meni je jos venera u skorpiji
Astrologija
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zhaba
njonjica wrote:Po toj nekoj teoriji vatra przi zemlju ili zemlja zatrpava vatru.van Basten wrote:od stručnjaka, tj "stručnjaka" koji dijele znakove na vodene, vatrene, zemljane i vazdušne. Po toj podjeli ovan je vatra a bik zemlja a vatra i zemlja kao ne idu zajednoZhaba wrote: odakle ti da ovan/bik ne mogu???
Nego, ne lezi vraze, oboje su rogati![]()
![]()
- maccarona
nazivas pametovanjem
kad ti kazem
da ces prestati kukati
tek onda kad nesto promijenis u zivotu
i da vas stvarno treba gurati, da bi nesto postigli
ko da nemamo svog posla
eeeee ne ne to je cinjenica
ali zato smo tu
pozitivni mislioci
zabavljaci ostalih 10 znakova
(vodolije takodje na stranu
)
jer sami ne znate nista

ali zato smo tu
jer sami ne znate nista
-
Zhaba
maccarona wrote:nazivas pametovanjemkad ti kazem
da ces prestati kukati
ko da nemamo svog posla
![]()
ali zato smo tupozitivni mislioci
)
![]()
jer sami ne znate nista![]()
![]()
- maccarona
i najbolje na vama mi je sto nikad ne znate kad vas zahebajemoZhaba wrote:maccarona wrote:nazivas pametovanjemkad ti kazem
da ces prestati kukati
ko da nemamo svog posla
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Anka
Ti kolektivni,dnevni, nedeljni horoskopi su glupost. Ali, lični horoskop je nešto drugo. Nisam verovala u te stvari ali, nakon što mi je urađena natalna karta, zamislila sam se...žena koja me nije poznavala rekla mi je neke stvari koje ama baš nikako nije mogla da zna i nešto što mi je delovalo kao glupost,ipak se kasnije nakon par godina pokazalo kao tačno. Npr, prvi put mi je ta žena tumačila horoskop kada sam imala 20 godina. Rekla mi je da ću dugo studirati, i da neću biti sa mojim tadašnjim momkom jer je on takav i takav...rekla mi je tih par stvari, ali,videla je da ja u to ne verujem i zaćutala je. Ja sam fino studirala, upisala drugu godinu, pa treću, sve redovno, lepo sam učila, davala ispite, kad odjednom, blokada, "uspela" sam da budem apsolvent čak 3 godine...za tog momka sam se udala i pomislila, e ala je ona lupala gluposti, kad, prođe neko vreme a on poče da pokazuje svoje pravo lice...i razvod.Nakon razvoda sam je se setila ali nisam uspela da je pronađem. Slučajno smo se srele 1999, znači, 9 godina kasnije i tada mi je ponovo detaljno tumačila natalnu kartu.
Opet su mi neke stvari delovale besmisleno, ali, nakon par godina su se pokazale kao tačne. Ali, ovog puta je pogrešila sve vezano za ljubavni život. Pre 2 godine sam pričala sa jednim "čuvenim" astrologom koji je toliko lupao gluposti da je to bilo nešto neverovatno, nijednu jedinu stvar nije pogodio. Tako da mislim da sve te stvari treba primati sa rezervom, eventualno bi trebalo nešto uzeti u razmatranje ali, nikako nam taj horoskop ne sme biti neka zvezda vodilja, to može imati negativne posledice.
Opet su mi neke stvari delovale besmisleno, ali, nakon par godina su se pokazale kao tačne. Ali, ovog puta je pogrešila sve vezano za ljubavni život. Pre 2 godine sam pričala sa jednim "čuvenim" astrologom koji je toliko lupao gluposti da je to bilo nešto neverovatno, nijednu jedinu stvar nije pogodio. Tako da mislim da sve te stvari treba primati sa rezervom, eventualno bi trebalo nešto uzeti u razmatranje ali, nikako nam taj horoskop ne sme biti neka zvezda vodilja, to može imati negativne posledice.
-
Hendrix
Jel vi ovo ozbiljno o znakovima pričate ?
Vjerujem da lokacija bilo koje planete ima uticaj na moj karakter i budućnost u onolikoj mjeri koliko ima i položaj komšijinog Golfa dvojke.
Astrologija se bazira na čistoj vjerovatnoči da če od milijardu vaga biti milioni onakvih kakvim se vage i prikazuju , to je ko fol moj znak.
Pogotovo mi ide na živce onaj astrolog na OBNu Žarko ili kako se zove , kad lik priča o nekom znaku ustvari mu dodjeli sve moguće karakteristike pa se nađi,jao oni su ljuti,oni vole ljude,jako su razmaženi,vole biti sami....bla bla i onda fol počne o planetama , kao ribe ove godine zbog planete te i te imaju jako dobru budućnost, ma dajte molim vas.
