legendarni golf 2 zasluzuje poljubacnjonjica wrote:Ok...pozdravi komsiju i poljubi golfa......Hendrix wrote:Astrologija=vjerovatnoća=statistika=
Astrologija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Crni Guber
- maccarona
odoh trazit to ludilonjonjica wrote:Hey @macca, znas kako kazu: tvoj podznak treba biti suprotan njegovom suncevom znaku, a tvoj znak treba biti suprotan njegovom podznaku.maccarona wrote:ko meni pase njonjice?isto kao kod tebe samo obrnuto
meni je jos venera u skorpijivaljal Oto
![]()
![]()
U tvom slucaju to bi trebao biti bik podznak blizanac. Mada ovo i ne mora biti tacno....u principu jako je bitno kako se slazu tvoja venera i njegov mars.
Sa venerom u skorpiji tebi odgovara neko sa marsom u skorpiji, ribama ili raku.
Ako je u skorpiji, pa jos u konjukciji (da su stepenom vrlo blizu-do 5 stepeni), e onda je to ludiloooooo
hvala
-
njonjica
Ma to ti je malo...komplikovanije. Ako nemas dobar astro program, moras imati Efemeride u kojima pronadjes datum i godinu rodjenja...kad to pronadjes, onda trebas konvertovati polozaj planeta iz Efemerida koje su po Grinicu u lokalno vrijeme rodjenja....miranda_ wrote:ja pokusavam nekkao skontati to sa planetama ali pojma nemam gdje mi je koja planeta,kako sta...mada me to jako interesuje...
Ma jeftinije ti je, progooglaj i nadji neki program, ukucaj podatke koje traze i dobit ces uradjenu natalnu kartu u kojoj ces naci polozaje i vrhova kuca i planeta.....
-
Nancy Drew
-
njonjica
Kiron ti nema nekog velikog uticaja u ljubavi.maccarona wrote:hajd ja kontam imam samo podznak i veneru u njoj *urvial vraga
![]()
i onaj chiron mi je u skorpijii nekakvi cvorovi
![]()
razocarala sam se
![]()
A cvorovi, eh cvorovi.......
Pa sta fali veneri u skorpiji?
Bas je 'nako sexi
-
njonjica
maccarona wrote:sta znaci to eh cvorovi![]()
![]()
![]()
ne prepadaj me
![]()
jasta je sexy
Veceras je stvarno urnebes...na svim mogucim forumima koje posjecujem
Ama salim se zeno; nego tamo gdje ti je sjeverni cvor tu ti je lakoca djelovanja i ne moras se previse truditi, a tamo gdje je juzni tu moras momacki da zapnes....
-
delly
Evo tu mozete izracunat podznak i procitati o svom znaku i ostalom. Sajt je na jezicima bivse nam drzave.. http://www.astroskop.com/