Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#1651 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

Ne vidim sta je Asmir kriv....pa saigraci su mu se bas ponasali kao na nekom opustenom treningu, bio je na pravoj streljani.
insaneinthebrain

#1652 Re: Asmir Begović

Post by insaneinthebrain »

jedino je kod zadnjeg mogao bolje reagovati, kod ostala tri odbrane nigdje i plus mu jos terry onakvu loput dade
mO k3

#1653 Re: Asmir Begović

Post by mO k3 »

House wrote:i dalje terryu ženu jebem :D kriv je! ne asmir

kakve su ovo povratne lopte jbt :-) nije termin jbt.ima li terry oca da i njega jebem? :D
hohohohohoh ti ne biras , znaci kokga stignes :mrgreen:
missko

#1654 Re: Asmir Begović

Post by missko »

Mou brani Asmira kaze bio je umoran od treninga pa su zato reakcije bile spore ali da je zadovoljan s njim i da mu je drago da je tu i da ce protiv PSGa pocet tekmu
jasko_ba

#1655 Re: Asmir Begović

Post by jasko_ba »

I tako po FB skupljacima lajkova, i Begovic postade nevidjena karina. Kakvi napaceni idioti :lol: :roll:
condy

#1656 Re: Asmir Begović

Post by condy »

Ma nikad Asmir nije kriv...za jeftine golove koje prima uvijek ljudi ovdje na forumu nađu opravdanje pa krive druge. On je golman prosječnih sposobnosti, koji često zna kiksati, sjetite se Kipra i Belgije, a to je dokazao u svom debiju za novi tim. Ja mu želim sve najbolje, ali da ne brani dobro trenutno to je sasvim jasno ko dan.
Tesla10

#1657 Re: Asmir Begović

Post by Tesla10 »

Asmir je dobar golman, ali samo to.
Logovan

#1658 Re: Asmir Begović

Post by Logovan »

Saian wrote:
Kod prvog gola definitivno nije kriv, kao ni kod trećeg. Drugi je možda mogao odbraniti, ali ne treba mu puno zamjerati. Četvrti je mogao odbraniti.
MOSALJOZE

#1659 Re: Asmir Begović

Post by MOSALJOZE »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Steta sto ne izabra Kanadu,jer mi nase ne znamo cijeniti.Naseg najkonstantnijeg igraca u posljednje 4 godine pljuvati :-) .Kipar?Jeli to on kriv sto Sunjic ne izadje na igraca na vrijeme
Gdje je to pogrijesio u duelu sa Belgijom?To sto Hadzic okrece guzove igracu nije do Asmira.Kikseva je imao,ali je Asmir zadnja osoba koju treba pljuvati.Los pocetak,ali bice bolje ubijedjen sam.
insaneinthebrain

#1660 Re: Asmir Begović

Post by insaneinthebrain »

condy wrote:Ma nikad Asmir nije kriv...za jeftine golove koje prima uvijek ljudi ovdje na forumu nađu opravdanje pa krive druge. On je golman prosječnih sposobnosti, koji često zna kiksati, sjetite se Kipra i Belgije, a to je dokazao u svom debiju za novi tim. Ja mu želim sve najbolje, ali da ne brani dobro trenutno to je sasvim jasno ko dan.
koja kolicina proljeva u jednom postu
Tomahawk11
Globalni moderator

#1661 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

MOSALJOZE wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
Steta sto ne izabra Kanadu,jer mi nase ne znamo cijeniti.Naseg najkonstantnijeg igraca u posljednje 4 godine pljuvati :-) .Kipar?Jeli to on kriv sto Sunjic ne izadje na igraca na vrijeme
Gdje je to pogrijesio u duelu sa Belgijom?To sto Hadzic okrece guzove igracu nije do Asmira.Kikseva je imao,ali je Asmir zadnja osoba koju treba pljuvati.Los pocetak,ali bice bolje ubijedjen sam.
Ma pusti....znaju ljudi....'ta ce Begovic....jos kad bi znali da mu je u klauzuli da brani LP i Liga kup...sta bi tek onda bilo :mrgreen:
Mustang1

#1662 Re: Asmir Begović

Post by Mustang1 »

Ja mislim da nije ljepsi dan osvanuo za ove pacenike i internet patriote od danasnjeg
condy

#1663 Re: Asmir Begović

Post by condy »

To što je prihvatio da brani i igra za svoju domovinu i zemlju njegovih predaka, to mu je bila dužnost kao rođenog Bosanca i Hercegovca, kao i svakog čovjeka koji u svom srcu ima ovu državu. Za to mu se zapamti nikada ne treba zahvaljivati. Jadni su oni ljudi koji odaberu drugu državu. To samo mogu govna od ljudi.
nema me tamo

#1664 Re: Asmir Begović

Post by nema me tamo »

Apelujem na ove što su objektivni da ne kritikuju ništa u vezi naših reprezentativaca. :D
condy

