Astma Bronhijale - savjet za dobrog doktora.
Moderator: anex
-
Adara87
#1 Astma Bronhijale - savjet za dobrog doktora.
.
Last edited by Adara87 on 03/04/2013 19:48, edited 1 time in total.
-
Adara87
#2 Re: Astma Bronhijale - savjet za dobrog doktora.
.
-
Adara87
#3 Re: Astma Bronhijale - savjet za dobrog doktora.
.
-
zdravisinusi
#4 Re: Astma Bronhijale - savjet za dobrog doktora.
Danas živimo u takvom okruženju da nismo u mogućnosti samostalno odabrati okolinu radnih i životnih uvjeta, tako smo izloženi raznim vanjskim utjecajima koji štete našem zdravlju. Zbog svega toga dolazi do raznih upala i infekcija. Najviše su izloženi dišni kanali koji su posebno osjetljivi zbog toga što su obloženi nježnom sluznicom. Kad dođe do upale sluznice posljedice mogu biti jako teške jer su mnoge bolesti posljedica upale sluznice (sinusitis, rinitis, astma pa čak i želučane tegobe ). Nije poznato koji su glavni uzroci upale sluznice međutim prema nekim teorijama upala je virusna, pa prema tome antibiotici mogu biti kontraproduktivni jer mogu uništiti i dobre bakterije u organizmu. Kad se upali sluznica javljaju se mnoge teorije o uzrocima kao: peludne alergije, grinje, loši uvjeti stanovanja i sl. Međutim kad se malo bolje sagleda u prošlom stoljeću nije bilo tako drastičnih slučajeva iako su životni uvjeti bili malo slabiji nego danas, teže upale javljaju se već kod male djece. Vjerojatno je razlog tome što se nekad živjelo u zdravijem okruženju, međutim što je tu je i treba se prilagoditi novim uvjetima stoga sam mišljenja da se navedeni zdravstveni problemi moraju riješiti isključivo na prirodan način.
Mislim da mogu pomoć.
Darko Vodopija - Kutina
[email protected]
Mislim da mogu pomoć.
Darko Vodopija - Kutina
[email protected]
-
most
#5 Re: Astma Bronhijale - savjet za dobrog doktora.
Probaj sa sokom od aronije
- PeekABoo
#6 Re: Astma Bronhijale - savjet za dobrog doktora.
Dr. Branko Pintarić, specijalista za plućna oboljenja.
Možeš ga naći domu zdravlja u Vogošći.
Stari doktor sa jako puno iskustva i znanja.
Možeš ga naći domu zdravlja u Vogošći.
Stari doktor sa jako puno iskustva i znanja.
-
Dusanpfc
#7 Re: Astma Bronhijale - savjet za dobrog doktora.
E pozdrav druze vidio sam da imas iste simptome kao i ja. S tim sto ja te simptome imam vec dvije godine i svaki dan je sve gore i gore. Pa da te pitam jesi nasao kakvog doktora? I ja sam radio spirometriju i naravno sve uredno sve uredu.