Kako dozivljavate astorologiju?
meni je zabavna , jer volim testirati i analizirati astroloske tekstove i izvore iz raznih civilazcija/kultura
ovdje mozemo podjeliti misljenja ,linkove, intresantne analize
hebote gdje klinut, šta reć...koju posluku porati..Connaisseur Karlin wrote:lave, sto ti je podznakMarlboroGold wrote:Gdje si Milane nisam te prepoznao![]()
https://www.astro.com/
Bloo, klikni free horoscopes, nakon otvaranja doticnog dijela, odes na clauclations i na short horoscopesBloo wrote:hebote gdje klinut, šta reć...koju posluku porati..Connaisseur Karlin wrote:lave, sto ti je podznakMarlboroGold wrote:Gdje si Milane nisam te prepoznao![]()
https://www.astro.com/
MarlboroGold wrote:Molim detaljne instrukcije kako i šta na tom linku
'vakoConnaisseur Karlin wrote: Bloo, klikni free horoscopes, nakon otvaranja doticnog dijela, odes na clauclations i na short horoscopes
ha! junfer!MarlboroGold wrote:Leo
Virgo
Šta govori o Virgo?
vjerovatno podznak / ascendantMarlboroGold wrote:Leo
Virgo
Sunce Leo
Mjesec Scorpio
Mars i Venus su Leo
Šta govori o Virgo?
Bloo wrote:ha! junfer!MarlboroGold wrote:Leo
Virgo
Šta govori o Virgo?
Da, ali koje su osobine? Šta znači i ovo u vezi sunca, mjeseca, Marsa i Venere?Connaisseur Karlin wrote:vjerovatno podznak / ascendantMarlboroGold wrote:Leo
Virgo
Sunce Leo
Mjesec Scorpio
Mars i Venus su Leo
Šta govori o Virgo?
kod mene :Bloo wrote:'vakoConnaisseur Karlin wrote: Bloo, klikni free horoscopes, nakon otvaranja doticnog dijela, odes na clauclations i na short horoscopes
Ovo je gore od SAP-a
Sunce: Ribe
Podznak: Blizanci
Mjesec: Škorpija - poradovah se da je nešto zajebano napokon, kad ono jebeni emotivni momenat jopet![]()
Kineski: Divlja svinja (otišla da usporedim) - opet naka emotiva
Sve zajedno, hrpa nejestivih stvari
Nisam ništa pametnija poslije ovog
Sun basic driveMarlboroGold wrote:Da, ali koje su osobine? Šta znači i ovo u vezi sunca, mjeseca, Marsa i Venere?Connaisseur Karlin wrote:vjerovatno podznak / ascendantMarlboroGold wrote:Leo
Virgo
Sunce Leo
Mjesec Scorpio
Mars i Venus su Leo
Šta govori o Virgo?
da probamo :Bloo wrote:Kod mene sve nake emocije ....
Treba naći neki horoskop u kojem sam zajebana
izdovijla sam dio: V u blizancimaMarlboroGold wrote:VENERA U LAVU: Ove osobe karakteriše slobodoumnost i impulsivnost. Vrlo su zanimljive i privlačne za suprotni pol. Obožavaju da se zabavljaju i može se reći da one zaista znaju da uživaju: u jelu, piću i seksu. Mogu biti vrlo talentovani za muziku, poeziju, glumu. Zarade i dobici preko mladih ljudi, ili preko šefova, ili pak preko onih koji imaju vrlo visoke društvene položaje.
Ovo mi se sviđa
Vidiš da je šerijatski brak za tebe dijeteConnaisseur Karlin wrote:izdovijla sam dio: V u blizancimaMarlboroGold wrote:VENERA U LAVU: Ove osobe karakteriše slobodoumnost i impulsivnost. Vrlo su zanimljive i privlačne za suprotni pol. Obožavaju da se zabavljaju i može se reći da one zaista znaju da uživaju: u jelu, piću i seksu. Mogu biti vrlo talentovani za muziku, poeziju, glumu. Zarade i dobici preko mladih ljudi, ili preko šefova, ili pak preko onih koji imaju vrlo visoke društvene položaje.
Ovo mi se sviđa
Radi se zapravo o osobi koja je sklona dvosturkim ljubavnim vezama, koja je nepostojana i koja voli flert. Ove osobe mogu čak imati i ljubavne i seksualne veze sa rođacima (daljim). Imaju mnogo voljenih prijatelja. Venera u Blizancima garantuje brak, ali najčešće ne samo jedan.
![]()
![]()
preludo
ja samMarlboroGold wrote:Majanski
Voda - Muluc
Smjer - Istok
Dragi kamen - Lapis Lazuli
Boja - Crvena
Majansko ime - Muluc (prije mulac)
Značaj - Dvojnost
Saveznik - Pas
Protivnik - Oluja
Voda - ličnost i karakter
Vi ste znak devetog dana majanskog horoskopa. Vi ste rođeni vođa koji poseduje veliku emocionalnu inteligenciju. Vaša mašta i principijelnost su Vaša dva najbolja kvaliteta. Vi dajete više nego što očekujete da ćete dobiti. Vaše emocije su duboke, problem je što možete postati opsesivni i zloubotrebiti svoju poziciju ako Vas neko isprovocira. Ipak, češće je to da Vam ljubav prema životu pomaže da postignete svoje ciljeve. Treba da pratite svoje jedinstvene vizije kako biste svet učinili boljim mestom.
Voda - pozitivne strane
Maštovitost, skrupuloznost, iskrenost
Voda - negativne strane
Bezuslovnost, emotivnost
Auu voda me fakat opisa dobro... pogotovo dio "dajem više nego što očekujem".
jes' vidjelaBloo wrote:Vidiš da je šerijatski brak za tebe dijeteConnaisseur Karlin wrote:izdovijla sam dio: V u blizancimaMarlboroGold wrote:VENERA U LAVU: Ove osobe karakteriše slobodoumnost i impulsivnost. Vrlo su zanimljive i privlačne za suprotni pol. Obožavaju da se zabavljaju i može se reći da one zaista znaju da uživaju: u jelu, piću i seksu. Mogu biti vrlo talentovani za muziku, poeziju, glumu. Zarade i dobici preko mladih ljudi, ili preko šefova, ili pak preko onih koji imaju vrlo visoke društvene položaje.
Ovo mi se sviđa
Radi se zapravo o osobi koja je sklona dvosturkim ljubavnim vezama, koja je nepostojana i koja voli flert. Ove osobe mogu čak imati i ljubavne i seksualne veze sa rođacima (daljim). Imaju mnogo voljenih prijatelja. Venera u Blizancima garantuje brak, ali najčešće ne samo jedan.
![]()
![]()
preludo