Zanima me da li se neko od forumaša interesuje za astrologiju, konkretno za čitanje natalnih karti? Pa ako ima takvih da li mi molim vas možete preporučiti par dobrih knjiga za čitanje natalne karte, nešto za početnike? Hvala puno
Astrologija - Natalne karte - knjige
- capacitor
#1 Astrologija - Natalne karte - knjige
Pozdrav svima 
Zanima me da li se neko od forumaša interesuje za astrologiju, konkretno za čitanje natalnih karti? Pa ako ima takvih da li mi molim vas možete preporučiti par dobrih knjiga za čitanje natalne karte, nešto za početnike? Hvala puno
- piupiu
#2 Re: Astrologija - Natalne karte - knjige
Bio je ovdje nekada neki forumaš iz Banja Luke koji se time profesionalno bavio, čini mi se, ne mogu se sjetiti nicka, no, ako pročita, možda se i javi.
Pretpostavljam da takve literature više ima na engleskom, nego na našem. Znam da su Stephen Arroyo i Liz Greene (astro.com) jako popularni astrolozi koji dosta pišu i izdaju, pa možeš pogledati šta ima po Internetu.
Pretpostavljam da takve literature više ima na engleskom, nego na našem. Znam da su Stephen Arroyo i Liz Greene (astro.com) jako popularni astrolozi koji dosta pišu i izdaju, pa možeš pogledati šta ima po Internetu.
- zgiba
#3 Re: Astrologija - Natalne karte - knjige
Najbolje knjige za pocetnika, pisane skoro kao udzbenici su, po meni:
Marion March i Joan McEvers - Najbolji način da se nauči astrologija, knjiga I - IV
Nekome odgovara i nacin pisanja Mile Dupora, meni bas i ne.
Marion March i Joan McEvers - Najbolji način da se nauči astrologija, knjiga I - IV
Nekome odgovara i nacin pisanja Mile Dupora, meni bas i ne.
- sheilak
#4 Re: Astrologija - Natalne karte - knjige
pirmin.piupiu wrote:Bio je ovdje nekada neki forumaš iz Banja Luke koji se time profesionalno bavio, čini mi se, ne mogu se sjetiti nicka, no, ako pročita, možda se i javi.![]()
skrenut cu mu ja paznju, ako vec nije vidio.
dupor kaze jako dobre stvari, kad ga se desifrira.