Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Edin H. wrote:
Gdje si me to nasao zivota ti.Drugo.Koliko je to Asmir do sada imao ponuda da predje u neki drugi klub(ili sam nesto preskocio)ili mislis da nebi pokupio prnje iz jebenog Stouka jos danas za M.C.,M.U.,real.Barsa,Bayern,Milan..nesto jace od ovoga ali jednostavno za sada nista konkretno nije stiglo.Daj boze.Dze Hasagu sad nadze Bog te ne ubio
Ok je Stoke, tesko je tamo braniti, zna frcati na sve strane, ali standardan je u Premiershipu, sto je navaznije.
Dzeko je ipak u Cityju, gdje je strahovita konkurencija, znaci Asmir ipak No. 2.
Pamti pa vrati :oops:premda sam te podrzao neki dan kad ti pobrisase postove
Edin H. wrote:
Gdje si me to nasao zivota ti.Drugo.Koliko je to Asmir do sada imao ponuda da predje u neki drugi klub(ili sam nesto preskocio)ili mislis da nebi pokupio prnje iz jebenog Stouka jos danas za M.C.,M.U.,real.Barsa,Bayern,Milan..nesto jace od ovoga ali jednostavno za sada nista konkretno nije stiglo.Daj boze.Dze Hasagu sad nadze Bog te ne ubio
Ok je Stoke, tesko je tamo braniti, zna frcati na sve strane, ali standardan je u Premiershipu, sto je navaznije.
Dzeko je ipak u Cityju, gdje je strahovita konkurencija, znaci Asmir ipak No. 2.
Pamti pa vrati :oops:premda sam te podrzao neki dan kad ti pobrisase postove
Sve ovo sto se vrti oko nasih fudbalera recimo Dzeko u Italiju,Pjanic u Englesku,Bega u Spaniju,Vedo,Lulic tamo -vamo promijenit ce se nakon samo 2 utakmice.Znaci dvije pobjede protiv Slovaka te direktan plasman na S.P.dize cijenu nasim fudbalerima i onda ce da pocne jagma za njih.Zao mi Begovica jer je u qrcu od ekipe pa samo u ovoj sezoni zabise mu njegovi 2-3 ako ne i vise autogolova premda neki kazu,,bolje je biti prvi u selu nego drugi u gradu,,P.S.Zaboravicemo mi sve ove razmirice na forumu(razmjena misljenja)kada se nadjemo u Brazilu.ABD
Nek' se zna da je Begović, nakon gola Hajrovića, otrčao na suprotnu polovinu da proslavi i vratio se. Sve za nekih pola minute. To je valjda neki rekord za golmana.
Nicole, Asmirova zena je napisala fin clanak o kvalifikacijama Bosne, na svojoj profesionalnoj Facebook stranici:
Dio clanka u kojem se spominje Bosna:
Our family knows how much it means to Asmir to represent his country, and the patriotic fervour of the football-mad Bosnians has to be seen to be believed. As I write this, Asmir is currently in Zilina, celebrating a win in Bosnia’s world cup qualifier against Slovakia after losing at home a few days ago. Bosnia started strong in their group and it seems everyone wants their ticket to Brazil so they are all fighting hard for it. Bosnia still narrowly head qualifying group G, the deciding game could be either of the two remaining games in October. If they qualify, the celebrations in Sarajevo will be audible in Stoke! It’s nail-biting stuff especially when I know it is one of Asmir’s ultimate dreams to play at the World Cup.
Prevod:
Nasa familija zna koliko Asmiru znaci predstavljanje svoje zemlje, patriotska zar futbalom ludih Bosanca se mora vidjeti da bi se mogla povjerovati. Dok ovo pisem, Asmir je trenutno u Zilina, I slavi pobjedu Bosne protiv Slovacke poslije izgubljene utakmice u Zenici. Bosna je pocela jako dobro u svojoj grupi za kvalifikacije na svjetsko prventstvo, i izgleda svako zeli kartu za Brazil, i oni se svi tesko bore da im to uspije. Bosna je jos uvijek prvo mjesto u grupi G ali ne sa puno prednosti, tako da bi odlucujuca utakmica mogla biti jedna od dvije koje su ostale da se odigraju u Oktobru. Ako se uspiju kvalificirati, slavlje u Sarajevu ce se cuti cak i u Stoke-u! Napetost je tu, pogotovo sto znam da je Asmiru najveci san da igra na svjetskom prvenstvu.
It_is_a_Leclerc wrote:Nicolle Begović je nova i jedina reprezentativka BiH u dresuri konja, i vjerovatno predstavnica BiH u ovoj disciplini...
U zadnje vrijeme slabo pratim ovaj sport, jel' jurisamo na medalju?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Ona je bila rezervni jahač u britanskoj olimpijskoj ekipi, a, ako znamo da su Britanci velesila u konjičkom sportu, onda otprilike možemo imati uvid u to da je Nicolle vrlo dobra u ovoj disciplini. S obzirom da se ovim sportom bave ljudi i sa po 50-55 godina, Nicolle očito nije mogla čekati da se oslobodi mjesto.
Medalja teško, ali teško da će ponoviti Fazlijina dostigunuća sa zadnjih par Olimpijada
It_is_a_Leclerc wrote:Nicolle Begović je nova i jedina reprezentativka BiH u dresuri konja, i vjerovatno predstavnica BiH u ovoj disciplini...
U zadnje vrijeme slabo pratim ovaj sport, jel' jurisamo na medalju?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Ona je bila rezervni jahač u britanskoj olimpijskoj ekipi, a, ako znamo da su Britanci velesila u konjičkom sportu, onda otprilike možemo imati uvid u to da je Nicolle vrlo dobra u ovoj disciplini. S obzirom da se ovim sportom bave ljudi i sa po 50-55 godina, Nicolle očito nije mogla čekati da se oslobodi mjesto.
Medalja teško, ali teško da će ponoviti Fazlijina dostigunuća sa zadnjih par Olimpijada
Znaci mi cemo na olimpijadi pratiti konje dok ostali prate ostale discipline ?
Kako je ona dobila nas pasos, ako nije polozila test naseg jezika?
Bez obzira jedva cekam kad BHF zagrmi na dresurnom jahanju: "I sakama i srcima, za tebe se borim ja..."
A kad konj nekad otkaže poslušnost i odbije da preskoči prepreku ima da ori: Konj ne skače mrzi Bosnu, hej, heej, konj ne skače mrzi Bosnu hej, hej, hej
Nema "grmljenja" na dresurnom jahanju. Uplaši se konjo i ode
Dresura je ono kad se konj izdresira da pleše, drži ritam i radi svašta slično, pa ne bi bilo loše da naš konjo odigra jedno kozaračko
Elem. Nadam se da će Nicolle stvarno uspjeti otići na OI. Bilo bi to baš baš super