#1665 Re: Asmir Begović

Post by condy »

Tomahawk11 wrote:
Ma pusti....znaju ljudi....'ta ce Begovic....jos kad bi znali da mu je u klauzuli da brani LP i Liga kup...sta bi tek onda bilo :mrgreen:
Nek ti znas njegove klauzule iz ugovora :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1666 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

condy wrote:
Tomahawk11 wrote:
Nek ti znas njegove klauzule iz ugovora :lol:
Sta ti znas, osim sto se ne razumijes u fudbal? Pricas tu o covjeku ko da ti se sta zamjerio u zivotu :roll: bolan ne bio, covjek je potpisao za Chelsea, zapitaj se malo koja je tvoja pozicija u svemu tome ;-)
A koliko ja znam ili ne znam, brzo ce ti se kazati :thumbup:
nema me tamo

#1667 Re: Asmir Begović

Post by nema me tamo »

A jel vas dosta više s tim prebacivanjem u fazonu pogledaj gdje on, a gdje si ti..
Samo sebe ofirate s tim.
condy

#1668 Re: Asmir Begović

Post by condy »

Tomahawk11 wrote:
Sta ti znas, osim sto se ne razumijes u fudbal? Pricas tu o covjeku ko da ti se sta zamjerio u zivotu :roll: bolan ne bio, covjek je potpisao za Chelsea, zapitaj se malo koja je tvoja pozicija u svemu tome ;-)
Ti si pretpostavljam sportista, koji ima pet treninga sedmično, i koji živi sportskim životom, pa se razumješ u sport i fudbal :?
Tomahawk11
Globalni moderator

#1669 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

condy wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ti si pretpostavljam sportista, koji ima pet treninga sedmično, i koji živi sportskim životom, pa se razumješ u sport i fudbal :?
Bio sam jedno vrijeme sportista, znam kako fercera taj dio, zato mi je bezveze kad neko pocne pricu o necijoj bezvrijednosti, prosjecnosti, a ovaj, ni manje ni vise, potpisao za Chelsea. Kako?? Na lijepe oci? Nije sigurno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1670 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

nema me tamo wrote:A jel vas dosta više s tim prebacivanjem u fazonu pogledaj gdje on, a gdje si ti..
Samo sebe ofirate s tim.
Pa nije, a znas sto? Zato sto se prica o ljudima koji nisu nekom stelom dobili posao od par hiljada maraka, a nemaju blage veze s tim, nego su sigurno dobri u tome sto rade, inace ne bi igrali za tako velike klubove. Zato kad nekom nesto prebacujes kako je los, prosjecan, nikakav, treba krenuti od sebe.
nema me tamo

#1671 Re: Asmir Begović

Post by nema me tamo »

Znam ja sta hoces da kazes, al' u globalu me nervira ta prica..
Mislim forum je napravljen da bi se raspravljalo o raznim temama.

A kad je o sportu rijec svi su uvijek imali nesto da kazu o ovom ili onom.
I kad je covjek upravu ( sto u ovom slucaju jeste ) odma se ide na pricu da se ponizi neko.
Ne ide to tako.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1672 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

nema me tamo wrote:Znam ja sta hoces da kazes, al' u globalu me nervira ta prica..
Mislim forum je napravljen da bi se raspravljalo o raznim temama.

A kad je o sportu rijec svi su uvijek imali nesto da kazu o ovom ili onom.
I kad je covjek upravu ( sto u ovom slucaju jeste ) odma se ide na pricu da se ponizi neko.
Ne ide to tako.
Ma jok to. Nije mi to cilj. Bar u nekoj normalnoj raspravi.
Naravno, treba razmijeniti misljenja, ali kad vec pises o nekom da ne valja, da je prosjecan, los, nikakav, potkrijepi necim.
MOSALJOZE

#1673 Re: Asmir Begović

Post by MOSALJOZE »

Bega pocinje protiv PSGa
Selam
pirmin

#1674 Re: Asmir Begović

Post by pirmin »

Od ova cetri gola Neuer bi moooozda odbranio prvi.
O ostala tri ne vrijedi raspravljati.

Ne daj se Asmire!
Mirza007

#1675 Re: Asmir Begović

Post by Mirza007 »

Chelsea igra sa trojicom u zadnjoj liniji I cesto ukljucuju golmana u dodavanja, pogotovo kada su pod pritiskom. Stoke je imao cetiri igraca u zadnjoj liniji I Asmiru ce trebati vremena da se privikne na novu formaciju. Prvi gol je dijelom posljedica ovoga sto sam naveo. Druga dva tesko da bi iko drugi odbranio. Kod zadnjeg je mozda mogao bolje odreagirati.
Kako bilo, debi-trema, umor, los dan ekipe itd. su svoje ucinili. Bice bolje, vjerujem u Asmira.
Post Reply