Ne mogu da vjerujem da vi ozbiljno o ovome govorite
Vjerujem da lokacija bilo koje planete ima uticaj na moj karakter i budućnost u onolikoj mjeri koliko ima i položaj komšijinog Golfa dvojke.
Astrologija se bazira na čistoj vjerovatnoči da če od milijardu vaga biti milioni onakvih kakvim se vage i prikazuju , to je ko fol moj znak.
Pogotovo mi ide na živce onaj astrolog na OBNu Žarko ili kako se zove , kad lik priča o nekom znaku ustvari mu dodjeli sve moguće karakteristike pa se nađi,jao oni su ljuti,oni vole ljude,jako su razmaženi,vole biti sami....bla bla i onda fol počne o planetama , kao ribe ove godine zbog planete te i te imaju jako dobru budućnost, ma dajte molim vas.
-
Zhaba
maccarona wrote:i najbolje na vama mi je sto nikad ne znate kad vas zahebajemoZhaba wrote:maccarona wrote:nazivas pametovanjemkad ti kazem
da ces prestati kukati
ko da nemamo svog posla
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
divlja ruza
E tako je kad se malo vise zainteresiras za temu
... normalno da , opet najvise tacnu izjavu daje detaljni partnerski horoskop , jer su i polozaj ostalih planeta veoma vazni i dosta uticu na to da se neko telepatski slaze a neko samo drvlje i kamenje .. a to sto je oko mene samo razlaz ... pa danas niko nikoga nemora da trpi , iz bilo kojih razloga ... mi zene danas smo poprilicno obrazovane , imamo svoje zanimanje , svoje interese .... normalno da su generacije nasih roditelja i ako se nisu slagale , dovoljno trpile da bi se odrzale porodice na okupu... i danas normalno da je doslo do toga , da smo dovoljno odlucne i jake da prekinemo neke veze koje nama licno ne odgovaraju ...i ne trosimo vrijeme pored nekog partnera koji ne odgovara ... ili mi njima .... normalno da ovo vaze za obadvije strane polova
... evo jedne adrese http://www.astro.com na kojoj mozete da nadjete neke odgovore na vasa pitanja , pa i ako je iz ciste razonode ...
- Lace
zar je pomracenje...mada jest u jednom momentu oko 7 bilo tamno...jel to tada bilo?Harrys wrote:Evo slusam sad astrologe na radiju,kazu da ce ovo pomracenje mjeseca danas imati mnogo uticaja na ribe pa ako nekom stanem na rep neka mi oprosti.
![]()
-
njonjica
Hey @macca, znas kako kazu: tvoj podznak treba biti suprotan njegovom suncevom znaku, a tvoj znak treba biti suprotan njegovom podznaku.maccarona wrote:ko meni pase njonjice?isto kao kod tebe samo obrnuto
meni je jos venera u skorpijivaljal Oto
![]()
![]()
U tvom slucaju to bi trebao biti bik podznak blizanac. Mada ovo i ne mora biti tacno....u principu jako je bitno kako se slazu tvoja venera i njegov mars.
Sa venerom u skorpiji tebi odgovara neko sa marsom u skorpiji, ribama ili raku.
Ako je u skorpiji, pa jos u konjukciji (da su stepenom vrlo blizu-do 5 stepeni), e onda je to ludiloooooo

- amalka
Njonjice, ti si mene potpuno zbunila sadanjonjica wrote: Hey @macca, znas kako kazu: tvoj podznak treba biti suprotan njegovom suncevom znaku, a tvoj znak treba biti suprotan njegovom podznaku.
U tvom slucaju to bi trebao biti bik podznak blizanac. Mada ovo i ne mora biti tacno....u principu jako je bitno kako se slazu tvoja venera i njegov mars.
Ako je u skorpiji, pa jos u konjukciji (da su stepenom vrlo blizu-do 5 stepeni), e onda je to ludiloooooo
-
njonjica
Polozaj komsijinog golfa dvojke ima i te kako veze sa tobom ako je u tvojoj garaziHendrix wrote:Jel vi ovo ozbiljno o znakovima pričate ?![]()
Slazem se, raditi generalizaciju po astroloskim znacima je bedastoca...nego...zlocesti astrolozi izmislise natalne karte...i rekose, da svaki covjek ima jedinstvenu natalnu kartu (iliti natalni horoskop, radix horoskop), tako da cak i blizanci rodjeni u par minuta razlike opet imaju razlicite karte i tako zakomplikovase, sram da ih bude
-
njonjica
Zasto, zeno??amalka wrote:Njonjice, ti si mene potpuno zbunila sadanjonjica wrote: Hey @macca, znas kako kazu: tvoj podznak treba biti suprotan njegovom suncevom znaku, a tvoj znak treba biti suprotan njegovom podznaku.
Ako je u skorpiji, pa jos u konjukciji (da su stepenom vrlo blizu-do 5 stepeni), e onda je to ludiloooooo![]()