrsen
mada to nestrpljenje kad se idi i vraca moze biti i kod blizanacajao hvala na komplimentu
imam na jednom obrazu al cojk ima na obanjonjica wrote:Imas smijalice na obrazima?Amazonka27 wrote:terra_incognita wrote:Vaga i harmonija pretezu
cim njega trpi![]()
sala naravno
mada to nestrpljenje kad se idi i vraca moze biti i kod blizanacajao hvala na komplimentu