Gluposti
Naslov nema puno veze sa tekstom.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Gluposti
Mamicu im njihovu...
http://www.goal.com/ba/news/6894/transf ... ID=HP_PN_7House wrote:Real Madrid
Upravo tako...MOSALJOZE wrote:Ja imam osjećaj da je on klasični naš čojek.Dobro mi ovde,redovno branim,imam dobru ženu dijete,naviknuti na život,i promjena nije neophodna.
Pa fudbaler je Shala dragi, nije penzioner. Valjda je kad je pocinjao akrijeru bio spreman ne seljakanje tamo-vamo? Drag je meni Bega haos, nas najprofesionalniji lik i najnagodniji, ali brate ne svidja mi se ova njega letargija glede karijere.shalla wrote:Upravo tako...MOSALJOZE wrote:Ja imam osjećaj da je on klasični naš čojek.Dobro mi ovde,redovno branim,imam dobru ženu dijete,naviknuti na život,i promjena nije neophodna.
Nije sve ni u velicini kluba, Bega ima savrseno sredjen zivot u Stokeu. Taylor ide u skolu koja je par minuta od kuce, Nicolle gradi svoju karijeru i ide joj jako fino, nije ni on lud da po svaku cijenu napusta sve to...
Sent from my HTC One
izvini gospodine al ovo me pravo nasmijaloshalla wrote:Upravo tako...MOSALJOZE wrote:Ja imam osjećaj da je on klasični naš čojek.Dobro mi ovde,redovno branim,imam dobru ženu dijete,naviknuti na život,i promjena nije neophodna.
Nije sve ni u velicini kluba, Bega ima savrseno sredjen zivot u Stokeu. Taylor ide u skolu koja je par minuta od kuce, Nicolle gradi svoju karijeru i ide joj jako fino, nije ni on lud da po svaku cijenu napusta sve to...
Sent from my HTC One
No frks, malo sam se pogresno izrazio, htio sam da kazem da se sjecam kad je pricao na Pinku koliko mu znaci da je maloj skola pravo blizu kuce i ne moraju se handriti pola sata - sat da je odvedu i vrate iz skole...Matijevic_Vlado wrote:izvini gospodine al ovo me pravo nasmijaloshalla wrote:Upravo tako...MOSALJOZE wrote:Ja imam osjećaj da je on klasični naš čojek.Dobro mi ovde,redovno branim,imam dobru ženu dijete,naviknuti na život,i promjena nije neophodna.
Sent from my HTC One![]()
![]()
Ocigledno mu ambicija nije na istom nivou kao nasa ocekivanja, sto ja licno gledam vise kao nas zaostatak razumijevanja nego njegov. Kao i Mire u Romi, covjek ima savrseno poslozen zivot i hoce da bude broj 1 u klubu gdje igra, u najjacoj ligi na svijetu, a to sve mu Stoke garantuje i pruza. Bega nikad ne bi dopustio da ga neko dovede u veliki klub, pa da onda sjedi na klupi vjerovatno kao sto ce ter Stegen u Barceloni. Covjek dobro zna sta mu je vazno i sta zeli, i ja to postujem.BHF_Manijak wrote:
Pa fudbaler je Shala dragi, nije penzioner. Valjda je kad je pocinjao akrijeru bio spreman ne seljakanje tamo-vamo? Drag je meni Bega haos, nas najprofesionalniji lik i najnagodniji, ali brate ne svidja mi se ova njega letargija glede karijere.