Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Pa nego sta ce nego otici ! Jos ako odabere pravog konja ! Nek samo udje u parlament ili gdje se okupljaju politicari i nek probere kojeg hoce
Žena koristi samo čistokrvne i rasne konje, a ne ovu avlijanersku kljusad...
Da ne idemo dalje u off, možemo zaključiti da je Asmir jedini, po starom bosanskom običaju, snahu doveo sa sobom.
Ako ga dobro dresira moze on dogurat i do parlamenta. Nisu ni nasi politicari mnogo inteligentniji a uvjeren sam da konj ne zna da laze! Kao Kaligula mozemo na izborima da glasamo za Olipmijskog konja!
svaka vam cast kad mozete odgledati cijelu utakmicu ..ja danas odgledo prvo poluvrijeme i glava me zabolila..
ova stoka ne mogu dva pasa sastavit...sve na silu , jos im stadion pun
poostar wrote:svaka vam cast kad mozete odgledati cijelu utakmicu ..ja danas odgledo prvo poluvrijeme i glava me zabolila..
ova stoka ne mogu dva pasa sastavit...sve na silu , jos im stadion pun
Ti ko Pape
Mrsko ti gledati utakmice i pratiti formu nasih igraca, a godra ti da se plasiramo na Svjetsko
Ali zato imaju dobrovoljci
Oni se napale samo protiv velikih, ove male ekipe im redovno nose bodove.
Asmir je zaglibio u losoj sredini. Ako ga ne proda svjetsko, nece nista. Problem je samo sto nijedan engleski velikan nema potrebu za novim golmanom. Asmir bi mogao komotno do Italije, tacnije Milana, ali ona fukara svakako nema golmana otkako pratim fudbal. Ako ce dzaba, e to je vec druga stvar.
Artest wrote:Oni se napale samo protiv velikih, ove male ekipe im redovno nose bodove.
Asmir je zaglibio u losoj sredini. Ako ga ne proda svjetsko, nece nista. Problem je samo sto nijedan engleski velikan nema potrebu za novim golmanom. Asmir bi mogao komotno do Italije, tacnije Milana, ali ona fukara svakako nema golmana otkako pratim fudbal. Ako ce dzaba, e to je vec druga stvar.
Ma nek' ide bilo gdje. Arsenal mi se cini kao najbolja opcija, siguran sam da je kvalitetniji golman od Szczesnyog. U Bundesligi recimo Borussiji ce uskoro trebati golman na duze staze, Napoli, Milan, Barca (???), pa zasto da ne i Real. S Cassilasom su na "vi", a Lopes ima 31-32 godine.
Mozda ga precjenjujem jer je nas, ali siguran sam da ima kvalietet za samu kremu Evrope sto se klubova tice.
Wenger se nece tako lako odreci Poljaka. Jos ako im se poklope rezultati i udju medju cetri ekipe na kraju sezone, niko nece razmisljati o Scesnijevim kiksevima.
Barcelona zeli nekog libera od golmana, a i Begson je previse egzotican za njihovu poslovnu kulturu.
Weidenffeler je zaduzio BVB u LP. Iako je kiks golman, ostace jos barem 4-5 godina,.
Milan decenijama treba golmana ali to ne smatraju nekim problemom. Oni ce radije jahati mrtvog Abiatija nego dovest Begovica, ili recimo Freya dok je bio u naponu snage.
Nasima nakon Litvanije i odlaska na svjetsko kao da je skinut ogroman kamen sa srca i ledja i svega pa sad svi briljiraju Cekamo Dzeku nocas .. Ne bi me cudilo da zabije 2 sa klupe
Hughes je također prepun pohvala na račun našeg golmana, a gdje i ne bi bio koliko ih je puta spasio. Treći ovosezonski clean sheet za mršavi bod Stokea, uzimajući u obzir kako su se provukli.