Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
stranacc

#1401 Re: Asmir Begović

Post by stranacc »

Better Man wrote:
stranacc wrote:Znam , znam
Zato ce begovic biti zamjena ovom curcu il kako se vec pise a ne onoh cehu
Samo vino s godinama postaje bolje
Ostalo jok
Pa jedan Edwin Van Der Sar je na pragu 40-tih branio u životnoj formi, a Asmiru je tek 28 godina.
Jes al je taj yebeni vandersar bio top citavu karijeru.
Lakse se je odrzavati na nivou nego se probijati.
Bega je jos uvjek u rinaka klubu. Mi mislimo da je najbolji na svijetu....ali
Njemu treba da zvekne dobar ugovor. Braniti il sjediti koga briga.
Nek potpise na 4 godine za celzi za dobru kintu pa nek ide dalje u 32 i tad ce biti MlAD :mrgreen:
Sad se yebi za neku sicu u stokeu( koji ga se zeli otarasiti) vili ili truhloj romi...aha
Zvekni lovu junace poslije ako ti se brani vrati se u sarajevo i brani do 48 godine ako hoces.
Sportasima je sport i poso , ne samo igra.
Svrha posla je da se zvekne lova ...lijepo je i kad meanwhile pobijedjujes.
Vidjeti opet pod edin dzeko
Nek propusti celzi sad ...dobit ce vise kurac i od koga.
Nije on ni chech ni , casilas , ni buffon...
Jos uvjek je average Joe :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#1402 Re: Asmir Begović

Post by It_is_a_Leclerc »

Ja mislim da bi pojedincima i Bog teško ugodio. Strašno.
Dr. Kuca

#1403 Re: Asmir Begović

Post by Dr. Kuca »

Vandersar je nakon ajaxa dugo lutao, tek se nasao pred kraj karijere u MU-u. Ako ode ekstra potez! A murinjo je poznat po tome da dobije sto zeli haman vazda, a druga stvar kod murinja igra i brani onaj ko je trenutno te sedmice u boljoj formi.
shake69

#1404 Re: Asmir Begović

Post by shake69 »

To je gotova stvar kad Jose nešto naumi! Veliki je to iskorak za Begovića a umije se on nametnuti, sigurno! Zbunjuje da ce braniti LP!? Pa nije to lijevo takmičenje!? Jedino me iznenadi cijena- £6 miliona je fakat ispod svake cijene kad se vidi koju je lovu zgrnuo Mignolet recimo a nije bolji od Asmira!
Last edited by shake69 on 30/06/2015 10:07, edited 1 time in total.
Altsa

#1405 Re: Asmir Begović

Post by Altsa »

ne kontam begovica. ide u celsi da bi grijao klupu.
5 0 5

#1406 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

Altsa wrote:ne kontam begovica. ide u celsi da bi grijao klupu.
neka se nametne.
vicious

#1407 Re: Asmir Begović

Post by vicious »

shake69 wrote:To je gotova stvar kad Jose nešto naumi! Veliki je to iskorak za Begovića a umije se on nametnuti, sigurno! Zbunjuje da ce braniti LP!? Pa nije to lijevo takmičenje!? Jedino me iznenadi cijena- £6 miliona je fakat ispod svake cijene kad se vidi koju je lovu zgrnuo Mignolet recimo a nije bolji od Asmira!
A znaš da je to običaj kod njih, jedan brani prvenstvu a drugi u kupovima i LP.

Što se tiče cijene - ne znam, teško je to ocijeniti, ali kao prvo nije Mignolet tu ništa zgrnuo, te pare je dobio njegov klub za transfer. To je onda stvar pregovaračkih kvaliteta ljudi u klubu, i naravno ponude i potražnje :D
Asmir možda jeste bolji, a možda i nije... previše on ima kikseva, nije dovoljno konstantan. Na par sjajnih odbrana obično slijedi jedan užasni kiks, i bojim se da ga samo mi smatramo vrhunskim golmanom.

Ne bih da se ovo shvati kao neki napad ili pljuvanje, samo pokušavam biti objektivan...
and

#1408 Re: Asmir Begović

Post by and »

vicious wrote:
shake69 wrote:To je gotova stvar kad Jose nešto naumi! Veliki je to iskorak za Begovića a umije se on nametnuti, sigurno! Zbunjuje da ce braniti LP!? Pa nije to lijevo takmičenje!? Jedino me iznenadi cijena- £6 miliona je fakat ispod svake cijene kad se vidi koju je lovu zgrnuo Mignolet recimo a nije bolji od Asmira!
A znaš da je to običaj kod njih, jedan brani prvenstvu a drugi u kupovima i LP.

Što se tiče cijene - ne znam, teško je to ocijeniti, ali kao prvo nije Mignolet tu ništa zgrnuo, te pare je dobio njegov klub za transfer. To je onda stvar pregovaračkih kvaliteta ljudi u klubu, i naravno ponude i potražnje :D
Asmir možda jeste bolji, a možda i nije... previše on ima kikseva, nije dovoljno konstantan. Na par sjajnih odbrana obično slijedi jedan užasni kiks, i bojim se da ga samo mi smatramo vrhunskim golmanom.

Ne bih da se ovo shvati kao neki napad ili pljuvanje, samo pokušavam biti objektivan...
ipak bi puno lakše bilo braniti u čelziju,nego sada gdje je na streljani.kad su dešavanja cijelu utakmicu u tvom šesnaestercu teško je ne kiksati.
5 0 5

#1409 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

Asmir je u zadnjoj godini ugovora. 6m funti nije malo za golmana. Usput, Stoke je to odbio. Traže 10m.

Plata bi mu trebala biti 65-70 hiljada funti sedmično.
Baresi 6

#1410 Re: Asmir Begović

Post by Baresi 6 »

kruze price da je legendardni mou veliki jugonostalgicar te zeli osim begovica u svoj tim dovesti jos dzeku, lulica i modrica
Mustang1

#1411 Re: Asmir Begović

Post by Mustang1 »

Baresi 6 wrote:kruze price da je legendardni mou veliki jugonostalgicar te zeli osim begovica u svoj tim dovesti jos dzeku, lulica i modrica
Mozda ih hoce dovesti da sjede na klupi da bi im forma opala posto cemo igrati u barazu sa Portugalom a on ima namjeru da ih preuzme ove godine :oops:
Mirza007

#1412 Re: Asmir Begović

Post by Mirza007 »

vicious wrote:...... i bojim se da ga samo mi smatramo vrhunskim golmanom.
Covjek ide u vjerovatno ponajbolji evropski klub u ovom trenutku a "samo ga mi smatramo vrhunskim golmanom". Nema logike. Valjda ga I oni smatraju vrhunskim.
GeneralBHF

#1413 Re: Asmir Begović

Post by GeneralBHF »

Mirza007 wrote:
vicious wrote:...... i bojim se da ga samo mi smatramo vrhunskim golmanom.
Covjek ide u vjerovatno ponajbolji evropski klub u ovom trenutku a "samo ga mi smatramo vrhunskim golmanom". Nema logike. Valjda ga I oni smatraju vrhunskim.
Chelsea da bi osvajao trofeje mora da ima 2 vrhunska golmana jer ne mogu biti uvijek u top formi a povreda moze doci bilo kada s obzirom da igraju mnogo utakmica velike su mogucnosti za povredom.
Ras Al Ghul

#1414 Re: Asmir Begović

Post by Ras Al Ghul »

Baresi 6 wrote:kruze price da je legendardni mou veliki jugonostalgicar te zeli osim begovica u svoj tim dovesti jos dzeku, lulica i modrica
:lol: :lol:
Mohamad Sissoko

#1415 Re: Asmir Begović

Post by Mohamad Sissoko »

Begovic u Chelsea za 8 mil. - Di Marzio
4 miliona godisnje igracu, prvi izbor je bio Diego Benaglio.
Progressive House

#1416 Re: Asmir Begović

Post by Progressive House »

nadam se da nije istina :roll: frajer je predobar da bude zamjena
SkyLimit

#1417 Re: Asmir Begović

Post by SkyLimit »

Petr Cech u 33. godini zivota nije bio zadovoljan time da ubire veliku lovu a sjedi na klupi pa je otisao, no izgleda da su nasli nekoga kome to apsolutno odgovara. To mu je od druzenja sa Dzekom.
BHF_Manijak

#1418 Re: Asmir Begović

Post by BHF_Manijak »

Ovo ce bas super biti za reprezentaciju... I ovi sto su nam redovni, odose na klupu. Ako ce se zadovoljiti igranjima u FA kupu - sretno!

Ko misli da ce npr Curtois braniti u EPL, a da ce Asmir dobiti priliku u Ligi prvaka ili obrnuto - taj je bas lud! Nego znaju i oni da nisu za manje para mogli bolju zamjenu i mladju naci.
Kaligrafija

#1419 Re: Asmir Begović

Post by Kaligrafija »

Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku! Ocito Bega i Dzeko ne igraju za raju i nece zavrsiti u nizerazrednom Vratniku... Lova i sjedi 1... :D :D
Šibicar

#1420 Re: Asmir Begović

Post by Šibicar »

Iz moje perspektive bolje mu je bilo da je ostao u Stoci nego da bude klupa u Čelziju,ali moja perspektiva je navijačka,kao i svima sa ovog foruma,i mi samo mislimo da znamo šta bi bilo najbolje za Begovića,ali igrači u današnje vrijeme žele što više zaraditi,a pošto je riječ o golmanu koji općenito imaju manja primanja nego igrači,možda mu se pružila životna šansa da se opari do kraja života,ko zna dal' bi i svi mi isto postupili da smo u njegovoj koži,jer lako je ovako sa tastature palamuditi i odlučivati šta je dobro a šta ne za druge ljude.
al-em

#1421 Re: Asmir Begović

Post by al-em »

Pricate kao da begovic ima 35 godine, a momak neki dan napunio 28.

Bolje ovo nego da je ostao u stouku.
Partijaner

#1422 Re: Asmir Begović

Post by Partijaner »

Ovo mu je mozda bila i zadnja sansa da bude u velikom klubu, ko zna da li bi ikad vise takvu dobio.

Tesko da ce biti prvi golman, ali nadam se da ce imati svoj period dokazivanja, nek mu je sa srecom.
Herr Flick

#1423 Re: Asmir Begović

Post by Herr Flick »

al-em wrote:Pricate kao da begovic ima 35 godine, a momak neki dan napunio 28.

Pa u Chelseu ce imat 2x vecu platu nego u Stoku,em London metropola,kud ces sta bolje :D
SkyLimit

#1424 Re: Asmir Begović

Post by SkyLimit »

al-em wrote:Pricate kao da begovic ima 35 godine, a momak neki dan napunio 28.

Tamam da saceka da se Courtois oprosti pa da ga naslijedi na golu.
Tito_i_Partija

#1425 Re: Asmir Begović

Post by Tito_i_Partija »

U Stoke-u moze gledat' bilo koje evropsko takmicenje samo na TV-u. Ovako ima sansu da nastupi, pa makar to bilo u grupnoj fazi protiv Sarajeva.

Al' moze se to i bolje uradit': Potpises za Chelski, pa cim se zavrsi prelazni rok ti fino tipla nekom razbijacu iz slabijeg kluba da "slucajno" klizeci uleti Kurti s obje noge. Eto ti makar pola sezone na tanjiru. :D
Post Reply